Sletthø(illustrasjon)

Birkebeineren Panorama Tomt 43 - Byggeklar!, 2612 SJUSJØEN

Sjusjøen - hytte på byggeklar utsiktstomt i Birkebeineren Panorama! Inkl.tomt, grav og betong.

Pris

kr 5 990 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    140 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Birkebeineren Panorama Tomt 43 - Byggeklar!
2612 SJUSJØEN

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Med hele fire soverom og en meget romslig oppstuggu, er Sletthø mange familiers drømmehytte.
Tenk deg følelsen av å sitte der oppe i den lune stua mens du lar øynene hvile på snødekte fjelltopper i horisonten. De store vinduene, som strekker seg fra gulv til tak, tar naturen rett inn i hytta.

Med et bruksareal på 126 kvadratmeter er du sikret stor fleksibilitet og rom til å virkelig nyte herlige fridager på hytta. Det åpne kjøkken- og stueområdet er på hele 45 kvadratmeter. Langbordet blir et naturlig sted å samle familie og venner mens et varmt lys sprer seg mykt inn i rommet fra den stemningsfulle peisovnen i hjørnet.

En terrassedør på stua tar deg direkte ut til den overbygde uteplassen. Slik at du kan nyte dagene utendørs, uansett vær. Sletthø har også en praktisk sportsbod og en romslig inngangshall. Ønsker du ekstra lagringsplass, kan du fint ta i bruk plassen under trappa.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 93,3
Loftsplan: 33,5
Tilleggsareal utvendig: 12,9
Bruksareal bolig: 126,8
Totalt bruksareal: 139,7
Bebygd areal (BYA): 121,0

Innhold

Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 2.700.000,-. Grunnarbeider, graving, grunnmur, bunnledning og inntakskabel for strøm er estimert til kr. 590.000,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet til de ulike hytteseriene som leveres med hver sin farge som standard. Karm har samme farge som dørblad, mens utforinger leveres i ubehandlet laminert furu. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak. Terassedører leveres med 2-lags superenergiglass med argongass og espagnolettlås og dørblad, karm og utforinger er i hvitmalt MDF. Innvendige dører leveres hvitmalt med 3 speil og med hvitmalt karm og utforinger. Hardvedterskel, låskasse og dørvridere.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 3-lags superenergiglass med argongass. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Utvendig kledning leveres med grunning. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Innvendig vegger skygge skrå, stående. Himling faspanel 12x120. Pappshingel på tak.

Gulv:
3 stavs eikeparkett på kjøkken, stue, soverom, gang, og innvendig bod. Gulvfliser i entre, bad/wc, bad/vask.

Listverk:
Utvendig leveres listene med transparent grunning i henhold til fasadetegningene. Innvendig leveres tak-, gulv, dør- og vinduslister i hvitmalt furu. Utvendig og innvendig belistning utføres etter egne detaljer iht. boligens signatur. Som sidelister på vinduer, dører monteres profilert omramming og hjørner monteres justert kledning, transparent grunnet. Som vannbrett under og over vinduer og dører monteres trykkimpregnerte ubehandlede bord.

Veranda/platting:
Impregnert platting på bakken ved inngang og veranda.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning og hvitevarer: Verdikort fra Sigdal på kr 75.000,- er inkludert i leveransen. På kjøkken leveres ettgreps kjøkkenbatteri med svingbar kran og separat kobling for oppvaskmaskin. Benkearmatur under overskap kjøkken.

Bad:
Baderomsinnredning av typen Villeroy & Boch. Dusjvegger 90x90cm. Baderomsplater Fortissimo på vegger bad og bad/vask . På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, 200 liter varmtvannsbereder, kran for vaskemaskin.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse. Antall punkt leveres iht. NEK 400 2014. Utelamper ved inngangsparti og veranda.

Telefon / tv / bredbånd:
Inngår ikke i denne leveransen.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter fra bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Ildsted Cirkle S. Varmekabler på bad, bad/vask og entre.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 198 mm bindingsverk. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull og det monteres diffusjonssperre. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Generelle forhold:
Det tas forbehold om eventuelle feil i prospektet.
Prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beliggenhet

Birkebeinerbakken Panorama er et attraktivt tomtefelt på Sjusjøen.
Feltet ligger like vest for Sjusjøen sentrum og øverst ved den gamle alpinbakken, Birkebeinerbakken. Denne bakken er oppkjørt til aking og skilek, samt at det er bygget gapahuk og grillplass for kos og god stemning.

Tomt nr 43 ligger fint til, solvendt og med flott utsikt. Utsyn blåne på blåne helt fra øst med Hedemarksvidda, Skreiskaret på Toten, Norefjell, videre til Spåtind i Oppland, Jotunheimen og Galdhøpiggen, og Skeikampen øverst i Gausdal. Det er også utsyn over Næravannet, Mesnavannet, Bådshaugtjernet og Avskåkåvannet. Solvinkelen er over 180 grader.

Her er det åpent og fritt og lett skrånende terreng som gir fri sikt. Høyde over havet er 850 moh. Ca 5 min i bil fra Sjusjøen sentrum og ca 10 min kjøring fra Sjusjøen Skisenter med muligheter for alpint. Sjusjøen er et eldorado for friluftsliv både sommer og vinter. Vinterstid kan området lokke med et løypenett på 350 km oppkjørte skiløyper, og kort avstand til alpinanlegg og skiskytterarena.

På sommeren er turstiene mange, med muligheter for flere toppturer. Området er godt tilrettelagt for sykling, har gode jakt og fiskemuligheter - og det er kort vei opp på snaufjellet (Heståsen/Lunkefjell). Ellers finner du pub, kafeer, hotell og fjellstue her, samt butikker både på Sjusjøen og i Mesnali.
Det er helårsvei, vann og avløp, strøm og bredbånd.
Feltet ligger høyt og det er kun 3 km opp til Sjusjøfjellet, et av Sjusjøens beste utsiktstopper. Dette er et av de fine turmålene både sommer og vinter. Det er også et hav av muligheter ellers både for fotturer, sykkelturer og ikke minst skiturer. Det vil gå skiløype gjennom feltet som blir knyttet til et løypenett på hele 350 km. Birkebeinerløypa ligger også kun 500 meter fra feltet. Til Sjusjøen skisenter med muligheter for alpint, skiskyting, rulleskibane og downhill sykling er det kun 5-10 minutter å kjøre. Så mulighetene er mange!

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer