Panorama-utsikt fra midt på tomta!
Budalslia 39, 2338 ESPA

Drømmetomt på Mjøsli. Sjekk den utsikten! TOMTEVISNING 6.OKTOBER!

Pris

kr 1 525 000,-

Neste visning

06.10.2021 kl.13:00-14:00

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Budalslia 39
2338 ESPA

Loading map...

Kort om eiendommen

FOR VISNING AV TOMT UTOVER OPPSATTE TIDSPUNKT:
KONTAKT MORTEN PÅ TLF.402 01 991 ELLER MORTEN.CHRISTENSEN@BOLIGPARTNER.NO

Vi har gleden av å tilby deg denne nydelige tomta på Mjøsli.

Sjekk ut utsikten ved å klikke på "video" i høyre hjørne i bildekarusellen.

Tomta vender vender mot vest og har nydelig utsikt mot Mjøsa og veldig gode solforhold!
Tomten har panoramautsikt fra sør-nord, og gir deg muligheten for flere uteområdet på hytta.


Mjøsli Hytter og Naturpark er et vel-etablert hytteområde med mange hytter spredd godt utover.
Så her kommer du til ordnede kår og kan fokusere på hyttekosen og full avslappning!

Mjøsli har det siste året fått vist frem sitt fantastiske område i serien "Sommerhytta" på TV2, og etterspørselen er stor!

Tomta vi tilbyr ligger i Budalslia der mange hytter allerede er ferdig bygget eller godt i gang med byggingen. Det gjør at du ikke må bo i et byggefelt når du er på hytta!

Her har du muligheten til å sikre deg drømmetomta!


Les mer om området på: www.mjosli.no

Om tomta

Hentet fra Mjøsli`s nettsider:

Mjøsli er et etablert og sosialt hyttefelt med natur og opplevelser for familien rett utenfor døra. Mjøsli er også perfekt for å sakte fritid. I hytteområdet er det et eget aktivitetsområde med fotballbane, sandvolleyball, huskestativ og trampoline. Området er populært for barn og unge i alle aldre.

Ved Mjøsa er det mulighet for båtplasser. I skogene bak Mjøsli er det uante tur, ski, jakt og sykkelmuligheter, samt flere idylliske skogsvann.

Sykle, gå på ski, hoppe på trampoline, spille volleyball eller fotball, huske, klatre, buldre, leke. Leve båtliv, bade, fiske, pilke, grille, strikke, jakte, lese, bake og lage god mat, se på fjernsyn, full fart eller late dager.

Barna viser med glad og “gammeldags” lek at de trives. Det er minst like morsomt å se på rumpetroll som å leke med telefonen. Minst like morsomt å hoppe på trampoline som å spille Fortnite. Fiske med meitestang, sluk eller flue. Fiske på isen? Kanskje fiske etter storgjedda?

Båtlivet på Mjøsa er berømt. Båtplasser rett nedenfor hytteområdet gjør båtlivet enkelt. Båten kan du ta til Eidsvoll, Hamar, Gjøvik - ja helt til Lillehammer. Eller du kan nøye deg med Atlungstad og et slag golf eller besøk på brenneriet.

Dyreparken på Tangen er et populært mål. Dyreparken er spesielt hyggelig. God plass og fint sted å dra på tur. Ta med egen mat og grille på en av de fine rasteplassene i dyreparken.

Er du opptatt av kunst og kultur, er jo innlandet sentrum for dette. Har finnes Norsk Utvandrermuseum og Motorhistorisk museum. Du må heller ikke langt for å besøke Prøysenhuset.

Vil du klatre i klatrepark? Domirkeodden og Helgøya. Der er et lette og krevende klatreløyper. Både vokse og barn kan klatre her og finne passe store utfordringer.

Buldring blir mer og mer populært. Buldringen foregår gjerne ved klatring på frittliggende steiner inne i skogen. I Stange finner du Østlandets beste buldreområder. http://www.stangebuldring.no/stange/ Området generelt har et enormt potensial for buldring i alle vanskelighetsgrader.


Tomten har byggeplikt med BoligPartner AS. Vi har et stort utvalg av hyttemodeller og tilpasser de gjerne slik at de kan oppfylle din hyttedrøm.
Se våre modeller eller bestill katalog på www.boligpartner.no
Ta kontakt med hytteselger Morten Ring Christensen - tlf.40201991 - for mer informasjon om tomtene og våre hytter.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar