Bukkespranget (illustrasjon)
Røros Fjellby, 2550 OS I ØSTERDALEN

Familiehytte med hems på Hummelfjell. 3 soverom, stor stue/kjøkken, tv-stue og stort hemsareal.

Pris

kr 2 950 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    91 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Etter avtale med kunde
Fremdrift
Etter avtale med kunde
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Røros Fjellby
2550 OS I ØSTERDALEN

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Røros Fjellby og Boligpartner er stolt av å kunne presentere Bukkespranget. - en innflyttingsklar og flott hytte med solrik tomt og vakker utsikt mot Forolhogna og Røros.

Bukkespranget er en romslig familiehytte, bygget for maksimal utnyttelse av lys- og solforhold.

Stor takhøyde og mange, store vindusflater skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i hytta.
Dette er den sosiale sona i denne tradisjonelle hytta, som har en meget smart og praktisk planløsning.
Fra kjøkken-stueområdet er det også en direkte utgang til en delvis overbygd uteplass. Helt perfekt!
Bukkespranget har et bruksareal på hele 91 kvadratmeter og passer godt til både små familier og sammenkomster med mange gjester. Hytta rommer tre soverom, stort bad, vaskerom/bod og en romslig inngangshall.
I tillegg har Bukkespranget en meget praktisk hems med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur.
Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til denne.

Standard

Leveransebeskrivelse

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet for Karakter-serien. Karm har samme farge som dørblad, mens utforinger leveres i MDF hvitmalt. Utvendig bod leveres med isolert dør og karm i samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak. Innerdører leveres med karm, foring, hardvedterskel, låskasse og dørvridere. Hvite dørblad med 3 speil, hvitmalt karm og utforinger i MDF.
Terrassedør leveres med karm og utforing, dørblad, 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer og espagnolettlås. Dørblad, karm og utforinger i MDF hvitmalt.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 3-lags energispareglass med argongass og varmkantspacer. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Vegger / tak:
Ubehandlet faspanel 12x120 som himlingskledning i boligrom.
Innvendig kles vegger med ubehandlet slettpanel. Hvite baderomsplater, type Fortissimo 3091 på vegger bad.
Sportsbod kles med OSB på vegger og i himling.

Gulv:
3 stavs eikeparkett, Tarkett Access Eik Robust i tørre rom
Entregulv, 4,9kvm fliser Zeus Grafito 30 x 60
Baderomsgulv, Kinetic grey flis, 20 x 20
Sportsbod leveres med støpt betongplate.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hemsstige leveres i lakkert furu.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, dusjvegger, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, kran for vaskemaskin.

Kjøkken:
Innredingspakke på 60 000,- er inkludert i leveransen (fra våre standardleverandører), dette er en pakke du står fritt til å trekke ut. Norema og Sigdal er våre standardleverandører av kjøkkeninnredning.

Utvending / Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming / Tilvalg

Elektrisk:
Elektrisk anlegg leveres i henhold til NEK-400:2014

Ventilasjon:
Det leveres mekanisk avtrekk fra badet. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Peisovn Dovre Sonata med glassplate under og svartlakkert stålpipe. Standard med panelovner, kan oppgraders til varmekabler i gulv.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 148 mm bindingsverk + 48 mm liggende påforing. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 150 mm + 50 mm mineraull og det monteres inntrukket diffusjonssperre. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Utvendig:
Grunnet transparent utvendig kledning. Dobbelfalset liggende 19 x 148.
Omramming og detaljer leveres med grunning. Taket tekkes med shingel.
Bukkespranget leveres med 6 kvm platting, av impregnert materialer.

Tomt / Kjøpsbetingelser / Omkostninger / Generelle forhold

Tomt:
Det er i denne annonse tatt utgangspunkt i tomt GID 114/494 i Hummelfjell. Tomten er på 1094 m² og ligger 712 moh.
Tomtene er selveiertomter. Kjøp av tomt skjer direkte med grunneier før arbeid på tomt igangsettes.
Tomtepris, opparbeidelse av tomt og grunnmur er medregnet i oppgitt salgspris. Det tas forbehold om tillegg for sprenging og at det er massebalanse på tomten.

Kjøpsbetingelser:
Kjøp av tomt forutsetter leveranse av hytte fra BF-Bygg Alvdal AS/ BoligPartner AS. Bestill vår hyttekatalog på http://www.boligpartner.no/hytter/

Hytta selges etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til hytteselger. Ta kontakt med salgskontoret for ytterligere informasjon og avtale for tomtevisning.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien, gebyr for tinglysning av skjøte, evt. gebyr for tinglysning av pant og sluttattest. Det tas forbehold om endringer av avgifter.

Generelle forhold:
Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/ justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige. Oppgitte tegninger er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser eller på internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse hytteselger. Utearealene kan bli ferdigstilt etter overlevering av hytta. Det presiseres at alle bilder av hytta i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.
Vi tar forbehold om at byggetillatelse bir gitt iht. til materialvalg og gjeldene reguleringsplan.

Beliggenhet

Tomten ligger i familievennlige RørOs Fjellby Hummelfjell, sentralt plassert i det nye feltet på en "hylle" i terrenget. Som en aktivitetsbase for familien ligger den midt i smørøyet i forhold til aktiviteter. Er det langrennsski eller alpint, så er det rett ut døra til 100 % snøsikkre løyper. Løypenettet er av de aller beste i distriktet, og flere betjente hytter og serveringsteder er lett tilgjegenlige.

Er det jakt og fiske som står øverst på ønskelista så kan elva Vangrøfta – Skrukka som en av norges beste ørretelver friste og kanskje reinsjakt i Forollhogna er noe, da er Hummelfjell en super base for dette.
Om det er kulturelle aktiviter som frister så ligger kulturarven Røros lett tilgjengelig, 15 min med bil, buss eller tog. Her finner du alt du kan ønske deg; konserter, teater, kino, kunstutstillinger, gruvemuseum, trivelige kafeèr og ikke minst Rørosmartnan og Femundsløpet.
Den viktigste grunnen for å velge Hummelfjell ligger i tryggheten stedet gir deg og din familie. Rolige omgivelser, med skiløyper, barnebakker, alpinbakker, turløyper og sykkelstier som nærmeste nabo. Her kan barna leke fritt omkring med andre hyttenaboer, trygt og godt.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.