Ro Stor Hems Sommer Farge
Hellsenningsberget, 3528 HEDALEN

Hellsenningsberget på Hedalsfjellet. Hytte med tomt og grunnarbeidet inkludert. Høstkampanje!

Pris

kr 2 720 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    69 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Hellsenningsberget
3528 HEDALEN

Loading map...

Kort om eiendommen

Signer kontrakt på hytte med BoligPartner innen 15. desember, og få med både Elbillader og komplett Smarthuspakke!
Prisen er basert på nøkkelferdig hytte til 1.670.000,- inkludert tomt 3.4 verdi kr. 600.000,- og grunnarbeidet estimert til kr. 450.000,- Ta kontakt for mer informasjon.
Idyllisk, fredelig og med vakker utsikt. Hellsenningsberget tomteområde (900 moh) ligger 2,5 timers kjøring fra Oslo og med kort vei til en rekke turmål, aktiviteter og turistattraksjoner.

Om boligen

Skli ut i skisporet rett fra hytta på vinteren, ta sykkelen ut på en av de mange skogsbilveien på sommeren - eller bare nyt kaffen i solveggen. Området har rikt tilbud av aktiviteter både sommer som vinter. Her ligger alt til rette for at fritiden skal få gå i sitt eget tempo.
Sykling: Sør-Aurdal kommune har ca. 80 mil med skogsbilveier som gir gode muligheter, for eksempel sykle igjennom Vassfaret.
Skiløyper: Fra Hellsenningsberget har man tilgang på 12 mil med løyper i både skogsterreng og høyfjell. Facebooksiden til Hedalen løypelag oppdateres jevnlig. Løypa går igjennom hyttefeltet hvor du kan velge om du går opp i høyfjellet eller i en lavereliggende del av løypenettet på uværsdager.
Fisking: Med kun ett fiskekort kan man fiske i alle vann i Hedalsfjellet, Hedalen og Vassfaret.
Styret i Hedalsfjellet har i årtier satt ut fisk og kultivert vannene i høyfjellet.
Fotturer
Velg blant en mengde turmål og tilpass lengden og tempo etter eget ønske.

Beliggenhet

Attraktive utsiktstomter på Hellsenningsberget hytteområde i Hedalen i Valdres. Tomtene ligger åpent, solvendt og meget fint til med flott utsikt utover vannet Hellsenningen. området og fjellene rundt. Tomtene ligger på ca. 900 meter over havet. Veletablert hytteområde på med kort vei til gode tur- og fiskeområder og høystandard skiløyper gjennom feltet. Avstanden til nærmeste butikk er ca 12 km. På Hedalsfjellet finnes noen av de beste høystandard skiløyper nær Oslo, med mange forskjellige turmål opp mot 1150 m.o.h. i variert turterreng. (www.hedalen.no/loypelag) Gode pilkemuligheter på flere vann. Sommerstid finnes det mange alternative turmuligheter både til fots og sykkel i fjell- og skogsterreng. Svært gode fiskemuligheter i så godt som alle vann i Hedalen, Hedalsfjellet og Vassfaret med ett felles fiskekort. Det legges ut salg av jaktkort for rype i snaufjellet. Det er flere turistattraksjoner i nærområdet som blant annet overnatting i tretopphytter (se www.fosstopp.no). Vassfaropplevelser guidede turer i Vassfaret og Vidalen, der formidling av lokalhistorie kombineres med naturopplevelser. For mer informasjon, se: www.hedalen.no/vassfaropplevelser og www.hedalen.no/vassfaretvillmarksturer.
Innenfor en time finner en Fagernes, Gol, Nesbyen, Hønefoss, Valdres Alpinsenter, Nesbyen Alpinsenter, Ringerike Golf, Valdres Golf, Langedrag familiepark, Rafting i Begna, Gol badeland m.m. Området er utbygd med bredbånd. Velkommen til Hedalsfjellet!

Adkomst

Fra Oslo: Følg E-16 fra Hønefoss mot Valdres. Kjør til Nes i Ådal og fortsett ca 19 km til Tollefsrud. Ta til venstre mot Hedalen og følg veien over Åsen til RV 243. Følg RV 243 til Hedalen Stavkirke og fortsett ca 7,8 km videre.Ta inn til venstre ved skilt til Søbekkseter (Bom kr 65,- som tar kun kort. Hytteeiere har årskort) og fortsett ca 1,9 km til og hold til høyre i y-kryss. Fortsett rett frem og ta første vei til høyre. Følg veien videre oppover bakken før du tar inn til høyre. Tomtene ligger på høyre side og vil være merket med nummererte tomte skilt.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik