Kvarstad. Bildet er en illustrasjon som vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
pardisvegen, 2923 TISLEIDALEN

Sportshytte for hele familien. Tomt inkludert! Visning i hele juli.

Pris

kr 2 950 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    65 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

pardisvegen
2923 TISLEIDALEN

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Ta med fiskestanga og kom på visning i Juli! Ta kontakt for avtale.

Om boligen

Velkommen inn i Kvarstad - en moderne hytte med gode løsninger. Hytta har et totalt bruksareal på 65 kvadratmeter. Her finner du to soverom, bad/vaskerom, romslig og praktisk innebod, samt et lyst og hyggelig kjøkken- og stueområde.
Hytta Kvarstad har også en ekstra bonus for den aktive familien, nemlig den smarte hemsløsningen. Her oppe finnes det ekstra tumleplass, enten man trenger en TV-krok eller ekstra sengeplasser. Med sin flotte takhøyde på 1,89 meter bidrar hemsen til stor trivsel på hytta Kvarstad.
Kvarstad har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg godt utsyn til naturen utenfor.
Prisen er inkludert tomt (den fineste) ? verdi 950.000,- Opparbeidelse av tomt kommer i tillegg. Ta kontakt med for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Vi har mange andre hytter som kan bygges på disse tomtene, se:
https://boligpartner.no/

Ta kontakt for mer informasjon.

Se også: https://www.merkeslia.no/

Innhold

Underetasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

1. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

2. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

Beliggenhet

Merkeslia ligger fritt og fredelig, men samtidig svært sentralt, omgitt av vakker og variert natur med flotte turmuligheter sommer som vinter. Nærområdet byr på flotte fjellområder for turer til fots, på sykkel og ski, og svært spennende fiskemuligheter både i ørretelva Tisleia og vakre fjellvann.


Området har lett helårs adkomst fra både øst- og vestlandet, også om en ønsker å benytte seg av offentlig transport.

I dette flotte området ligger Merkeslia Hyttefelt, på motsatt side av Tisleia halvannen kilometer fra landhandel Joker Fjellbu. Følg skilting mot Merket og Pardisfjorden.

Ørreteldoradoet Tisleia
Like nedenfor Merkeslia renner den vidgjetne og vakre ørretelva Tisleia. Vekslingen mellom stryk og stilleflytende partier er med på å gi mange gode fiskeplasser. Rett nedenfor Merkeslia er det etablert en egen fluefiskesone der grov ørret blir tatt hver sommer.

Foretrekker du heller kano eller badebukse er det bare å ta deg vann over hodet!

Valdres Golf
Denne naturperlen av en golfbane ligger vakkert til i vannkanten ved Aurdalsvannet rett nede i dalen fra Merkeslia. Golfbanen – som er en av Norges vakreste – er designet av banearkitekt Jeremy Turner, er seks kilometer lang, har par 72 og byr på svært varierte utfordringer.
Vann er i spill på hele seks av hullene!

Mjølkevegen
250 kilometer lettråkket og naturskjønn fjellsykling fra seteridyll til seteridyll fra Hallingdal via Valdres til Gudbrandsdalen – kjenn litt på den. Mjølkevegen er skiltet i begge retninger og kåret til en av Norges flotteste turer på sykkel.
Er det endelig din sykkeltur?
www.merkeslia.no

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik