Gråhø (illustrasjon)
Jakobsåsen hyttegrend, tomt 5, 2552 DALSBYGDA

Moderne familiehytte plassert i Jakobsåsen ved Røros. - Prosjektert råbygg.

Pris

kr 1 750 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    72 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Etter avtale med kunde
Fremdrift
Igangsetting ved salg og godkjent byggesøknad.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Jakobsåsen hyttegrend, tomt 5
2552 DALSBYGDA

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Gråhø med og uten hems har identisk eksteriør og planløsning i 1. etasje. Varianten med hems kan enkelt huse 10 overnattingsgjester, og hemsstua
blir raskt barnas favorittsted i hytta.

Som sin søstermodell Gråhø har Gråhø med hems også tre soverom i førsteetasjen. Med hemsen får du i tillegg både hemsstue og et ekstra soverom med god plass til to senger. Med en sovesofa i hemsstua vil arealet utnyttes maksimalt og gi den ekstra plassen som trengs for å kunne invitere venner og familie på tur. For hvem vet vel hva som skjer om noen år? Kanskje er det enda flere barn eller barnebarn som trenger et sted å sove?

Med stue på hemsen får man plutselig to sosiale soner, og vi tør nesten garantere at barna raskt finner sitt favorittsted her oppe i høyden. Tenk å få sitt eget fristed der de kan se film, spille spill og leke uten at de voksne forstyrrer leken – og uten at barna forstyrrer de voksne. Det må vel kalles vinn-vinn for begge parter?

Større plass og flere sengeplasser øker også verdien på hytta om den en gang skal selges. Gulvarealet til hemsen er på 23,8 kvadratmeter.

Standard

BoligPartner leverer boliger og hytter i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet.
Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse. BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at din hytte blir bygget med gjennomgående høy kvalitet.

Gråhø med hems i Jakobsåsen, er priset med følgende leveranse:

Dette er et Råbygg iht. leveransebeskrivelse, samt tomt og estimert tomteopparbeidelse for hytten, biloppstillingsplass er inkludert i prisen.

Leveranse:
* Betongplate på mark
* Yttervegger, vinduer, vindtetting, utvendig panel, ytterdører og evt. boddører
* Takstoler og yttertak med vindskier og takrenner
* dragere og søyler
* Heising av takstoler
* Tømrerarbeid

Prosjektering:
* Byggesøknadstegninger
* Situasjonsplan
* Arbeidstegninger inkl fundamentplan
* Tegninger og beskrivelse av byggedetaljer
* Ansvarlig prosjekterende
* Ansvarlig søker, inkludert selve søknadsprosessen
* Koordinerer og innhenter ansvarsretter utvendig arbeider

Kontrakt og garantier:
* Kontrakt ihh til Norsk Standard basert på Bustadoppføringslova
* Forsikring i byggeperioden
* Reklamasjonsrett 5 år
* Garanti i byggeperioden og 5 år etter overlevering

Merk: Mulighet for nøkkelferdig leveranse etter kundens ønsker. - Be om tilbud.

Beliggenhet

Hytta er planlagt bygget i Jakobsåsen i Os kommune, 15 min unna Røros sentrum. Tomta er markert med et rødt kryss på tomtekartet. Skiløyper og turstier går rett utenfor hytteveggen så dette er et perfekt område for de som liker å være ute både sommer og vinter.

Området er åpent, meget solrikt og vegetasjonen består for det meste av mosedekt grunn. Jakobsåsen ligger ca. 2,5 timer fra sentrum av Trondheim og ca. 3,5 timer fra Hamar med bil. Det er helårsvei helt frem til hytta.

I Jakobsåsen er det mange aktivitetsmuligheter uansett årstid. Her finnes en familievennlig alpinbakke 10 minutter unna med egen barneskiheis, men også nedfarter med utfordrende hopp og rails. Rett utenfor døra finnes milevis med oppkjørte skiløyper. På sommeren kan du kan sykle på de mange turstiene og skogsbilveiene, jakte og fiske og gå på flotte fjell- og toppturer. Fra hyttedøra kan du gå i urørt natur direkte inn i Forollhogna nasjonalpark eller noen av norges fineste seterdaler.

Adkomst

Fra Trondheim når man Jakobsåsen på ca. 2 timer og 30 minutter med bil, og tilbakelegger ca. 175 kilometer på turen. Kommer du fra Oslo tar turen ca. 4 timer og 30 minutter. Man kan også nå Jakobsåsen med buss, tog og fly.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.