Aksberg (illustrasjon)
Svennerudvegen 37 A, 2350 NES PÅ HEDMARK

KAMPANJE!! Alt på et plan. Overbygd veranda.

Pris

kr 3 600 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    106 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Etter avtale.
Fremdrift
Etter avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Svennerudvegen 37 A
2350 NES PÅ HEDMARK

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Ny tomt på idylliske Helgøya. Tomten har beliggenhet på nord/vestsiden av Helgøya i et etablert boligområde. Området har meget gode sol forhold og nydelig utsikt over bl.a. Nessundet. Barnevennlig og rolig område med muligheter for en skogstur eller på sommeren en tur på badestranden. Øya maritim har utendørsservering i båtsesongen og er kjent for sin utsøkte bakte potet.
Det er kort avstand til Tingnes med bl.a. dagligvare, bensinstasjon. Bussforbindelse til ungdomsskole og ny barneskole på Stavsjø, samt idrettshall og ny kunstgressbane. avstand ca 9,7km.

Om boligen

Vinkelhuset Aksheim har alt på én flate og forener et klassisk ytre med en arealeffektiv planløsning. Dette er det perfekte valget for deg som vil ha et hus uten trapper. Aksheim har tre soverom, bad, et smart kjøkken med god plass til et spisebord, samt en stor stue med ildsted. Ved at Aksheim er et vinkelhus kan man få en lun og skjermet terrasse. En romslig sportsbod med egen inngang gir gode lagringsmuligheter for hele familien.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.
Prisen er gitt ut fra SSB`s indeks for desember 2019

Oppvarming

Stålpipe med Visjon Circle s peisovn. Varmekabler i alle rom.

Overtakelse

Etter avtale

Viktig informasjon

Leveranse fra BoligPartner AS:


I prisen i denne annonsen er bunn/stikkledning inkl. såle/grunnmur er også medregnet i leveransen fra BoligPartner AS.

Huset er priset "nøkkelferdig" inkl tomt.

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra Ola 4 .

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klips sprosser i aluminium.

Vegger / tak og himling:
I Nostalgi-serien leveres det hvitmalte trefiberplater i himlinger og 5 bords kostemalte panelpalter inkl hvite hjørnelister på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
Laminat fra Haro Tritty legges på gulv i tørre rom. I våtrom og VF leveres det flis på gulv.
Endring etter avtale

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Det følger med en innredningspakke på 105 000,- som kan brukes til dette.

Bad:
På bad/vask leveres det flis på gulv og vegg. Flistype på gulv er Rak shadow black 20x20cm fliser, på vegg leveres Uni white matt 20x50cm. Tilvalg kan gjøres.
Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter på slett vegg, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil er ikke med i Boligpartner AS sin grunnpakke.

Bod :
I denne boligen leveres bod som våtrom. Flis med sokkelflis på gulv og hvite slette våtromsplater på vegg. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger. Det følger med opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri hvis dette er vist på tegning.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2018 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling. Hvis det er fiber lagt inn på området må kunde bestille tilkobling til Eidsiva Bredbånd selv.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Øvrig opplysninger fås ved å henvende seg til selger Gunnar Martinsen

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar