Illustrasjon av Himmelhø 1
Bjørnelabben 23, 2485 RENDALEN

Tenk deg å kunne nyte fridagene dine her på denne hytta!

Pris

kr 4 200 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    111 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Etter avtale med kunde
Fremdrift
Oppstart ved underskrevet kjøpekontrakt og godkjent byggesøknad.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Bjørnelabben 23
2485 RENDALEN

Loading map...

Om boligen

Himmelhø 1 er formet som bokstaven H og består av to hovedsoner som bindes sammen av et lyst og svært luftig spisestueområde på nesten 20 kvadratmeter. Dette er selve hjerte i hytta. Med sin mønet himling og store vindusflater, er dette et perfekt sted å samle familie og venner rundt langbordet. Herfra er det også utgang til en lun og skjermet uteplass. Helt nydelig når vinden blåser rundt hytteveggene.

Legg merke til den smarte garderobeløsningen ved inngangspartiet til hytta. Fra vindfanget er det også dør inn til et av hyttas to bad.

Det er fire soverom i Himmelhø 1. To av dem finner du i sonen til venstre. I denne delen av hytta er også kjøkkenet på nesten 16 kvadratmeter plassert. I tillegg er det et bad med vaskerom samt gang med garderobeplass i denne hyttedelen.

I den andre hyttedelen til høyre, finner du den herlige stua. Her inne er det også mønet himling og høye vinduer som inviterer naturen utenfor med inn. Takhøyden sikrer samtidig at stua oppleves som meget luftig med god plass til både store og små. I denne delen av hytta er det største soverommet plassert med tilgang til eget bad, mens det siste soverommet finner du i den midterste delen.

Standard

Himmelhø 1 er priset med følgende leveranse:

- Tomtekostnad
- Grunnarbeid (estimert)
- Betongplate
- Hytte iht. beskrivelse nedenfor

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet for Karakter-serien. Karm har samme farge som dørblad, mens utforinger leveres i hvitmalt MDF. Innerdører leveres med karm, foring, hardvedterskel, låsekasse og dørvridere. Hvite dørblad med 1 eller 3 speil fra Kloppen, hvitmalt karm og utforinger i MDF.
Terrassedør leveres med karm og utforing, dørblad, 3-lag energispareglass med argongass og varmkantspacer og espagnolettlås.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 3-lags energispareglass med argongass og varmkantspacer. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger levers i ferdigmalt MDF. Både vinduer og terrassedør kan leveres i fire farger uten pristillegg: dempet sort, peppergrå, klassisk hvit eller bomull.

Vegger / tak:
Ubehandlet Faspanel 12x120 som himlingskledning.
Innerkledning i tørre rom; 14x145 skygge skrå, liggende ubehandlet. Hvite baderomsplater, type Fortissimo 3091 på vegger bad/vask, flislagt på hovedbad.
Sportsbod kles med OSB på vegger og i himling.

Ønskes det farge/beis på vegger, tak og listverk så ordnes det via tilvalg.

Gulv:
Tørre rom: Max Wear Ek Raw
Gulvfliser entre: Zeus Grafito 30 x 60
Bad/vaskerom: våtromsbelegg
Hovedbad: Zeus Grafito 30 x 60 inkl nedsenk og mosaikk i dusjsone
Sportsbod leveres med støpt betongplate

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Bad/vask & hovedbad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, dusjvegger, innredning med skuffer og heldekkende servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, kran for vaskemaskin.

Kjøkken:
Ferdig montert kjøkken fra Sigdal med Electrolux hvitevarer er inkludert i leveransen. - verdi 80 000,- + montering.

Elektrisk:
Elektrisk anlegg leveres i henhold til NEK-400:2014.

Ventilasjon:
Det leveres elektrisk baderomsvifte. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Peisovn Sciedel Sirius 1 og svartlakkert stålpipe. Gulvvarme med termostat i entre, stue/kjøkken og på bad.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 148 mm bindingsverk + 48 mm liggende påforing. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 150 mm + 50 mm mineraull og det monteres inntrukket diffusjonssperre. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Utvendig:
Grunnet transparent utvendig kledning. Dobbelfalset liggende 19 x 148.
Omramming og detaljer leveres med transparent grunning.

Tilvalg/endringer:
Dersom du ønsker annen innvendig standard, eller andre løsninger så ta kontakt med oss slik at vi kan skreddersy etter ønsket leveranse.


Prosjektering:
* Byggesøknadstegninger
* Situasjonsplan
* Arbeidstegninger inkl fundamentplan
* Tegninger og beskrivelse av byggedetaljer
* Ansvarlig prosjekterende
* Ansvarlig søker, inkludert selve søknadsprosessen
* Koordinerer og innhenter ansvarsretter utvendig arbeider

Kontrakt og garantier:
* Kontrakt ihh til Norsk Standard basert på Bustadoppføringslova
* Forsikring i byggeperioden
* Reklamasjonsrett 5 år
* Forsikring i byggeperioden og 5 års reklamasjonsrett etter overlevering

Kommunale og private tilkoblingsavgfiter og byggesaksgebyrer vil tilkomme. Det vil også byggestrøm og avfallshåndtering.

Beliggenhet

Hytta er planlagt bygget i Renåfjellet i Rendalen, nærmere bestemt i Bjørnelabben 23. Skiløyper og turstier går rett utenfor hytteveggen, og alpinbakken byr på flere nedfarter. Dette er et perfekt område for de som liker å være ute både sommer og vinter.

Området er åpent og solrikt og vegetasjonen består for det meste av mosedekt grunn og spredte furutrær. Renåfjellet ligger ca. 2 timer fra Hamar og ca. 3 timer fra Oslo med bil og det er helårsvei helt frem til tomtene. Åkrestrømmen er nærmeste tettsted med butikker og bensinstasjon. Her finner du en rikholdig dagligvarebutikk som også er søndagsåpen.

Adkomst

Fra Oslo og Hamar kjører du RV3 mot Elverum og videre til Koppang. Her følger du skilte mot Rendalen og Åkrestrømmen. Skiltet mot Renåfjellet, og kjør opp mot toppen av hyttefeltet.

Det legges tilrette for parkering på tomten.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.