Ro Stor Hems Sommer Farge
Haustølen, 2910 AURDAL

Hauststølhaugen på Aurdalsåsen. Prisen inkluderer hytte, tomt, grunnarbeidet og komplett vann/avløp. Høstkampanje!

Pris

kr 2 720 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    69 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Haustølen
2910 AURDAL

Loading map...

Kort om eiendommen

Signer kontrakt på hytte med BoligPartner innen 15. desember, og få med både Elbillader og komplett Smarthuspakke!
Her kan du sikre deg tomt på Aurdalsåsen til en rimelig penge.
Tomtene ligger flott til i naturskjønne og solrike omgivelser i Aurdalsåsen Sør i Valdres.
Aurdalsåsen Sør er et etablert hytteområde med mer enn 60 eksisterende hytter som ligger usjenert til. Det er 28 tomter, hvorav 7 er solgt. Tomtene ligger spredt på to nye områder med gode solforhold og flott utsikt. Det er ingen gjennomfartstrafikk.
Tomtene er mellom 1000 og 1600 kvm. De ligger ca 900 meter over havet. Priser fra kr 400.000,- Prisen i annonsen er basert på hyttepris 1.670.000,- tomt 450.000,- og estimert kostnad på grunnarbeidet på 450.000,- komplett VA kr. 150.000,-
Skiløype og tursti går rett ved tomtene. Fra tomtene er det ca 5 km til Valdres Alpinsenter, 10 km til golfbanen og 5 km til Aurdal sentrum hvor man finner butikker og spisesteder. Til Fagernes sentrum er det 20 minutter å kjøre.
Alle tomtene er byggeklare og godkjent for salg. Området er utbygd med vei og strøm til tomtegrensen. Tilknytningsavgift for VA kommer i tillegg til de oppgitte prisene.
Tomtene kan bebygges med inntil 200kvm pluss oppstillingsplass.

Om boligen

Hyttedrømmer er så forskjellige. Noen drømmer er veldig store - andre er mindre. For mange av oss er det drømmen om det enkle hyttelivet som er den aller største.
Nå har BoligPartner sine arkitekter utviklet en ny modell som passer godt sammen med det gode, enkle hyttelivet. Hyttemodellen Ro er ikke så stor, men den er romslig og har plass til akkurat det du har behov for. Hytta har også en ren og enkel form. Dette er helt klart ei praktisk og fin hytte, og vår absolutt mest prisgunstige modell.
Med hytta Ro ønsker vi å gi enda flere muligheten til å realisere hyttedrømmen sin. Hytta passer perfekt for alle som er glad i friluftslivet og som lengter etter å ha sitt eget fristed.
Hyttemodellen Ro presenteres her med fire ulike planløsninger. Husk at alle våre hyttemodeller kan endres og skreddersys til dine ønsker og behov.
.Ro 1 (69 kvm i bruksareal)
.Ro 1 med hems (69 kvm i bruksareal)
.Ro 2 (86 kvadratmeter i bruksareal)
.Ro 2 med hems (86 kvadratmeter i bruksareal)

Ro 1
Denne modellen er den minste av de tre variantene av hytta Ro med et bruksareal er på 69 kvadratmeter. Hytta inneholder en romslig gang med god plass til garderobeskap. Videre har hytta to soverom, og et bad med plass til vaskemaskin. Hytta har en veldig luftig og åpen kjøkken- og stueløsning på over 30 kvadratmeter. Herfra er det direkte utgang til uteplassen utenfor. Hytta har også bod for praktisk oppbevaring av sportsutstyr.
BRA: 69
BYA: 78
P-rom: 65

Ro 1 + hems
Denne varianten av hyttemodellen Ro leveres med hems. Hytta er ellers helt identisk med hyttemodell A både i størrelser og i form. Det betyr at hytta har et bruksareal (uten hems) på 69 kvadratmeter. Hemsen strekker seg over hele hytta og er inndelt i tre rom. Det er lav takhøyde på hemsen noe som gjør at gulvarealet her på over 42,6 kvadratmeter ikke kan medregnes i bruksarealet til hytta. I tillegg til hemsen har modell B to soverom, et bad med plass til vaskemaskin, samt en luftig og åpen kjøkken- og stueløsning på over 30 kvadratmeter. Herfra er det direkte utgang til uteplassen utenfor. Hytta har også bod for praktisk oppbevaring av sportsutstyr samt et lite kott på hemsen.
BRA: 69
BYA: 78
Gulvareal hems: 42
P-rom: 65

Ro 2
I denne varianten av hyttemodellen Ro har arkitektene tegnet inn totalt tre soverom samt en ekstra WC /bod. Bruksarealet i hytta er på 86 kvadratmeter. Planløsningen inneholder ellers en romslig gang med god plass til garderobeskap og et moderne bad med plass til vaskemaskin. Hyttas hjerte er det flotte kjøkken- og stueområdet som er på over 45 kvadratmeter. Her inne er det god plass til å samle familie og venner rundt spisebordet. Fra stua er det direkte utgang til uteplassen utenfor. Hytta har også bod for praktisk oppbevaring av sportsutstyr.
BRA totalt: 86
BYA: 96
P-rom: 82

Ro 2 + hems
Dette er den største varianten av hyttemodellen Ro. I denne hytta får du både tre soverom samt en praktisk og romslig hemsløsning. Hemsen strekker seg over hele hytta og er inndelt i tre rom. Det er lav takhøyde på hemsen noe som gjør at gulvarealet her på 53 kvadratmeter ikke kan medregnes i bruksarealet til hytta. Planløsningen inneholder ellers en romslig gang med god plass til garderobeskap samt et bad hvor det er mulighet for å sette inn vaskemaskin. Hyttas hjerte er det flotte kjøkken- og stueområdet som er på over 45 kvadratmeter. Her inne er det god plass til å samle familie og venner rundt spisebordet. Fra stua er det direkte utgang til uteplassen utenfor. Hytta har også bod for praktisk oppbevaring av sportsutstyr samt et ekstra kott på hemsen.

BRA totalt: 86
BYA: 96
Gulvareal hems: 53
P-rom: 82 Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 450.000,-. Grav- og betongarbeider, bunnledning og inntakskabel for strøm er inkludert i i totalsum, prisantydning kr. 427.500,-

Ta kontakt med selger for komplett økonomisk plan.

Adkomst

Ta inn på E16 i retning Bergen, Hønefoss og Fagernes. Følg E16 ca 15 mil til Aurdal. I Aurdal, ta til høyre ved skiltet mot Danebu. Kjør oppover i ca 400 meter og ta til høyre. Kjør til venstre i krysset etter 1 km. kjør 150 meter, og hold til høyre gjennom en krapp høyresving. Kjør ca 1.2 km ti Kolsrud gård med bom kr. 50,-

Tomtene 19-36
Fortsett oppover ca 2 km til en parkeringsplass med informasjonstavle og ta til venstre. Kjør innover ca 1.2 km og ta skarpt til høyre på snuplassen. Kjør 200 meter og ta til venstre i veiskille. Etter 50 meter ta til høyre, etter den siste stubben er du inne på området med tomtene 19-36.

Tomtene 38-45
Fra parkeringsplassen: I stedet for å ta til venstre, fortsett rett frem ca 500 meter og ta til venstre. Kjør innover 150 meter og du er ved tomt 39 og 44

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik