Fagerli (illustrasjon)
Falck-Ytters veg, 2335 STANGE

KAMPANJE! Stange - NY flott enebolig på nye Navneberget i Stange. Kun to ledige tomter, ta kontakt i dag!

Pris

kr 4 980 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    169 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Etter avtale
Fremdrift
Etter avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Falck-Ytters veg
2335 STANGE

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

KAMPANJE! Ved signering av husavtale innen 15.12.2020 følger det med vannbåren varme i denne boligen, uten ekstra kostnad. Ta kontakt for mer informasjon.

Denne boligen er et forslag fra BoligPartner for hva som kan bygges på ledige tomter på Navneberget. Ta kontakt med selger for nærmere informasjon og for tips til andre type boliger som kan bygges på Navneberget.

Tomt nr 1 og 2 er ledig pt, ta kontakt med BoligPartner for tips til hvilke husmodeller som kan passe inn her.

Om boligen

Fagerli er et praktisk familiehus over to plan, tilpasset flate tomter. Her ønskes du velkommen av en romslig entré, med trapp opp til loftstua og dør inn til den 58 kvadratmeter store og åpne stue- og kjøkkenløsningen. 1. etasje har i tillegg et praktisk vaskerom med dør ut – supert for familier med små barn. Få boliger har romsligere løsninger enn Fagerli, og best av alt: Huset kan vokse i takt med familien ved at loftstua gjøres om til et soverom.

Denne boligen er et forslag på hva som kan bebygges på disse tomtene, og kan endres etter ønske. Ta kontakt med selger Even Nesset for mer informasjon om dette.

Materialvalg i denne boligen er beskrevet i annonsen, men endringer er mulig. Dette vil kunne føre til en kostnadsendring, og avklares direkte med selger.

Velkommen til en trygg visning!

I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.

Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.


Med forbehold om feil i annonseteksten .

Innhold

1. etasje:
Består av en romslig hall/trapperom, et bad, vaskerom med egen utgang og et stort åpen areal for kjøkken/spisestue/stue. Dobbel terrassedør som leder ut til terrasse/uteplass

2. etasje:
Her ligget husets 3 romslige soverom, loftstue, gangareal, et stort bad og en bod. I tillegg utgang til en flott balkong.

Standard

Utvendig

BoligPartner leverer huset inkludert ferdig støpt betongplate og bunnledning. Gravearbeider, stikkledning og øvrig opparbeidelse av eiendommen må besørges av kunde.

Boligen leveres med ferdig maskingrunnet kledning og omramminger.


Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra Ola 4 .

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser.

Vegger / tak og himling:
I denne boligen leveres det hvitmalte trefiberplater i himlinger og ferdigmalte plater på vegger i alle tørre rom.

Gulv:
Denne boligen leveres med en moderne 1-stavs laminat (Highland oak) levert av FloorFactory i alle tørre rom. Kunden står fritt til å gjøre endring på gulv etter eget ønske. Flis leveres på gulv i hall og på bad. Vaskerom leveres med våtromsbelegg.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Innredningspakke verdi kr 105 000.- er inkl. i kjøpesum.

Bad:
På bad leveres det med fliser på gulv og på vegg. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod / vaskerom:
I Nostalgi-serien leveres vaskerom med Legato hvite slette plater som standard. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Oppvarming i denne boligen er vannbåren varme i hele 1. etg og bad 2. etg inkl NIBE bereder iht kampanje "Frøsin`".

I tillegg leveres boligen med en moderne peisovn type Circle S inkludert sort stålpipe for ekstra kos på kalde dager.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beliggenhet

Nyetablerte tomter på Navneberget 3. Til dels flate tomter med gode solforhold fra syd/vest.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig

Parkering

Parkering på egen eiendom

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Boligen leveres med en moderne peisovn type Circle S med sort stålpipe. Det leveres også vannbåren varme i alle gulv i 1.etg og bad 2.etg inkl NIBE 320 VVM bereder.

Overtakelse

Etter avtale

Sentrale lover

Selges etter bustadoppføringslova

Velforeningsbeskrivelse

Mulig pliktig medlemskap i velforening/sameie

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten selges av Stange kommune og Eiendomsmegler1 foretar oppgjør og overskjøting.

Tomten selges slik den er og det anbefales nærmere undersøkelser hva gjelder kostnader rundt graving/opparbeidelse av tomt.

BoligPartner tar intet ansvar for grunnforhold.

Regulering

Reguleringsbestemmelser for Navneberget 3

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar