Illustrasjon av fasaden
Labbvegen, 2332 ÅSVANG

NY flott bolig til salgs på Heknetunet i familievennlige Åsbygda

Pris

kr 4 000 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    151 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Etter avtale med selger
Fremdrift
Oppstart etter avtale med selger
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Labbvegen
2332 ÅSVANG

Loading map...

Om boligen

Bjørkli er et klassisk hus med svært arealeffektive planløsninger. Bruksarealet på 151 kvadratmeter rommer fire romslige soverom, hvorav ett også har walk-in closet. Huset har bad og bod i begge etasjer, og loftsplanet har en god og stor gang. Kjøkkenet har god plass til et stort spisebord, og stua har plass til peis og flere sittegrupper. Fra stua ledes du ut til en koselig terrasse.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra «Ola 4».

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
I Nostalgi-serien leveres det hvitmalte trefiberplater i himlinger og 5 bords kostemalte panelpalter på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
Det følger med en hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett fra BoligPartner men kunden står fritt til å velge gulv etter eget ønske. Endring etter avtale

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn. Hvitmalte opptrinn (tette trinn).

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Det følger med en innredningspakke på 105 000,- som kan brukes til dette.

Bad:
På bad leveres baderomsplater, type Fortissimo F01 3091 HG Denver White. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod :
I Nostalgi-serien leveres bod med ubehandlede sponplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger. Det følger med opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri hvis dette er vist på tegning.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling. Fiber blir lagt inn på området men kunde må besørge tilkobling til Eidsiva Bredbånd selv.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
I denne boligen følger det med varmekabler i hele 1.etg og bad 2.etg Oppgraderinger til feks vannbåren varme i hele boligen er mulig. I tillegg følger deg med en stilren peisovn type Circle S inkl sort stålpipe for ekstra varme og kos på kalde dager.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beliggenhet

Heknetunet har en unik beliggenhet med naturen rett utenfor din egen inngangsdør. Tomtene har gode solforhold og ligger ved siden av et fri- og lekeområde. Med fine skogsområder, lysløype og akebakke i gangavstand er det fremragende aktivitetsmuligheter både sommer som vinter. Åsygda har også et eget idrettsanlegg med blant annet fotballbaner, ballbinge og skøyte is. Åsbygda barnehage (1-5 år) og Åsbygda skole (1-7 klasse) ligger i gangavstand til Heknetunet.

Adkomst

Bilvei helt frem og parkering på egen eiendom. Mulighet for oppføring av garasje.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar