Lugo (illustrasjon)
Iver Våles gate, 2630 RINGEBU

Praktisk enebolig på et plan med carport og utvendig bod.

Pris

kr 3 050 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    87 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Iver Våles gate
2630 RINGEBU

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Prisen er inkludert ferdig bolig, graving/betong og tomt.

Innkjøring og biloppstillingsplass påført bærelag. Maskinplanering med stedlige masser på berørte området av tomt. Matjord og tilsåing er ikke inkludert i prisen.

Carporten leveres med betong på gulv.

Boligen er et forslag til bolig som kan bygges på tomten.

Om boligen

Lettstelt og tilgjengelig med hagen like utenfor. Lugo er et smart vinkelhus på ett plan, tilpasset alle livets faser. Husets hjerte er det flotte kjøkken- og stueområdet på over 30 kvadratmeter. Her er det plass nok til å samle venner rundt middagsbordet mens flammene fra peisovnen gir den ekstra lune stemningen. Lugo har to soverom, bad/vaskerom og innvendig bod. Fra stue er det utgang til en overbygget uteplass. I tillegg har huset carport og sportsbod.

Innhold

VERFLATER
I alle tørre rom utenom vindfang leveres Haro laminat Contura Steingrå på gulv. Vindfang leveres med flis 30x60. Bad leveres med flis 20x20 på gulv og baderomsplater med flismønster i høyglans på vegg. Bod ved siden av vindfang leveres og med flis 20x20 på gulv grunnet bereder. Alle innvendige vegger i tørre rom leveres med panelplater fra Huntonit. Alle innvendige tak leveres ferdig malte plater 60x120.

Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, gulv).

KJØKKEN
Sigdal og Norema leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I prisen er det inkludert verdikort pålydende 65.000,-.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad leveres med 100cm baderomsinnreding fra Villroy & Boch. Det leveres speil med lys over innredning. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt toalett.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det leveres tre utvendige lamper og en enkel lampe i bod. Varmekabler leveres på bad, vindfang og innvendig bod.
Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til tegninger. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

TERRASSER
23m2 med platting på bakkenivå i impregnert utførelse.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Offentlige gebyrer og byggstrøm er ikke inkludert.

Oppvarming

Vedfyring og varmekabler

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer