Utsikten. Bildet er en illustrajon som vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Sjusjøen-Brøttum 3043, 2612 SJUSJØEN

SJUSJØEN - Birkebeinerbakken Panorama. Nøkkelferdig og byggeklar prosjektert hytte med 5 soverom nær skiløypene!

Pris

kr 6 990 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    124 m2
  • Soverom
    5
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Sjusjøen-Brøttum 3043
2612 SJUSJØEN

Loading map...

Om boligen

Dette er en spesialtilpasset variant som er tegnet for å gå rett inn på tomta ihht gjeldende reguleringsplan. Arkitekten har tatt utgangspunkt i modell Storstuggu og som vi har bygd flere av i Birkebeinerbakken tidligere. Dette er en storslått drømmehytte som kan huse masse overnattingsgjester med sine 5 soverom, 2 bad, eget vaskerom i tillegg en meget stor entre. Et høyreist midtskip leder fra entreen til en luftig storstue med en takhøyde på hele fire meter. Stue og kjøkken utgjør den sosiale sonen. Her kan en forberede neste måltid i hyggelig lag samtidig som man holder praten i gang med de som sitter i stuen og koser seg med fantastisk utsikt og fyr i peisen, en flott Dovre 802 med skiferforblending fra gulv til tak.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 123,9
Tilleggsareal utvendig: 5,6
Bruksareal: 124,0
Totalt bruksareal: 130,0
Bebygd areal (BYA): 145,0

Innhold

Overflater

Innvendige vegger, tak og gulv:
Det leveres leveres behandlet 14x120mm stående sprekkpanel på vegger og 14x120mm hvitpigmentert/beiset faspanel i himling. På gulv 3-stavs Haro 3st eik børst/matt lys hvit 531987 på tørre rom. Flis på bad, vindfang og bod/vask. Tak-, gulv-, dør- og vinduslister beiset i samme farge som på vegg, evt hvitmalt.
Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.

Listverk:
Utvendig leveres listene med mellomstrøk i henhold til fasadetegningene. Utvendig og innvendig belistning utføres etter egne detaljer iht. boligens signatur. Som sidelister på vinduer og dører kldningsbord, mellomstrøk. Som vannbrett under og over vinduer og dører monteres trykkimpregnerte ubehandlede bord.


Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 3-lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres i valgfri NCS-kode.
Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.


Vindu:
I våre hytter leverer vi 3-lags superenergiglass med argongass. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard.
Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.


Utvendig kledning:
Grunnet + mellomstrøk utvendig kledning i valgfri farge fra Jotun sitt fargekart iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Taktekking:
Royal Imregnert takbord RB10 fra Alvdal Skurlag + tilsvarende tretakrenner i Royal Impregnert RB10.
Ta kontakt med selger for ytterligere detaljer.

Veranda/platting:
Impregnert platting på bakken ved inngang og veranda.

Kjøkken:
Du får med et verdikort pålydende 120.000,- kr. fra Sigdal slik at du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning fra Villeroy & Boch, blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Trespo baderomspanel på bad og bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg på vegg. På gulv leveres 30 x 30 cm fliser.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2018.
Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifte på bad. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:

Dovre Vista 802 med skiferforblending fra gulv til tak.
Varmekabler på begge bad, bod /vaskerom, entre og kjøkken/stue/mellomgang..

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm i byggeperioden. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Generelle forhold:
Det tas forbehold om eventuelle feil i prospektet.
Prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet.

Standard

Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 2.700.000,-. Grunnarbeider, graving, grunnmur, bunnledning og inntakskabel for strøm er estimert til kr. 590.000,- og containerleie. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.Diverse

Dette prospektet er en orientering om byggeprosjektet. Det foreligger ferdige byggesøknadtegninger så¨her kan prosessen komme fort i gang

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer