Bjørkli (illustrasjon)

Slåttsvea, 2386 BRUMUNDDAL

Unik mulighet med flott utsikt. 4. sov.

Pris

kr 4 140 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    153 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Etter avtale med selger
Fremdrift
Etter avtale med selger
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Slåttsvea
2386 BRUMUNDDAL

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Bjørkli er et klassisk hus med svært arealeffektive planløsninger. Bruksarealet på 151 kvadratmeter rommer fire romslige soverom, hvorav ett også har walk-in closet. Huset har bad og bod i begge etasjer, og loftsplanet har en god og stor gang. Kjøkkenet har god plass til et stort spisebord, og stua har plass til peis og flere sittegrupper. Fra stua ledes du ut til en koselig terrasse.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra «Ola 4».

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser.

Vegger / tak og himling:
I Nostalgi-serien leveres det malte trefiberplater i himlinger og på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
På gulv leveres Laminat på tørre rom og flis i hall og gulv på våte rom. (BP-Hamar standard fliser.)

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.Innredningspakken har en verdi på kr 105 000.- inkl frakt og montering.

Bad:
På bad leveres Fortissimo plater på veggene og flis m/sokkelflis på gulv.. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod / vaskerom:
I Nostalgi-serien leveres bod/vaskerom med hvit, slett baderomspanel. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV inne i boligen. Kjøper står selv for bestilling, tilkobling og tilførsel fra eiendomsgrense selv.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Oppvarming i våre boliger bestemmes av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i BoligPartners leveransebeskrivelse.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk med påforing av 48x48 lekter. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 50 og 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beliggenhet

Slaatsveen Boligtun ligger i et barnevennlig og rolig område ca. 3 km nordøst for sentrumskjernen av Brumunddal. De siste årene har Brumunddal hatt en flott byutvikling, og oppleves i dag som en koselig liten by som tilbyr alt du trenger av fasiliteter i hverdagen. Med flere butikker, bibliotek, bankfilial og flere spisesteder. Sentrum har jernbane med tilknytning til Oslo, Trondheim og Østlandsområdet for øvrig. Nærmeste dagligvare ligger 2 km unna. Fra boligtunet er det kort og trygg skoleveg til Hempa barneskole og barnehage som kun ligger 1 km unna. 2 km til ungdoms- og videregående skole.

Adkomst

Fra midtre rundkjøring i Brumunddal sentrum følger man Berger Langmoens veg og Narudvegen. Etter ca. 3 km tar man til høyre og inn i Slåttsvevegen. Følg vegen nedover, ca. 300 m og du får området, hvor Slaatsveen Boligtun skal utvikles, på venstre hånd. Tomtene B 81, B82 og B83 ligger ca 170 meter nord/øst oppe i skråningen

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar