Markering Av Tomt
Svennerudvegen 37 C, 2350 NES PÅ HEDMARK

Byggeklar tomt med nydelig utsikt til Mjøsa.

Pris

kr 360 000,-

Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Svennerudvegen 37 C
2350 NES PÅ HEDMARK

Loading map...

Kort om eiendommen

Bygge klar tomt med opparbeidet veg, vann og kloakk. Tomten er på ca 770 kvm og ligger i nordvest-vendt helling. Tomtene er bort imot flate og krever lite gravearbeider og massehåndtering. Det er bygge klausul på tomten og de må bebygges med bolig fra BoligPartner AS.
Tomten vil få adresse Svennerudvegen 37 c.

Adkomst

Ta av fra E6 i Neskrysset, like nord for avkjøring til Brumunddal. Følg Nesvegen over Framnesbrua og videre skilting mot Tingnes/ Nes Kirke. Kjør over brua til Helgøya, og ta første veg til høyre. Ta deretter til venstre opp Svennerudvegen, og tomtene ligger på høyre side.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Tomten har byggeklausul med Boligpartner AS. På denne tomten passer flere av BoligPartner sine hus modeller. Ta kontakt med selger Gunnar Martinsen for ytterligere opplysninger eller visning av tomten. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig.

Overtakelse

Etter avtale med selger.

Regulering

Reguleringsplan Bjørklunden

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar