Bukkespranget - dette er kun en illustrasjon av en tenkt hytte på tomten. Illustrasjonen vil vike fra virkeligheten og gjengir ikke korrekt tomt og beliggenhet. Inkludert i prisen er shingel tak.
Svingen Vest hytteområdet, 2110 SLÅSTAD

Koselig hytte på idylliske Svingen Vest hytteområde med flott utsikt over Storsjøen. TOMTEVISNING 3.AUGUST KL.18!

Pris

kr 3 596 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    91 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

03.08.2021 kl.18:00-20:00

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Svingen Vest hytteområdet
2110 SLÅSTAD

Loading map...

Plantegninger

Standard

Svingen Vest hytteområde er et helt nytt idyllisk hyttefelt, med bare 16 tomter beliggende helt ned mot Storsjøen. Tomtene har flott utsikt over sjøen.

Prisen er for nøkkelferdig hytte (Bukkespranget) inkl selveietomt (Tomt 1 - kr 490 000,-). Du kan også velge en av de andre ledige tomtene - ta kontakt for oversikt over ledige tomter og priser. Inkludert i prisen er det medregnet tomtekostnader, støping av såle, bunn og stikkledninger til vann og avløp. Prisen inkluderer el installasjon iflg Nek 400 og rør innstallasjon og antatte kostnader for graving og etablering av gråvannsfiltrering og tett tank.

Bukkespranget er en romslig familiehytte, bygget for maksimal utnyttelse av lys- og solforhold. Hytta rommer entre´ med garderobeplass, tre soverom, bad, innvendig bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Hytta har ogsa hems - et perfekt sove- og lekested for de unge hyttegjestene. Bygger du Bukkespranget, får du en romslig hytte med en planløsning skreddersydd for storinnrykk av store og små. Hvis dere ønsker å endre noe på hyttas planløsning eller størrelses, så er vi veldig fleksible og tar gjerne en nærmere prat om det. Det viktigste for oss er at du skal få bygge hytta slik at den blir perfekt for deg.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 85,1
Gulvareal hems: 22,8
Tilleggsareal utvendig: 5,8
Bruksareal hytte: 85,1
Totalt bruksareal: 90,9
Bebygd areal (BYA): 104,0

I totalprisen inngår komplett hytte inkludert støpt såle, selveietomt og antatte kostnader for graving og etablering av avløp.

Utdrag av leveransebeskrivelse:

-Gulv på stue, kjøkken, soverom og hems levers i en lekker 3 stavs lysehvit Haro eikeparkett.
-Norema/Sigdal kjøkken (hvitevarer som tilvalg).
-Bad leveres ferdig med 20*20 rak shadow gulv og sokkelflis i 3 valgfrie farger og varmekabler, baderomsplater på veggene (flis som tilvalg).
-Entre leveres med 30*60 FK pro trav antrasit gulvflis med varmekabler.
-Innvendige vegger leveres i stående 14*145 skygge skrå ubehandlet furupanel
-Himling leveres i 14*120 Faspanel - ubehandlet
-Gulv, tak og hjørnelister leveres ubehandlet
-Utvendig leveres hytta ferdig grunnet i ønsket farge.


Innvendig kan vi levere vegg, tak panel og listverk ferdig beiset mot et tillegg.
Det er også mulig å gjøre tilpasninger og endringer på planløsning og størrelse hvis det er ønskelig.

Vi kan bygge din hyttedrøm!

Hytta er blitt vårt andre hjem. Både du og din familie skal trives.

Med ekte, solid og varig håndverk bygger vi våre hytter. Hytter med ulik og unik design, flotte hyttemodeller - nå, og i fremtiden.

Vi tar forbehold om feil i tekst eller i prisgrunnlag i annonsen.

Ta kontakt for en uforpliktende hytteprat og tomtebefaring.

Beliggenhet

Svingen Vest hytteområde er et helt nytt hyttefelt med 16 tomter til fritidsbolig. Svingen Vest ligger vakkert til med en nydelig utsikt utover Storsjøen. Hyttefeltet strekker seg helt ned til vannkanten, og her blir det badeplass og mulighet for båt brygge. Dette blir et koselig, lite hyttefelt hvor alle tomtene ligger vestvendt med en fantastisk solgang og en sjeldent flott utsikt. Med en hytte her kan du nyte ro og stillhet, og utsikten vil gi deg vakre bilder gjennom alle årstidene.
Feltet ligger ved fylkesvei 209, rett ved gamle Slåstadseter skole. Dette er Odalens solkyst. Storsjøen er Odalens perle, en innsjø på hele 42,7 km2 og med om lag 100 km strandlinje. Her finnes det mange usjenerte badeviker, for den som ferdes til vanns. I tillegg finnes en rekke opparbeidede badeplasser som kan nås med bil eller sykkel, hvis dere vil prøve noe annet enn deres egen badeplass rett nedenfor hytte tomtene. Med sine øyer og holmer, vegetasjon og dyreliv er Storsjøen en rik og verdifull naturressurs og et yndet rekreasjonsområde som inviterer til båtliv, kano- eller kajakk padling, fisking og bading.
Området byr på flotte turmuligheter både sommer og vinter. Om vinteren ligger Tronsbu (472 m.o.h) en kort biltur i fra hyttefeltet, og her er det topp preparerte langrennsløyper for både klassisk og skøyting, her er det også en lysløype. Det er gode turmuligheter på stier i skogen ved området og rikelig med skogsbilveier for aktiv sykling i den varme årstiden. Storsjøen rundt er en attraktiv sykkeltur på 6,3 mil som jevnlig tas av svært mange av distriktets sykklister. Se https://ut.no/omrade/1260/odalen for turtips og hva området har å by på. Se også www.odalsportalen.no for å bli bedre kjent med odalen.

Hyttefeltet vil selvfølgelig få vei og parkering helt frem til hytta, strøm og vann, og det blir avløp til tett tank. Det er tillatt å anlegge båtplasser på feltet, og sameiet vil stå for en eventuell bygging av dette. Høyspent ledningen som i dag går rett over feltet, vil bli lagt i bakken ifm opparbeidelsen av feltet.
Svingen var en gammel husmannsplass, og vil nå kunne bli ditt nye ferie og avkoblings sted. Feltet ligger bare en times kjøretur fra Oslo, Lillestrøm, Jessheim, Hamar og Charlottenberg. Det er ca 18 km til Skarnes sentrum i Sør-Odal og ca 22 km til Sand i Nord-Odal. Her finner du handelssentre med et utvalg av butikker, hit er det bussforbindelse i fra området. Nærmeste matbutikk ligger på Slåstad ca 5 km sør for området.

VISNING AV TOMTER - TA KONTAKT MED MORTEN CHRISTENSEN TLF.40201991, SÅ FINNER VI ET TIDSPUNKT SOM PASSER FOR DEG!

Parkering

Minimum 2 parkeringsplasser på egen eiendom.

Adkomst

Fra Oslo:
Kjør E6 til Kløfta, ta avkjøring 48 - E16 mot Kongsvinger. Etter å ha passert Skarnes ta av til fv 209. Svingen hytte felt kommer på venstre hånd etter ca 11 km.
Fra Kongsvinger:
Følg E16 mot Oslo, ta av fv 209 følg denne ca 11 km, og Svingen Vest hytteområdet ligger på venstre hånd.
Fra Hamar:
Kjør E6 til "uthuskrysset" ta av fv 24 mot Kongsvinger. Ta av inn på fv 209 ved Sand. Følg fv 209 ca 20 km, så kommer hytteområdet på høyre hånd.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Denne hytta er et eksempel på hva som kan bygges på denne tomta, og kan endres etter ønske. Ta kontakt med selger Kjetil Noren for mer informasjon om dette.

Prisen er basert på prisindeks: Einebustader av tre, byggjearbeid unnateke stein-, jord- og sementarbeid pr 15.01.2020, og vil prisjusteres frem til byggestart.

Sentrale lover

Bustadoppføringslova

Regulering

Sør-odal kommune - bestemmelser i tilknytning til detaljreguleringsplan for Svingen Vest - gnr 28/35 og 28/157, Slåstad - datert 09.04.19

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar