3D-illustrasjon Kjøkken

Iver Våles Gate, 2630 RINGEBU

KAMPANJE*! RINGEBU - Ny og sentral tomannsbolig med alt på ett plan! Lettstelt og moderne, med solrik beliggenhet

Pris fra

kr 2 490 000,-

  • Bruksareal (BRA)
    78 m2
  • Soverom
    3
  • Antall enheter
    2
Ferdigstillelse
Ca. 340 byggedager fra oppstart
Fremdrift
Oppstart etter 1 salg! Det tas forbehold om godkjent byggesøknad, samt én enhet solgt.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Boligene

KAMPANJE*! RINGEBU - Ny og sentral tomannsbolig med alt på ett plan! Lettstelt og moderne, med solrik beliggenhet
Enhet
Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
1 Tomannsbolig 78 m2 3 kr 2 490 000,-

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon

Innhold

Underetasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

1. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

2. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

1
2 Tomannsbolig 78 m2 3 kr 2 490 000,-

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon

Innhold

Underetasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

1. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

2. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

2

Iver Våles Gate
2630 RINGEBU

Loading map...

Om prosjektet

KAMPANJE: Kjøper du bolig før 24.12.2019, ordner vi flytting og utvask av din gamle bolig, kostnadsfritt, ved innflytning!

Drømmer du om en ny, lettstelt leilighet i naturskjønne Ringebu? I solrike Iver Våles Gate, rett over gata for Ringebu Eldresenter, skal BoligPartner bygge en ny, flott tomannsbolig. Leilighetene vil begge gå over ett plan, med trinnfri adkomst, og hyggelige uteplasser.

Dette er boliger som passer godt for alle som ønsker et praktisk og smart hjem uten mye vedlikehold, med sentral beliggenhet i flotte naturomgivelser.

Fordeler ved kjøp:
-Boligen leveres nøkkelferdig med 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler
-Vi gir deg mulighet til å sette ditt personlige preg på leiligheten gjennom valg av overflater, baderomsinnredning, samt kjøkkenleveranse
-Du betaler 2,5% dokumentavgift kun av tomteverdien, i motsetning til hele salgssummen som ved kjøp av brukt bolig

Innhold

Boligene bygges tilrettelagt for alle, med trinnfri adkomst, og alt på ett plan. Det blir platting på bakken ved inngangsparti, og utgang til veranda fra stuen i begge leilighetene.

Entreen blir flislagt med varmekabler, og god plass til garderobe. Leilighetene har 3 soverom, hvor kunden vil kunne få mulighet til å velge bort det ene til fordel for romsligere stueløsning (se plantegning blant bildene øverst i annonsen). Begge leilighetene vil ha både innvendig og utvendig bod, med god plass til oppbevaring. Stue-/kjøkkenløsningen blir åpen, med rom for både spisebord, sittegruppe og øvrige møblement.

Disse boligene har livsløpsstandard, hvilket vil si at man skal kunne bli boende i sin egen bolig gjennom store deler av livet, også om man blir såpass bevegelseshemmet at man eventuelt må benytte rullestol.

Standard

BoligPartner leverer boliger i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet. Dette gjenspeiler seg i vår leveranse- beskrivelse. BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at ditt hjem blir bygget med gjennomgående høy kvalitet.


VEGGER, TAK OG GULV
Vegger i entré, innvendig bod, alle soverom, gang og stue/kjøkken leveres med hvite, kostmalte panelplater fra Huntonit, type skygge. Vegger på bad/ vask leveres med baderomsplater. Alle himlinger leveres med hvite trefiberplater (tak-ess). Det leveres hvite gulv- og taklister.
1-stavs laminat fra HARO leveres på gulv i soverom og stue/kjøkken. På gulv bad/vask leveres lys grå fliser, størrelse 20 x 20 cm med sokkelflis. På gulv i bod leveres lys grå fliser, størrelse 20 x 20 cm, samt sokkelflis. På gulv i entré leveres mørk grå fliser, med dimensjon 30 x 60 cm. Det blir varmekabler under alle flisgulv.

DØRER OG VINDUER
Inngangsdører til boligene leveres hvite med godkjent sylinderlås. Balkongdører leveres hvite med glass, samt innvendig lås. Innvendig leveres ett-speils dører (type Visjon 1 fra Kloppen), med hvitmalte karmer og flate eiketerskler. Vinduer leveres hvite. Alle lister/karmer rundt vinduer og dører leveres hvitmalt.

BAD/VASKEROM
Leveres med 100 cm baderomsinnredning, med heldekkende servant og hvite fronter, samt speil med lys. Det er forberedt for vaskemaskin og tørketrommel, med mulighet for å få opplegg til dette også i innvendig bod.
Dusjdører i boligene er 90 cm i herdet glass med sving. Hvitt, vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning fra Sigdal type Vidde med hvite, glatte fronter. Demping på skuffer. Laminat benkeplate, samt håndtak i rustfritt stål. Det vil være mulig å gjøre endringer av fronter, benkeplater, håndtak og generell utforming av kjøkkenet. Hvitevarer er ikke inkludert i standard leveranse. Kjøkkentegninger av hver enkelt bolig fås hos prosjektselger.

PEISOVN
Boligen leveres med stålpipe og vedovn med glassfront, type Cirkle S. Det blir lagt glassplate på gulvet foran ovnen.

BALKONGER/PLATTINGER
Begge leilighetene leveres med plattinger som vist på plantegning, disse bygges av impregnert treverk.

VENTILASJON
Det leveres aggregat med balansert ventilasjon av boligene som plasseres i leilighetens innvendige bod. Anlegget leveres med varmegjenvinner og forvarmet tilluft som gir en energiøkonomisk gevinst og økt komfort. Luft tilføres i stue/kjøkken, alle soverom og entré gjennom ventiler i tak. Avtrekk via ventiler i tak på bad og bod. Det blir luftespalter under alle dører for å gi gjennomstrømming av luft.

ELEKTRISKE ANLEGG
Leveres iht. NEK 400 2018. Det elektriske anlegget ligger generelt skjult i leiligheten med unntak av lyd- og brannvegger. Lysarmatur leveres under overskap på kjøkken, lys i speil på bad, og lampe i boder. Det leveres også utendørs lampe ved plattingene. Øvrige rom forberedes med lyspunkt i himling eller stikkontakt i overgang mellom tak og vegg inkl. lysbryter. Det leveres varmekabler under alle flislagte gulv.

VVS
Ettgreps blandebatteri på alle vasker og termostatstyrte dusjbatterier inkl. dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin på bad. Oppvaskmaskin tilkobles i kjøkkenbenk. I innvendig bod plasseres fordelingsskap for rør, her plasseres også varmtvannsbereder.

TV/FIBER
Boligene blir forberedt for TV og bredbånd. Det leveres ett punkt i stue for tv/internett i hver leilighet. Påkoblingsavgift og abonnement betales av kjøper.

POSTKASSER
Det leveres 1 stk. pr. bolig. Postkassene monteres samlet på egnet sted.

UTOMHUS
Adkomstveg og gårdsplass gruses. Grøntområder opparbeides som plenarealer.

INFRASTRUKTUR
Boligene blir tilkoblet offentlig vann og kloakk. Tilknytningsavgifter for vann, avløp, strøm er inkludert i prisen.

TILVALG/ENDRINGER
Det er lagt opp til en god og tidsriktig standard i boligene. Ønsker du allikevel noe annet enn standard leveranse, vil du ha mulighet til å gjøre tilvalg. Det er utarbeidet et eget dokument som presenterer hvilke produkter/endringer det er mulig å velge, med tilhørende priser. Leveransen baserer seg utelukkende på produkter definert av selger.

Det er åpnet for følgende tilvalg i prosjektet:
-Overflater gulv (type parkett/laminat/flis i våtrom)
-Overflater vegg (farger på panelplater/gips/flis i våtrom)
-Overflater himling (tak-ess/panelbord/gips)
-Kjøkkeninnredning
-Elektro-leveranse: down-lights, varme i gulv etc.
-Valg av blandebatterier
-Baderomsinnredning
-Type peisovn

Det er ikke mulig å endre:
-Planløsning (med unntak av soverom), bærevegger
-Fasader
-Plassering av ventilasjonsanlegg, sjakter, nedforinger, innkassinger
-Vann, avløp, sluk etc.

Beliggenhet

Tomannsboligen blir oppført i Iver Våles Gate, vis à vis Ringebu Eldresenter. Fra leilighetene er det kort veg til matbutikk, apotek, frisør, Ringebu Stasjon, og sentrum for øvrig. Skole og barnehage ligger like ovenfor sentrumskjernen.

Beliggenheten er solrik og landlig, i et rolig nabolag. Området byr på flotte turmuligheter, diverse tilbud for alle via Ringebu Eldresenter, hyggelige naboer, og vakker natur.

Diverse

Betalingsplan:
Kr. 0,- ved kontraktsinngåelse. 10% av kontraktsum ved oppstart, og resterende 90% av kontraktssum + omkostninger og evt. endringsavtaler forfaller til betaling tre dager før overtakelse.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer ifm tinglysning. Dette utgjør 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien, hvilket her tilsvarer kroner 8500,- (gjelder for samtlige boliger). Gebyr for tinglysning av skjøte kr 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og panteattest kr. 202,-.

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til prosjektselger. Kjøpesummen skal betales i sin helhet før overtakelse.

Sikkerhet / garantier:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser. Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen. Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer