Utsiktsbilde fra tomten.
Slåttsvelia 15, 2386 BRUMUNDDAL

2 selveiertomter med gode sol- og lysforhold. Barnevennlig og med Mjøsutsikt.

Pris

kr 490 000,-

  • Boligtype
    Boligtomt
  • Tomteareal
    485 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Slåttsvelia 15
2386 BRUMUNDDAL

Loading map...

Om tomta

Tomtene selges slik de fremstår. Prisene er pluss omkostninger.
Tomt B 81 kr 490 000.-
Tomt B 82 kr 490 000.-
Tomt B 83 SOLGT

Beliggenhet

Slaatsveen Boligtun ligger i et barnevennlig og rolig område ca. 3 km nordøst for sentrumskjernen av Brumunddal. De siste årene har Brumunddal hatt en flott byutvikling, og oppleves i dag som en koselig liten by som tilbyr alt du trenger av fasiliteter i hverdagen. Med flere butikker, bibliotek, bankfilial og flere spisesteder. Sentrum har jernbane med tilknytning til Oslo, Trondheim og Østlandsområdet for øvrig. Nærmeste dagligvare ligger 2 km unna. Fra boligtunet er det kort og trygg skoleveg til Hempa barneskole og barnehage som kun ligger 1 km unna. 2 km til ungdoms- og videregående skole.

På Slaatsveen Boligtun bor du landlig, men likevel sentralt og med flotte turmuligheter rett utenfor døren. Både elva Brummunda og Bjørgeberget ligger ikke langt unna eiendommen. Her er det flotte turmuligheter langs elva og ned mot sentrum, og fine turmuligheter i skogen opp mot Bjørgeberget. Fra boligene er det kort veg til bussholdeplass.

Selve tomtene har fin plassering ovenfor boligtunet og er betegnet som område B8 på vedlagte områdekart. Tomt B81, B82 og B83 er nå til salgs fra Boligpartner AS

Adkomst

Fra midtre rundkjøring i Brumunddal sentrum følger man Berger Langmoens veg og Narudvegen. Etter ca. 3 km tar man til høyre og inn i Slåttsvevegen. Følg vegen nedover, ca. 300 m og du får området, hvor Slaatsveen Boligtun skal utvikles, på venstre hånd. Tomtene B 81, B82 og B83 ligger ca 170 meter nord/øst oppe i skråningen.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomtene vil få opparbeidet veg, vann og kloakk innenfor hver tomtegrense. De forskjellige tomtene er inntegnet og nummeret i vedlagte oversiktkart og prisliste. Det gjøres oppmerksom på at inntegningene kun er en omtrentlig illustrasjon. Situasjons-/reguleringskart vil danne utgangspunkt for oppmåling av tomtene. Eksakt areal vil foreligge når tomtene er ferdig oppmålt og det må påregnes noe avvik i forhold til oppgitte størrelse/areal. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes og kjøper kan av den grunn ikke kreve reduksjon i kjøpesummen.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar