Fin tomt med mulighet for utsyn/utsikt
Skaunvegen 9 B, 2312 OTTESTAD

Eneboligtomt til salgs midt i Ottestad, familievennlig beliggenhet med god utsikt!

Pris

kr 1 550 000,-

  • Boligtype
    Boligtomt
  • Tomteareal
    504 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Skaunvegen 9 B
2312 OTTESTAD

Loading map...

Om tomta

BoligPartner har gleden av å tilby en fin eneboligtomt til salgs midt i hjertet av Ottestad. Arealet på tomten utgjør ca 504 m2 og er regulert til boligformål.

Tomten er avlang og lett skrånende så en avlang bolig med sokkel vil passe fint inn her. Fra 2.etasje vil det være gode muligheter for utsyn og utsikt over Mjøsa, deler av Ottestad og Hamar. Kontakt selger for en uforpliktende prat om hvilke av våre husmodeller som kan passe inn her.

Området rundt består av frittliggende eneboliger, leiligheter m.m. Tomten ligger i et stille og rolig felt, med turmuligheter i nærområdet, barnehage i umiddelbar nærhet og kort avstand til barneskole, ungdomskole og butikker.

Gjeldende reguleringsplan for "Hoberg Vest" gir mulighet for bygging av bolig på to etasjer og en utnyttelsesgrad på 30 % TU.

Kjøp av tomt medfører byggeplikt med BoligPartner.


Velkommen til en trygg visning!

I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.

Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Parkering

Parkering på egen eiendom i garasje eller på gårdsplass

Adkomst

Fra Hamar følger man rv 222 mot Stange. I lyskrysset ved Kiwi Bekkelaget/Breidablikk restaurant tar man inn Basterudvegen til venstre og følger den ca 350 meter. Da kommer Skaunvegen opp på høyre side, ta inn her og følg vegen ca 130 meter. Tomten ligger da på høyre side, ved siden av et rødt hus.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter avtale

Regulering

Hoberg Vest

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar