Fagerli (illustrasjon)
Kokshus, 2350 NES PÅ HEDMARK

KAMPANJE. Enebolig med 2 stuer og 3 soverom. Flott utsikt til Mjøsa.

Pris

kr 4 630 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    187 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Etter avtale med selger
Fremdrift
Etter avtale med Selger
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Kokshus
2350 NES PÅ HEDMARK

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Private tomter til salgs kontakt Gunnar Martinsen på tlf 901 55 986.

Om boligen

Fagerli er et praktisk familiehus over to plan, tilpasset flate tomter. Her ønskes du velkommen av en romslig entré, med trapp opp til loftstua og dør inn til den 58 kvadratmeter store og åpne stue- og kjøkkenløsningen. 1. etasje har i tillegg et praktisk vaskerom med dør ut – supert for familier med små barn. Få boliger har romsligere løsninger enn Fagerli, og best av alt: Huset kan vokse i takt med familien ved at loftstua gjøres om til et soverom.

Innhold

3 soverom som kan utvides til 4 med å ta i bruk loftstuen som soverom.

Standard

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra Ola 4 . Ytterdøren leveres fra Jømna i hvit utførelse.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser i aluminium.

Vegger / tak og himling:
På denne boligen I Nostalgi serien leveres det 5-bord kostemalte plater på vegger i alle tørre rom. Hunton hvit malte plater i alle tak.

Gulv:
I leveransen til dette huset inngår Haro Tritty 528062 Laminat på gulv i tørre rom. Flis på gulv i entrè.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi serien leveres tak, gulvlist og gerikt i profilert utførelse . Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Denne leveransen er på inntil kr. 105 000.-

Bad:
På bad leveres det flis på gulv av typen Rak Shadow Black 20x20cm På vegger bad leveres det fliser av type Uni White MA 20x50cm. Tilvalg kan gjøres etter avtale.
På vaskerom leveres det flis med sokkelflis på gulv og Legato baderomsplater på vegg.

Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som tilvalg kan dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.
I dette huset leverer vi vegghengt toalett på slette vegger begge bad.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer og hovedsikring i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
KAMPANJE vannbåren gulvvarme i hele 1. etg og bad 2. etg. medfølger. I stuen leveres det med en stilren peisovn type Circle s inkl sort stålpipe. Panelovner må kjøpes av kunde ved behov.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk + 48 mm påforing som isoleres med mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 70 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Materialvalg i denne boligen er eksempler på hva vi kan levere og derfor vil totalpris kunne variere hvis kunde har ønsker om andre materialer og leveranse. Dette avklares med selger.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Boligen er "nøkkelferdig" med tomt, grunnmur og bunnledning inkl.
Øvrige gebyrer og kostnader som grvearbeider og div. anslås til
kr. 585 000.-
Tomt og div tilknytning kommer i tillegg.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

KAMPANJE vannbåren gulvvarme i hele 1. etg og bad 2. etg. Stålpipe med en Circle s peisovn.

Overtakelse

Etter avtale med boligkonsulent

Sentrale lover

Reguleringsplan for det aktuelle området sammen med kommunens arealplan.

Velforeningsbeskrivelse

Det skal etableres en lokal VEL forening som skal ha felles ansvar for fri og lek arealer på området.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Selveier. Selges slik den foreligger.

Regulering

Reguleringsplan for området.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar