Kundetilpasset

Labbevegen, 2332 ÅSVANG

Landlig beliggenhet med flott utsikt.

Pris

kr 2 980 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    108 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Etter avtale med selger
Fremdrift
Etter avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Labbevegen
2332 ÅSVANG

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Aksberg er en populær bestselger fra Nostalgi-serien som forener et klassisk ytre med en god planløsning. Mange ønsker å bygge et hus for fremtiden, og da er en bolig med alt på ett plan uten vanskelige trapper å foretrekke.

Aksberg rommer vindfang med garderobeløsning, en gang som leder til bad/vaskerom og en separat innvendig bod, tre romslige soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Kjøkkenet er praktisk og har spiseplass til seks personer. I stuedelen kan du nyte peiskosen eller slå terrassedøren opp og åpne opp mellom ute og inne.

Aksberg har også sportsbod for smart lagring av husstandens sports- og fritidsutstyr.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra «Ola 4».

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser.

Vegger / tak og himling:
I Nostalgi-serien leveres det malte trefiberplater i himlinger og ferdig malte trefiber plater på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
I denne boligen leverer vi Haro Parkett TC-3s Eik fanily børst perm i alle tørre rom. I VF er det flis på gulv.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I denne boligen er det medregnet en Inrdningsleveranse til en verdi kr 105 000.-

Bad:
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. På bad/vask leveres det flis på gulv og vegger. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod / vaskerom:
På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.
På bad/vask leveres det flis på gulv og vegger. Bodgulv leveres gulvbelegg Tarkett grå og på vegger bod leveres Legato hvite glatte våt roms plater.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming:
I denne boligen er det i tillegg til stålpipe med Curve 100 peisovn bergnet varmekabler i Stue/kjøkken, Vf, gang, bod og bad.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beliggenhet

Heknetunet har en unik beliggenhet med naturen rett utenfor din egen inngangsdør. Tomtene har gode solforhold og ligger ved siden av et fri- og lekeområde. Med fine skogsområder, lysløype og akebakke i gangavstand er det fremragende aktivitetsmuligheter både sommer som vinter. Åsygda har også et eget idrettsanlegg med blant annet fotballbaner, ballbinge og skøyte is. Åsbygda barnehage (1-5 år) og Åsbygda skole (1-7 klasse) ligger i gangavstand til Heknetunet.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar