Gråhø (illustrasjon)

Gudshaugen, tomt 22, 2646 GÅLÅ

Nøkkelferdig sportshytte på utsiktstomt ved Gålåvatnet. Langrennsski in/out, alpinanlegg. Tomt, grav, betong inkl.

Pris

kr 2 995 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    64 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Gudshaugen, tomt 22
2646 GÅLÅ

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Gråhø er utviklet med tanke på å være en praktisk og samtidig pen hytte som utnytter planløsningen på en optimal måte.
Gråhø er en hytte for den aktive familien. På sine 64 kvm har den hele tre soverom med seks sengeplasser som standard, kombinert stue- og kjøkkenløsning, bad og entré. I tillegg innholder hytta en praktisk innvendig bod hvor du har plass til ski, sykler og diverse utstyr. Her har du med andre ord plass til hele familien, pluss noen venner.

Innhold

Overflater

Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres ubehandlet furupanel på vegg og i himling. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 3-stavs eikeparkett på tørre rom. Flis i vindfang. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse.
Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.


Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 3-lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Utvendig kledning:
Grunnet utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Taktekking:
Shingel på tak. Tretak eller torvtak, kan leveres som tilvalg. Ta kontakt med selger for ytterligere detaljer.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Sigdal kjøkken. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Trespo baderomspanel på bad og bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 20 x 20 cm fliser. I himling leveres ubehandlet furupanel. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2018. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Ildsted Cirkle S, med glass i front. Svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad/vask og vindfang.

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og evt. komplett økonomisk plan.

Byggestrøm besørges av kunde.
Renovasjon og søppelhåndtering besørges av BoligPartner.

Beliggenhet

Tomteområdet Gudshaugen ligger fint til mellom Gålå hotell og Wadahl høyfjellshotell ved Gålåvannet. Solrikt og med flott utsikt mot Valsfjell, Feforkampen og over Gålåvannet. Det er skiløyper rett ved hytteveggen, og kort avstand til alpinanlegget på Valsfjell.

Gålå er området for deg som ønsker et bredt friluftsliv i uberørt fjellnatur hele året. Gålå 's skiløyper er et av landets beste. Her finner du ca 630 km velpreparerte skiløyper og 5 km lysløype. Du kan velge mellom løyper i skogsterreng, over tjern og myrer, blant spredd fjellbjørk og på snaufjellet. Korte, lange, lette og tyngre runder etter eget ønske. Løypenettet er knyttet sammen med Kvitfjell, Skei og Espedalen. Gålå Alpinanlegg kan tilby løyper med ulike vanskelighetsgrader, 15 nedfarter, fordelt på flere dalsider; Telemark, freestyle, snowboard, snø rafting m.m.
På Gålå finner man Gålå Handel med dagligvare og sportsutstyr, samt to hoteller.

Sommeren gir muligheter for flotte fotturer innover fjellene. Her finnes fjellvann med gode fiskemuligheter. Gålåvatnet innbyr til bading og båtliv. Området gir gode muligheter for fjellsykling, ridning mm. Gålå har også flere aktive setrer.
Gode bade- og fiskemuligheter i Gålåvannet, hvor også Peer Gynt spelet settes opp i august hvert år.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Byggeklar tomt

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer