Velkommen til Galterudskogen 45!
Galterudskogen 45, 2614 LILLEHAMMER

Svært innholdsrik tomannsbolig på usjenert tomt! Mjøsutsikt, god solgang, meget barnevennlig. 4sov,2bad,carport,WIC,vask

Pris fra

kr 5 990 000,-

 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Bruksareal (BRA)
  133 m2
 • Soverom
  4
 • Antall enheter
  2
Ferdigstillelse
Prosjektet byggesøkes ved 1 av 2 enheter solgt, grunnarbeider starter opp når tillatelse fra kommunen foreligger. Forventet innflytningsklar 1 år fra oppstart.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
Leilighet 1 RESERVERT 133 m2 4 Solgt
Tomannsbolig
BRA 133 m2 Soverom 4 Totalpris Solgt

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

1
Leilighet 2 133 m2 4 kr 5 990 000,-
Tomannsbolig
BRA 133 m2 Soverom 4 Totalpris kr 5 990 000,-

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

2

Galterudskogen 45
2614 LILLEHAMMER

Loading map...

Om prosjektet

VELKOMMEN TIL GALTERUDSKOGEN 45!

1 halvpart SOLGT!

På denne flotte utsiktstomta på Skogen Sør skal BoligPartner Lillehammer bygge denne svært romslige og innholdsrike tomannsboligen! Enhetene holder meget solid standard, og har en fleksibel planløsning som er midt i blinken for deg som har behov for litt ekstra boltreplass. Her får du en bolig utenom det vanlige, med egen hageflekk, i et meget barnevennlig og populært område.

FORDELER VED KJØP:
- Boligen leveres nøkkelferdig, i forskriftsmessig stand, med høy standard
- 5 års reklamasjonsrett!
- Boligene selges til fast-pris som ikke indeksreguleres.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Du har god tid til å planlegge flytting, og eventuelt salg av din nåværende bolig.
- Vi gir deg mulighet til å sette ditt personlige preg på leiligheten!
- Lave omkostninger! Du betaler 2,5% dokumentavgift kun av tomteverdien, i motsetning til hele salgssummen som ved kjøp av brukt bolig. Her tilsvarer dette en dokumentavgift på 25.000 kroner pr boenhet.

Innhold

Bygget består av to boenheter, som begge går over 2 plan. Hver boenhet har egen carport med tilhørende sportsbod.

Hovedplanet består av entré, bad, bod, romslig stue og kjøkken i åpen løsning, samt ett av boligens totalt 4 soverom. Utgang til solrik og stor balkong med glassrekkverk direkte fra stuen. Mulighet for åpning av vegg mellom stue og sov 1, slik at dette eksempelvis kan benyttes som TV-stue.

Underetasjeplanet inneholder mellomgang, 3 soverom, et stort bad med både dusj og badekar, eget vaskerom, og ekstra bodplass. Rom for walk-in closet i tilknytning til soverom 4. Fra sov 2 har du direkte utgang til overbygd uteplass og hage gjennom en stor skyvedør i glass.

Standard

Det er lagt opp til en solid og tidsriktig standard leveranse. Ønsker du likevel å gjøre endringer, kan du kontakte prosjektselger for nærmere informasjon om ulike tilvalgsmuligheter.

INNVENDIGE OVERFLATER
Vegger i alle rom, unntatt bad og vaskerom, er av sparklet og malt gips i valgfri fargekombinasjon.
Vegger på begge bad leveres med moderne baderomsplater fra Marcato-serien til Fibo. Vegger på vaskerom leveres med slette Legato våtromsplater.
Himlinger av sparklet og malt gips.
Flisgulv med varmekabler på begge bad, vaskerom og i entré. Entré/vindfang leveres mørk grå fliser 30x60 cm. Begge bad leveres med fliser 30x30 cm, med 4 forskjellige fargevalg, og mosaikk 5x5 cm i dusjsone.
Gulv i øvrige rom leveres med lys 1-stavs eikeparkett.

DØRER OG VINDUER
Hvite ett-speils innerdører fra Kloppen Trevare. Vinduer og balkongdører leveres i farge Dempet Sort. Balkongdør ut til hage fra underetasje leveres som skyvedør i glass, farge dempet sort.

KJØKKEN
Lekkert kvalitetskjøkken fra Norema med integrerte hvitevarer fra Elektrolux. Demping på skuffer og skap, karusell i hjørneskap, og overskap i takhøyde. Kjøper kan velge kostnadsfritt mellom 4 forskjellige farger på kjøkkenfronter, og fritt i et bredt sortiment av benkeplater. Norema inviterer kjøper til et eget møte hvor kunde kan gjøre tilvalg. Kjøkkentegninger som viser standardleveranse og mål fås ved henvendelse til prosjektselger. Se kjøkkenet illustrert i bildekarusellen.

BAD
Badet i 1.etg leveres med 60 cm baderomsinnredning inkl. servant og batteri, vegghengt toalett, og rette dusjvegger i glass med batteri og dusjgarnityr.
Badet i underetasjen leveres med 120 cm baderomsinnredning med dobbel servant, vegghengt toalett, dusj med vegger av glass i rett utførelse, batteri og garnityr. Det leveres også badekar i nisje inkl. badebatteri.

EL-LEVERANSE
Iht. gjeldende standard av NEK400. Det leveres 10 stk. downlights pr. boenhet, plassering fastsettes i samråd med elektriker. Taklamper leveres på alle soverom, vaskerom og i boder. Lys over speil på bad, og lysarmatur under overskap på kjøkken. Det leveres ett punkt for TV/fiber pr enhet. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.
Varmekabler under alle flisgulv. Det leveres panelovner på alle soverom, samt stue/kjøkken.
Det legges til rette for elbil-lader til begge carporter på tunet.

VENTILASJON
Det leveres aggregat med balansert ventilasjon av boligene som plasseres i leilighetens innvendige bod på hovedplan. Anlegget leveres med varmegjenvinner og forvarmet tilluft som gir en energi-økonomisk gevinst og økt komfort. Luft tilføres i stue og alle soverom gjennom ventiler i tak. Avtrekk via ventiler i tak på kjøkken, bad, vaskerom og bod. Luftespalter under alle dører for å gi gjennomstrømming av luft. Kjøkkenventilator kobles ikke på ventilasjonsanlegget, men føres ut gjennom gavl-vegg.

PEISOVN
1 stk. peisovn med stålpipe leveres pr boenhet, type VisionLine s40 3DV (illustrert i bildekarusellen). Mulighet for endring av ovn uten tillegg i pris, kontakt prosjektselger for nærmere informasjon.

BALKONGER/PLATTINGER
Store, solrike balkonger med gulv av impregnert treverk, og rekkverk i glass.
Plattinger på bakken leveres ved inngangsparti, og på underetasjeplan (under balkonger). Eventuelle levegger leveres ikke, men kan settes opp etter innflytning.

FASADER
Fasader med kledning av tre, leveres grunnet og beiset ett strøk med farge 9061 Jernvitrol. Omramminger, vinduer, og balkongdører leveres i farge Dempet Sort.

UTEAREALER
Gruset innkjøring og gårdsplass. Plenarealer leveres med ferdigplen. Deler av tomta bevares naturlig. Øvrig beplantning (hekk ol.) leveres ikke. Carporter med sportsbod leveres med betongdekke.

Beliggenhet

Fantastisk beliggende tomt med Mjøsutsikt og meget gode solforhold! Tomten ligger usjenert til, innerst i blindveg, med fotballbane, lekeplass og flott natur som nærmeste nabo. Her er det flust av rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Turstier og preparerte skiløyper med lysløype befinner seg i kort avstand fra utgangsdøra.

Skogen Sør er et område med stor, og stadig økende, popularitet. Her bor du med nærhet, og trygg gangveg, til barneskole, ungdomsskole, barnehage, dagligvarebutikker, apotek, treningssenter, idrettsanlegg, og bensinstasjon. Nærområdet byr på flere lekeplasser, fotballbane med kunstgress, basketballbane, frisbeegolf med 18-hulls bane, nyetablert sykkelbane, flotte turstier og skiløyper.

Tomta ligger ca. 4km fra Lillehammer sentrum, hvilket tilsvarer en kjøretur på i underkant av 10 minutter. Det går trygge gang- og sykkelveger inn til byen. Nærmeste bussholdeplass ligger 200 meter nedenfor boligen, med gode bussforbindelser inn til sentrum og Lillehammer Skysstasjon.

Adkomst

Ta av fra Hamarvegen til Åsmarkvegen, og følg denne i 1,7 kilometer. Ta av til venstre inn på Skogen Sør (skiltet). Følg vegen rett frem til ende, ca. 400 meter (parkering-/snuplass ved fotballbana). Tomta ligger på venstre side nedenfor fotballbana.

Parkering

Boligene har hver sin carport, med tilhørende sportsbod på 5 kvm. Disse plasseres i kort avstand fra inngangspartiet, og på hver sin ende av gårdsplassen (se illustrasjon i bildekarusellen). Øvrig parkering utendørs på tomta.

Diverse

Betalingsplan:
Kr. 0,- ved kontraktsinngåelse. 10% av kontraktsum ved oppstart, og resterende 90% av kontraktssum + omkostninger og evt. endringsavtaler forfaller til betaling tre dager før overtakelse.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer ifm tinglysning. Dette utgjør 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien, hvilket her tilsvarer kroner 25 000,-. Gebyr for tinglysning av skjøte kr 585,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 585,- og panteattest kr. 172,-.

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges til fastpris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til prosjektselger. Kjøpesummen skal betales i sin helhet før overtakelse.

Sikkerhet / garantier:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser. Garanti iht. bustadoppføringslova (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen. Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer