Solrik og sentral tomt i Brumunddal sentrum - nærhet til alt!
Kirkevegen 72, 2380 BRUMUNDDAL

Tomt selges - solrikt og sentral beliggenhet i Brumunddal sentrum

Pris

kr 1 000 000,-

Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Kirkevegen 72
2380 BRUMUNDDAL

Loading map...

Kort om eiendommen

Du kan nå sikre deg denne tomten med umiddelbar nærhet til Brumunddal sentrum. Området har kort veg til barnehage, skoler, butikker , etc. Tomtens beliggenhet er i en rolig gate med et etablert nabolag.

Beliggenhet

Fra Brumunddal sentrum kjører du mot forbi Nordåsveien Plantesenter og svinger til høyre i første rundkjøring inn på Kirkevegen. Etter 250m ligger eiendommen på venstre side.

Parkering

Parkering på egen tomt

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Umiddelbart etter fradeling

Viktig informasjon

Kjøper av tomten må etablere en mur mot naboens tomtegrense og ny innkjøring. Ta kontakt med oss for nærmere informasjon.

Sentrale lover

Reguleringsplan for Svestad-Øverkvern

Regulering

På denne tomten er det byggeplikt med BoligPartner AS. Vi har boliger til alle og enhver - ta kontakt med oss for å bygge din drømmebolig.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar