Tomtekart Heknetunet Sbygda Hvit Bakgrunn Oppd 180918
Labbvegen, 2332 ÅSVANG

Tomter til salgs i Stange kommune - 3 flotte byggeklare tomter i landlige omgivelser i Åsbygda.

Pris

kr 390 000,-

Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Labbvegen
2332 ÅSVANG

Loading map...

Beliggenhet

På Heknetunet i Åsbygda tilbyr BoligPartner 3 romslige eneboligtomter til fornuftige priser. Her kan du velge mellom BoligPartners brede utvalg av eneboliger, og naturligvis tilpasse de til dine ønsker. Det skal også bygges 5 prisgunstige tomannsboliger i samme område med totalt 10 boenheter. På tomt 8 er tomannsboligen solgt, og byggearbeidene er i gang!

Tomt 1 - 827 m2 - Til salgs
Tomt 3 - 840 m2 - Til salgs
Tomt 5 - 880 m2 - Til salgs

Tomtene er ikke ferdig oppmålt og fradelte, så avvik ved oppmålingsforretning kan forekomme.

Heknetunet har en unik beliggenhet med naturen rett utenfor din egen inngangsdør. Tomtene har gode solforhold og ligger ved siden av et fri- og lekeområde. Med fine skogsområder, lysløype og akebakke i gangavstand er det fremragende aktivitetsmuligheter både sommer som vinter. Åsygda har også et eget idrettsanlegg med blant annet fotballbaner, ballbinge og skøyteis. Åsbygda barnehage (1-5 år) og Åsbygda skole (1-7 klasse) ligger i gangavstand til Heknetunet.

Tomtene må bebygges med hus fra BoligPartner, ta kontakt med Even E. Nesset på even.nesset@boligpartner.no / 47 90 98 38, eller Gunnar Martinsen på gunnar.martinsen@boligpartner.no / 90 15 59 86 for mer info eller for å avtale befaring.

Adkomst

Følg E6 og ta avkjøring mot Stange og inn på RV 24. Følg RV 24 i 6,2 km i retning mot Gata og ta av til venste når Vallset kirke dukker opp (på venstre hånd). Følg Tomtvegen ca 3,1 km og fortsett videre rett frem inn på Andrew Furuseths veg. Følg denne 2,5 km og fortsett inn på Storvegen, ca 150 meter. Ta første til høyre og så første til venste igjen, inn på Sjøvegen. Følg denne ca 270 meter og Labbvegen dukker opp på høyre hånd. Tomteområdet er skiltet.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomtene selges som de er, med strøm, vann og avløp liggende klart i tomtegrensene. BoligPartner og grunneier tar intet ansvar for grunnforholdene på tomtene.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar