Svingen Vest Grid Flo
Svingen Vest hytteområde, 2110 SLÅSTAD

Svingen Vest hytteområde - flotte sol rike hyttetomter i lite hyttefelt med fantastisk utsikt over Storsjøen

Pris

kr 490 000,-

Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Svingen Vest hytteområde
2110 SLÅSTAD

Loading map...

Beliggenhet

Svingen Vest hytteområde er et helt nytt hyttefelt med 16 tomter til fritidsbolig. Svingen Vest ligger vakkert til med en nydelig utsikt utover Storsjøen. Hyttefeltet strekker seg helt ned til vannkanten, og her blir det badeplass og mulighet for båt brygge. Dette blir et koselig, lite hyttefelt hvor alle tomtene ligger vestvendt med en fantastisk solgang og en sjeldent flott utsikt. Med en hytte her kan du nyte ro og stillhet, og utsikten vil gi deg vakre bilder gjennom alle årstidene.
Feltet ligger ved fylkesvei 209, rett ved gamle Slåstadseter skole. Dette er Odalens solkyst. Storsjøen er Odalens perle, en innsjø på hele 42,7 km2 og med om lag 100 km strandlinje. Her finnes det mange usjenerte badeviker, for den som ferdes til vanns. I tillegg finnes en rekke opparbeidede badeplasser som kan nås med bil eller sykkel, hvis dere vil prøve noe annet enn deres «egen» badeplass rett nedenfor hytte tomtene. Med sine øyer og holmer, vegetasjon og dyreliv er Storsjøen en rik og verdifull naturressurs og et yndet rekreasjonsområde som inviterer til båtliv, kano- eller kajakk padling, fisking og bading.
Området byr på flotte turmuligheter både sommer og vinter. Om vinteren ligger Tronsbu (472 m.o.h) en kort biltur i fra hyttefeltet, og her er det topp preparerte langrennsløyper for både klassisk og skøyting, her er det også en lysløype. Det er gode turmuligheter på stier i skogen ved området og rikelig med skogsbilveier for aktiv sykling i den varme årstiden. Storsjøen rundt er en attraktiv sykkeltur på 6,3 mil som jevnlig tas av svært mange av distriktets sykklister. Se https://ut.no/omrade/1260/odalen for turtips og hva området har å by på. Se også www.odalsportalen.no for å bli bedre kjent med odalen.

Hyttefeltet vil selvfølgelig få vei og parkering helt frem til hytta, strøm og vann, og det blir avløp til tett tank. Det er tillatt å anlegge båtplasser på feltet, og sameiet vil stå for en eventuell bygging av dette. Høyspent ledningen som i dag går rett over feltet, vil bli lagt i bakken ifm opparbeidelsen av feltet.
Svingen var en gammel husmannsplass, og vil nå kunne bli ditt nye ferie og avkoblings sted. Feltet ligger bare en times kjøretur fra Oslo, Lillestrøm, Jessheim, Hamar og Charlottenberg. Det er ca 18 km til Skarnes sentrum i Sør-Odal og ca 22 km til Sand i Nord-Odal. Her finner du handelssentre med et utvalg av butikker, hit er det bussforbindelse i fra området. Nærmeste matbutikk ligger på Slåstad ca 5 km sør for området.

Tomt 1 ca 8 28 m2 kr 490 000,-
Tomt 2 ca 8 21 m2 kr 490 000,-
Tomt 3 Solgt
Tomt 4 ca 903 m2 kr 580 000,-
Tomt 5 Solgt
Tomt 6 Solgt
Tomt 7 ca 959 m2 kr 550 000,-
Tomt 8 ca 816 m2 kr 520 000,-
Tomt 9 ca 616 m2 kr 690 000,-
Tomt 10 Solgt
Tomt 11 Solgt
Tomt 12 Solgt
Tomt 13 Solgt
Tomt 14 Solgt
Tomt 15 Solgt
Tomt 16 ca 998 m2 kr 690 000,-

Parkering

Minimum 2 parkeringsplasser på egen eiendom.

Adkomst

Fra Oslo:
Kjør E6 til Kløfta, ta avkjøring 48 - E16 mot Kongsvinger. Etter å ha passert Skarnes ta av til fv 209. Svingen hytte felt kommer på venstre hånd etter ca 11 km.
Fra Kongsvinger:
Følg E16 mot Oslo, ta av fv 209 følg denne ca 11 km, og Svingen Vest hytteområdet ligger på venstre hånd.
Fra Hamar:
Kjør E6 til "uthuskrysset" ta av fv 24 mot Kongsvinger. Ta av inn på fv 209 ved Sand. Følg fv 209 ca 20 km, så kommer hytteområdet på høyre hånd.

Diverse

Tomtene selges klare for utbygging, med vann lagt til tomtegrensen og strøm til nærmeste koblingsskap. Gjør spesielt oppmerksom på reguleringsplanens pkt 3.3 .2 "Fritidsboligene skal ha individuelle avløpsanlegg. Flere fritidsboliger kan imidlertid ha felles avløpsanlegg. Detaljplan for avløpsløsning og søknad om utslippstillatlelse skal vedlegges søknad om rammetillatelse. Fritidsboligene skal ha forbrenningstoalett, biologisk toalett eller vannbesparende toalett med separat utløp til tett tank for tømming. Men vannbesparende toalett menes mindre enn 1 liter pr spyling. Gråvann infiltreres i infiltrasjonsgrøfter......"

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Forbehold

Opparbeidelse av feltet starter først etter at 6 tomter er solgt.

Sentrale lover

Bustadoppføringslova

Regulering

Sør-odal kommune - bestemmelser i tilknytning til detaljreguleringsplan for Svingen Vest - gnr 28/35 og 28/157, Slåstad - datert 09.04.19

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar