Dette er en illustrasjon og kan avvike fra virkelig bygg.
Gamle Sjølivei 16, 2485 RENDALEN

Leiligheter med unik sentrumsnær beliggenhet på Åkrestrømmen!

Pris fra

kr 1 950 000,-

 • Boligtype
  Other
 • Bruksareal (BRA)
  78 m2
 • Soverom
  2
 • Antall enheter
  2
Ferdigstillelse
6-8 måneder etter oppstart bygging, avhengig av kontrakstinngåelse.
Fremdrift
Oppstart er avhengig av kontraktsinngåelse.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
SOLGT 78 m2 2 kr 1 950 000,-
Other
BRA 78 m2 Soverom 2 Totalpris kr 1 950 000,-

Leilighetsnummer

1
Enhet: 2 78 m2 2 kr 2 050 000,-
Other
BRA 78 m2 Soverom 2 Totalpris kr 2 050 000,-

Leilighetsnummer

2

Gamle Sjølivei 16
2485 RENDALEN

Loading map...

Om prosjektet

Vi kan nå tilby leiligheter med svært sentralt beliggenhet i tilknytting til Åkrestrømmen, Rendalen. Området har en skjermet beliggenhet med etablert bebyggelse i nærheten. Dette er en unik mulighet for deg som ønsker å ha en ny, energieffektiv leilighet med lettstelte flater i Rendalen! Det er planlagt en 2-mannsbolig av typen Tellus fra Boligpartner.

Innhold

Tellus er en vertikaldelt tomannsbolig på ett plan med moderne uttrykk. Hver boenhet har et bruksareal på 83m2 og inneholder entre, stue og kjøkken, bad/vaskerom, bod og 2-3 soverom. Dette kan du velge selv etter hva du har behov for.

Innvendige vegger og tak kles med ferdigmalte panelplater i lyse farger. Gulv i tørre rom får laminat fra Alloc Original. Dette er overflater som er lette å rengjøre og holde vedlike. Her er det flere design å velge i på både vegger og gulv. Flislagte vegger og gulv på bad og på gulv i entre. Det blir varmekabler med termostat i stue, kjøkken, entre og bad. Det leveres kjøkkeninnredning fra Norema med fronter i Pluss mørk grå og laminert benkeplate. Ved salg tidlig i byggefasen kan kjøper påvirke materialvalg og innredning i boligen mot et pristillegg.

Boligen har en delvis overbygd terrasse. Utvendig beises boligen med ett strøk hvitt før overlevering.

Oppvarmingsbehov
Gamle og trekkfulle hus bruker mer energi på oppvarming enn våre nye lavenergiboliger, og er derigjennom mer kostbare i drift. Med 3-lags vinduer, godt med isolasjon i både grunnmur, vegger og tak vil du oppleve at din nye leilighet vil være svært energieffektiv selv på kalde vinterdager.

På ønske fra kunde og tillegg i pris kan hver boenhet få en garasjeplass med bod.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte dører av typen "Hvit lett glatt" fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argon og varmkantspacer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger i hvitbehandlet MDF.

Tak og vegger:
Himling har hvitmalte trefiberplater. Vegger i alle tørre rom leveres med faspanel 3-bord som standard.

Gulv:
Alloc Original.

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Gulvlist og gerikt i utførelsen 12x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Vi leverer kjøkkeninnredning fra Norema med glatte fronter og laminat benkeplate. Ta kontakt for detaljerte tegninger.

Bad/vaskerom:
Vegger og gulv leveres med fliser som standard. Se illustrasjonfoto. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servant, gulvmontert toalett, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr.

Generelt

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
Varmekabler med termostat i entre, kjøkken og stue, bad. Det monteres peisovn med stålpipe i stue.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull og yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beliggenhet

Tomten ligger rett sør for Åkrestrømmen sentrum, mot campingplassen. Det er et lett skrånende terreng og solforholdene er meget gode. Herifra er det gangavstand til butikk, besinstasjon, Mistrahallen, hotellet og campingen. Det er også kort vei til både turstier og skiløyper slik at du enkelt kan komme deg ut uten å være avhengig av bil.

Søndagsåpen dagligvare, Åkrestrømmen Grendefestival, Fiskefestivalen, Renåfjellet med muligheter for alpint, Mistra som en av norges beste ørretelver, Storsjøsentert som en eminent campingplass og hotellet med matservering. Alt dette får mann rett utenfor stuedøra på Åkrestrømmen.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.