Illustrasjon
Haustølen , 2910 AURDAL

Skiløyper og tursti rett utenfor hyttedøra - Hauststølhaugen på Aurdalsåsen. Tomt og grunnarbeidet inkludert.

Pris

kr 3 370 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    72 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Haustølen
2910 AURDAL

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Tomtene ligger flott til i naturskjønne og solrike omgivelser i Aurdalsåsen Sør i Valdres. Aurdalsåsen Sør er et etablert hytteområde med mer enn 60 eksisterende hytter som ligger usjenert til. Det er 28 tomter, hvorav 7 er solgt. Tomtene ligger spredt på to nye områder med gode solforhold og flott utsikt. Det er ingen gjennomfartstrafikk.

Tomtene er mellom 1000 og 1600 kvm. De ligger ca 900 meter over havet. Priser fra kr 400.000,-

Skiløype og tursti går rett ved tomtene. Fra tomtene er det ca 5 km til Valdres Alpinsenter, 10 km til golfbanen og 5 km til Aurdal sentrum hvor man finner butikker og spisesteder. Til Fagernes sentrum er det 20 minutter å kjøre.

Alle tomtene er byggeklare og godkjent for salg. Området er utbygd med vei og strøm til tomtegrensen. Tilknytningsavgift for VA kommer i tillegg til de oppgitte prisene. Tomtene kan bebygges med inntil 200kvm pluss oppstillingsplass.
Prisen i annonsen er basert på hyttepris 2.420.000,- tomt 450.000,- og estimert kostnad på grunnarbeidet på 450.000,-

Strømtilførsel fra vei, miniavløpsanlegg, og vann (boring, pumpehus, tilkobling mm) kommer i tillegg. Ta kontakt for pris.

Om boligen

Hyttemodell Gråhø med hems er en hytte for den aktive familien. På sine 64 kvm har den hele tre soverom med seks sengeplasser som standard, kombinert stue- og kjøkkenløsning, bad og entré. I tillegg innholder hytta en praktisk innvendig bod hvor du har plass til ski, sykler og diverse utstyr. Her har du med andre ord plass til hele familien, pluss noen venner. Gråhø passer like godt på fjellet som ved sjøen og er en utmerket sportshytte så vel som en familiehytte.

Hytten kan enkelt huse 10 overnattingsgjester, og hemsstua blir raskt barnas favorittsted i hytta. Med hemsen får du i tillegg både hemsstue og et ekstra soverom med god plass til to senger. Arealet i hytta utnyttes dermed maksimalt, og gir deg den ekstra plassen som trengs for å kunne invitere venner og familie på tur. Og hvem vet vel hva som skjer om noen år? Kanskje er det enda flere barn eller barnebarn som trenger et sted å sove?

Med stue på hemsen får man plutselig to sosiale soner, og vi tør nesten garantere at barna raskt finner sitt favorittsted her oppe i høyden. Tenk å få sitt eget fristed der de kan se film, spille spill og leke uten at de voksne forstyrrer leken - og uten at barna forstyrrer de voksne. Det må vel kalles vinn-vinn for begge parter?

Større plass og flere sengeplasser øker også verdien på hytta om den en gang skal selges.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 64,2
Gulvareal hems: 23,8
Tilleggsareal utvendig: 8,1
Bruksareal bolig: 64,2
Totalt bruksareal: 72,3
Bebygd areal (BYA): 83,0

Innhold

Underetasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

1. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

2. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

Adkomst

Ta inn på E16 i retning Bergen, Hønefoss og Fagernes. Følg E16 ca 15 mil til Aurdal. I Aurdal, ta til høyre ved skiltet mot Danebu. Kjør oppover i ca 400 meter og ta til høyre. Kjør til venstre i krysset etter 1 km. kjør 150 meter, og hold til høyre gjennom en krapp høyresving. Kjør ca 1.2 km ti Kolsrud gård med bom kr. 50,-
Tomtene 19-36
Fortsett oppover ca 2 km til en parkeringsplass med informasjonstavle og ta til venstre. Kjør innover ca 1.2 km og ta skarpt til høyre på snuplassen. Kjør 200 meter og ta til venstre i veiskille. Etter 50 meter ta til høyre, etter den siste stubben er du inne på området med tomtene 19-36.
Tomtene 38-45
Fra parkeringsplassen: I stedet for å ta til venstre, fortsett rett frem ca 500 meter og ta til venstre. Kjør innover 150 meter og du er ved tomt 39 og 44

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.


Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik