Tomtene 1, 4 og 5.
Bergvegen, 2100 SKARNES

SKARNES - Greina - Sentrumsnært - Byggeklar tomt sentralt på Skarnes.

Pris

kr 730 000,-

Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Bergvegen
2100 SKARNES

Loading map...

Om tomta

Velkommen til en trygg visning!
BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Beliggenhet

Tomtene ligger sentralt på Skarnes med kort veg til sentrum, togstasjon, butikker, skole og barnehager. Nybygd skole som heter Glommasvingen som er for 1.- 10. trinn. Her er det også SFO.

Beskrivelse (type bolig)

Tomt nr 1 er ledig. Det er regulert til frittliggende småhusbebyggelse. Dvs. blant annet eneboliger og tomannsboliger.

Adkomst

Fra rundkjøringen ved E16. Kjør over Glomma og rett frem i neste rundkjøring. Ta til høyre i neste rundkjøring inn på RV175. Kjør ca 600 meter. Ta til venstre inn Bergvegen. Kjør 350 meter så ligger tomtene på høyre side. Området er merket med BoligPartner skilt.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig.
Ta kontakt for informasjon som priser, regulering og fremdrift.

Overtakelse

Etter avtale.

Forbehold

Tomten selges med byggeklausul fra BoligPartner. Kjøper står fritt til å velge sin bolig fra BoligPartner. Området er regulert så kjøper anbefales og lese reguleringen nøye før kontraktinngåelse og kjøp av tomt. Gjeldende regulering heter Greina.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten er ca 800 m2.

Regulering

Området er regulert til frittliggende småhusbebyggelse.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.