Illustrasjon: Konsept V2. Bildet er en illustrasjon som vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Haustølen , 2910 AURDAL

Etablert hytteområde - Hauststølhaugen på Aurdalsåsen. Pris inkl. tomt og grunnarbeidet.

Pris

kr 3 580 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    74 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Haustølen
2910 AURDAL

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Tomtene ligger flott til i naturskjønne og solrike omgivelser i Aurdalsåsen Sør i Valdres. Aurdalsåsen Sør er et etablert hytteområde med mer enn 60 eksisterende hytter som ligger usjenert til.

Det er 28 tomter, hvorav 7 er solgt. Tomtene ligger spredt på to nye områder med gode solforhold og flott utsikt. Det er ingen gjennomfartstrafikk.

Tomtene er mellom 1000 og 1600 kvm. De ligger ca 900 meter over havet. Priser fra kr 425.000,-

Skiløype og tursti går rett ved tomtene. Fra tomtene er det ca 5 km til Valdres Alpinsenter, 10 km til golfbanen og 5 km til Aurdal sentrum hvor man finner butikker og spisesteder. Til Fagernes sentrum er det 20 minutter å kjøre.

Alle tomtene er byggeklare og godkjent for salg. Området er utbygd med vei og strøm til tomtegrensen. Tilknytningsavgift for VA kommer i tillegg til de oppgitte prisene. Tomtene kan bebygges med inntil 200kvm pluss oppstillingsplass.

Om boligen

Beskrivelse
V2 er en utvidet modell sammenliknet med V1. Det gir et større areal og flere rom som åpner for mange spennende muligheter. Hvordan de skal tas i bruk, er helt opp til deg.

Inngangspartiet til V2 har en romslig garderobe og herfra ledes du inn til rom som både kan bli din sosiale sone og/eller soverom/bod/ TV-stue. Vi har kalt det et flerbruksrom - fordi du tar dette rommet i bruk slik du ønsker det. Det er også arealer til et baderom.

Via trapp kommer du opp til hyttas hems med et areal på 40 kvadratmeter som gir deg en ekstra fleksibilitet i forhold til bruk som oppholdsrom eller kanskje soveplasser til hyttegjester.

Arealer (kvm):
Bruksareal hytte: 74
Tilleggsareal utvendig: 12,1
Totalt bruksareal: 86,1
Bebygd areal (BYA): 87

Hytta leveres innflytningsklar, nøkkelferdig og prisen inkluderer selveiertomt. Grunnarbeid, kommer i tillegg. Ta kontakt for pris. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 400.000,-. Andre modeller fra BoligPartners rike hyttekatalog kan leveres om ønskelig. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Innhold

Underetasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

1. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

2. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

Adkomst

Ta inn på E16 i retning Bergen, Hønefoss og Fagernes. Følg E16 ca 15 mil til Aurdal. I Aurdal, ta til høyre ved skiltet mot Danebu. Kjør oppover i ca 400 meter og ta til høyre. Kjør til venstre i krysset etter 1 km. kjør 150 meter, og hold til høyre gjennom en krapp høyresving. Kjør ca 1.2 km ti Kolsrud gård med bom kr. 50,-
Tomtene 19-36
Fortsett oppover ca 2 km til en parkeringsplass med informasjonstavle og ta til venstre. Kjør innover ca 1.2 km og ta skarpt til høyre på snuplassen. Kjør 200 meter og ta til venstre i veiskille. Etter 50 meter ta til høyre, etter den siste stubben er du inne på området med tomtene 19-36.
Tomtene 38-45
Fra parkeringsplassen: I stedet for å ta til venstre, fortsett rett frem ca 500 meter og ta til venstre. Kjør innover 150 meter og du er ved tomt 39 og 44

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.
Grunnarbeider, strømtilførsel fra vei, miniavløpsanlegg, og vann (boring, pumpehus, tilkobling mm) kommer i tillegg. Ta kontakt for pris.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik