Gråhø (illustrasjon)
Gauklie/Furuset , 2918 ULNES

Familiens hyttedrøm på Gauklie med utsikt mot Skogshorn

Pris

kr 3 490 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    72 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Gauklie/Furuset
2918 ULNES

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Beliggende i vakkert stølsområdet mellom Gauklie og Furuset. Fint turterreng for sykkel- og gåturer. Tomta ligget rett ved Mjølkevegen som er kåret som en av Norges fineste sykkel trasse.
Skiløyper rett utenfor døra.
Dette er den regionen med mest aktive støler i hele Nord-Europa og en av de mest naturskjønne områdene i Valdres. Dette er et fantastisk sykkelterreng, og turen leder høyt og fritt over platået og går gjennom flere idylliske stølslag med beitende dyr og sommerenger. Utsikten underveis er ikke mindre enn storslått.

Om boligen

Gråhø er utviklet med tanke på å være en praktisk og samtidig pen hytte som utnytter planløsningen på en optimal måte.
Gråhø er en hytte for den aktive familien. På sine 64 kvm (+23kvm gulvareal på hems) har den hele tre soverom med seks sengeplasser som standard to disponible rom på hemsen, kombinert stue- og kjøkkenløsning, bad og entré samt 8kvm fordelt på to takoverbygde utearealer. I tillegg inneholder hytta en praktisk innvendig bod hvor du har plass til ski, sykler og diverse utstyr. Her har du med andre ord plass til hele familien, pluss noen venner. Gråhø er en utmerket sportshytte så vel som en familiehytte.
Nøkkelferdig pris 3.480.000,- er fordelt på:
Hytte 2.420.000,-
Tomt 650.000,-
Grunnarbeidet m/støpt plate 420.000,- (estimat)

Leveransebeskrivelse
Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet for Karakter-serien. Karm har samme farge som dørblad, mens utforinger leveres i MDF hvitmalt. Utvendig bod leveres med isolert dør og karm i samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak. Innerdører leveres med karm, foring, hardvedterskel, låskasse og dørvridere. Hvite dørblad med 3 speil, hvitmalt karm og utforinger i MDF.
Terrassedør leveres med karm og utforing, dørblad, energispareglass med argongass og varmkant-spacer og espagnolettlås. Dørblad, karm og utforinger i MDF hvitmalt.

Vindu:
I våre hytter leverer vi energispareglass med argongass og varmkant-spacer. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt. Vinduene levers med trykkutjevning da beliggenheten er over 800 MOH

Vegger / tak:
Beiset/hvitpigmentert faspanel 14x120 som himlingskledning i boligrom.
Innvendig kles vegger med beiset/hvitpigmentert stående furupanel 14x145 skygge/skrå. Hvite baderomsplater, type Fortissimo 3091 på vegger bad, alternativt panel.
Sportsbod kles med OSB på vegger og i himling.

Gulv:
3 stavs eikeparkett, Tarkett Access Eik Robust
Gulvfliser entre, Zeus Grafito 30 x 60.
Fliser på bad og i entré. Det leveres varmekabel i gulv med fliser.
Sportsbod leveres med støpt betongplate.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull og synlige stifter i lister etc må påregnes.

Trapper:
Trapp, spiler, håndrekke, vanger og trinn leveres ferdig malt. Andre treslag i trinn kan også fås som tilvalg.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, dusjvegger, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett av typen lavtspylende og kran for vaskemaskin.

Kjøkken:
Innredningspakke på 60 000,- fra Norema er inkludert i leveransen, dette er en pakke du står fritt til å trekke ut. Norema er vår standard leverandør av kjøkkeninnredning, men du står fritt til å velge kjøkkenleverandør. Montering kommer i tillegg.

Elektrisk:
Elektrisk anlegg leveres i henhold til NEK-400:2014

Ventilasjon:
Det leveres mekanisk avtrekk fra badet. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
CIRCLE S PEISOVN og svartlakkert stålpipe. Standard med panelovner. Det leveres varmekabel i gulv med fliser.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 148 mm bindingsverk + 48 mm liggende påforing. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 150 mm + 50 mm mineralull og det monteres inntrukket diffusjonssperre. Panelender/snittflater og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Utvendig kledning:
Dobbeltfalset liggende 19 x 148 levert med mellomstrøk i valgfri mørk farge.
Omramming og detaljer leveres med grunning.
Taket levers med Valdres shingel. Torvtak eller tretak i malmfuru kan leveres som tilvalg.

Tilvalg/endringer:
Dersom du ønsker annen innvendig standard, eller andre løsninger så ta kontakt med oss slik at vi kan skreddersy ønsket leveranse.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik