Fagerli (illustrasjon)
Børkesvevegen 63, 2386 BRUMUNDDAL

Stor familiebolig sentralt i Brumunddal.

Pris

kr 4 971 400,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    169 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Børkesvevegen 63
2386 BRUMUNDDAL

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Tomten ligger i et barnevennlig område med kort veg til barneskole og barnehage.

Om boligen

Fagerli er et praktisk familiehus over to plan, tilpasset flate tomter. Her ønskes du velkommen av en romslig entré, med trapp opp til loftstua og dør inn til den 58 kvadratmeter store og åpne stue- og kjøkkenløsningen. 1. etasje har i tillegg et praktisk vaskerom med dør ut – supert for familier med små barn. Få boliger har romsligere løsninger enn Fagerli, og best av alt: Huset kan vokse i takt med familien ved at loftstua gjøres om til et soverom.

Standard

Dører
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra Ola 4 .
Vindu
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser.
Vegger / tak og himling
I denne boligen leveres det hvitmalte trefiberplater i himlinger og ferdig malte plater på veggene i alle tørre rom inkl hvite hjørnelister.
Gulv
Parkett gulv er medregnet i BoligPartner AS sin leveranse. 3 stavs eikeparkett børst perm tc. Kunden står derfor fritt til å gjøre tilvalg på gulv etter eget ønske. Flis leveres på gulv i hall. Våte rom leveres det flis m/sokkelflis på gulv.
Listverk
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.
Trapper
Hestnes Trappefabrikk leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.
Kjøkken
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Innredningspakke verdi kr 105 000.- er inkl. i kjøpesum.
Bad
På bad leveres våtromsplater av typen Fortissimo. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.
Bod / vaskerom
I Nostalgi-serien leveres vaskerom med Legato hvite slette plater som standard. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.
Elektrisk
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.
Telefon / tv / bredbånd
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.
Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.
Oppvarming
Oppvarming i denne boligen er varmekabler i allee gulv med flis. Det leveres også stålpipe med Curve 100s peisovn.
Isolasjon
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 70 mm mineralull.
Generelle forhold
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskrivelse (type bolig)

Fagerli er et praktisk familiehus over to plan, tilpasset flate tomter. Her ønskes du velkommen av en romslig entré, med trapp opp til loftstua og dør inn til den 58 kvadratmeter store og åpne stue- og kjøkkenløsningen. 1. etasje har i tillegg et praktisk vaskerom med dør ut - supert for familier med små barn. Få boliger har romsligere løsninger enn Fagerli, og best av alt: Huset kan vokse i takt med familien ved at loftstua gjøres om til et soverom.

Adkomst

Fra Brumunddal sentrum kjører du opp Industrigata og tar 1 høyre opp Berger Langmoens veg. Deretter tar du til høyre inn på Narudvegen. kjør ca 900 meter så inn til høyre. Du er nå i Børbesvevegen. Følg vegen til du er fremme ved nr 63.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Alle rom med fliser på gulv har inkl. varmekabler. Det leveres Stålpipe med en CURVE 100 s peisovn.

Overtakelse

Etter avtale med selger

Sentrale lover

Reguleringsplan BØRKESVEEN, FURUBAKKEN

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten overtas slik den er.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar