Ro Stor Hems Sommer Farge
Haustølen, 2910 AURDAL

Hauststølhaugen på Aurdalsåsen. Prisen inkluderer hytte, tomt, grunnarbeidet og komplett vann/avløp.

Pris

kr 2 890 900,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    69 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Haustølen
2910 AURDAL

Loading map...

Kort om eiendommen

Kom og se på disse flotte tomtene! Ta kontakt for TRYGG VISNING!
Her kan du sikre deg tomt på Aurdalsåsen til en rimelig penge.
Tomtene ligger flott til i naturskjønne og solrike omgivelser i Aurdalsåsen Sør i Valdres.
Aurdalsåsen Sør er et etablert hytteområde med mer enn 60 eksisterende hytter som ligger usjenert til. Det er 28 tomter, hvorav 7 er solgt. Tomtene ligger spredt på to nye områder med gode solforhold og flott utsikt. Det er ingen gjennomfartstrafikk.
Tomtene er mellom 1000 og 1600 kvm. De ligger ca 900 meter over havet. Priser fra kr 400.000,- Prisen i annonsen er basert på hyttepris 1.759.000,- tomt 450.000,- og estimert kostnad på grunnarbeidet på 450.000,- komplett VA kr. 150.000,-
Skiløype og tursti går rett ved tomtene. Fra tomtene er det ca 5 km til Valdres Alpinsenter, 10 km til golfbanen og 5 km til Aurdal sentrum hvor man finner butikker og spisesteder. Til Fagernes sentrum er det 20 minutter å kjøre.
Alle tomtene er byggeklare og godkjent for salg. Området er utbygd med vei og strøm til tomtegrensen. Tilknytningsavgift for VA kommer i tillegg til de oppgitte prisene.
Tomtene kan bebygges med inntil 200kvm pluss oppstillingsplass.

Om boligen

De store vinduene i stua ønsker naturen utenfor velkommen inn i denne familievennlige hytta fra Tur-serien.

Her kan hele familien samles og være sammen i det flotte sosiale kjøkken- og stueområdet på 30 kvadratmeter. Hytta har to soverom, bad/vaskerom og praktisk bod som også kan gjøres om til et ekstra bad, evt WC-rom.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 69
Bruksareal hytte(BRA): 69
Bebygd areal (BYA): 78

Innhold
Kjøkken:
Du får med et verdikort på kjøkkeninnredning pålydende kr. 45.000,- fra Norema.
Hvitevarer kommer i tillegg.

Gulv:
Vindfang std 30x60 cm gulvflis med varmekabler
Bad/vask std 30x30 cm gulv/sokkelflis med varmekabler
Bod std 20x20 cm gulv/sokkelflis med varmekabler
3 stav std eikeparkett på resterende rom

Bad/vask:
På baderom leveres Villeroy Boch baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett. Vegger leveres med Fortissimo baderomspanel F23 HG Denver White. Fliser kan leveres som tilvalg. I himling leveres Trefiber panelbord skygge, hvit 11x125 mm.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte dører Visjon 1. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 2 lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Utvendig kledning:
Utvendig kledning leveres ubehandlet iht. tegning 1:100. Kledning er mulig å få levert ferdig grunnet i valgfri farge som tilvalg.

Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres Panelplate 5 bord skygge på vegg.
Himling leveres trefiber panelbord skygge, hvit 11x125 mm .
På gulv valgfri parkett 3stav eik art. 532729 fra Floor Factory på tørre rom. Flis i vindfang, bad og bod. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse. Innvendige/utvendige hjørnelister monteres

Terrasse:
28x120 cuimp ved inngangsparti og terrassedør iht stiplet linje katalogtegning 1:100


Taktekking:
Her leveres det dobbeltkrummet ru betongstein farge sort.,

Trapper:
Trapp med spiler, håndrekke, vanger og trinn i fabrikklakkert furu (klar). Sambatrinn.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifte på bad. Det monteres klaffventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Ta kontakt med selger for muligheter for tilvalg!

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm i byggeperioden. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.


Standard
Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, ,rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 450.000,-. Grav- og betongarbeider, bunnledning og inntakskabel for strøm er inkludert i i totalsum, prisantydning kr. 427.500,-

Ta kontakt med selger for komplett økonomisk plan.

Adkomst

Ta inn på E16 i retning Bergen, Hønefoss og Fagernes. Følg E16 ca 15 mil til Aurdal. I Aurdal, ta til høyre ved skiltet mot Danebu. Kjør oppover i ca 400 meter og ta til høyre. Kjør til venstre i krysset etter 1 km. kjør 150 meter, og hold til høyre gjennom en krapp høyresving. Kjør ca 1.2 km ti Kolsrud gård med bom kr. 50,-

Tomtene 19-36
Fortsett oppover ca 2 km til en parkeringsplass med informasjonstavle og ta til venstre. Kjør innover ca 1.2 km og ta skarpt til høyre på snuplassen. Kjør 200 meter og ta til venstre i veiskille. Etter 50 meter ta til høyre, etter den siste stubben er du inne på området med tomtene 19-36.

Tomtene 38-45
Fra parkeringsplassen: I stedet for å ta til venstre, fortsett rett frem ca 500 meter og ta til venstre. Kjør innover 150 meter og du er ved tomt 39 og 44

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik