Bjørkli (illustrasjon)
Ulbergvegen, 2630 RINGEBU

Innholdsrik enebolig på Ulberg RINGEBU, 4 SOV og 2BAD

Pris

kr 3 770 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    151 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Ulbergvegen
2630 RINGEBU

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

I samarbeid med megler og kommune legger vi ut denne eneboligen som et forslag til bolig på denne tomten. Se også våre andre boliger på: www.boligpartner.no

Om boligen

Bjørkli er et klassisk hus med svært arealeffektive planløsninger. Bruksarealet på 152 kvadratmeter rommer fire romslige soverom, hvorav ett også har walk-in closet. Huset har bad og bod i begge etasjer, og loftsplanet har en god og stor gang. Kjøkkenet har god plass til et stort spisebord, og stua har plass til peis og flere sittegrupper. Fra stua ledes du ut til en koselig terrasse.

Prisen inkluderer ferdig bolig, graving/betong og tomt.

Innhold

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. Type dør Visjon 1.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
Hvitmalte trefiberplater i himlinger og kostmalte panelplater på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
Laminat type Haro Contura steingrå. Hall/trapp leveres med flis 30x60. Gulv på begge bad leveres med flis 20x20 og det samme leveres på sportsbod.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken:
Verdikort pålydende 85.000,-. Våre samarbeidspartnere på kjøkken er Norema og Sigdal.

Bad:
På bad leveres baderomsplater type fortissimo 3091HG F23. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel baderomsinnredning, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Begge bad, sportsbod og hall/trapp leveres med varmekabler. Inntakskabel til boligen er også inkludert i leveransen. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming:
Stålpipe med peisovn type Circle S.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Kostnader:
Følgende kostnader er ikke inkludert i prisen: Avgifter i forbindelse med påkobling av vann/kloakk, uavhengig kontroll og dokumentavgift på tomt.

Beliggenhet

Alle tomtene i Ringebu ligger sentralt til med gangavstand ned til sentrum med butikker samt til barneskole, ungdomsskole og barnehage. Fra tomtene i Ulberg Vest 1, 2 og 3 samt gammelt felt er det ca 1,3 km ned til sentrum og ca 2 km til skoler, barnehagen ligger kun ca 700 m fra tomtefeltet. Tomtene på Marienhø ligger ca 800 m ovenfor sentrum, kort veg også til barneskole og ungdomsskole. Ulberg feltet ligger luftig og fint til ovenfor Ringebu sentrum, området er knyttet sammen med sentrumsområdet, skoler og barnehage med gang og sykkelveg. Fine turområder i nærheten.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer