Bygg 1, Enebolig i rekke på Sveakollen. Boligen har mulighet for utleie.
Sveakollen Bygg 1, Søre Ål, 2614 LILLEHAMMER

Sveakolllen - Eneboliger i rekke med utleiemulighet etablert boligfelt, nærhet til alt. Vannbåren varme og egen garasje.

Pris fra

kr 6 990 000,-

 • Boligtype
  Rekkehus
 • Bruksareal (BRA)
  181 - 192 m2
 • Soverom
  4
 • Antall enheter
  2
Ferdigstillelse
1. års byggetid fra oppstart
Fremdrift
Det tas forbehold om godkjent byggesøknad før boligene kan igangsettes.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
Bolig 1 181 m2 4 kr 6 990 000,-
Rekkehus
BRA 181 m2 Soverom 4 Totalpris kr 6 990 000,-

Innhold

Underetasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

1. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

2. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

Bygg 1-1
Bolig 2 192 m2 4 kr 6 990 000,-
Rekkehus
BRA 192 m2 Soverom 4 Totalpris kr 6 990 000,-

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

Bygg 1-2

Sveakollen Bygg 1, Søre Ål
2614 LILLEHAMMER

Loading map...

Om prosjektet

Vi er stolte av å presentere nok et attraktivt boligfelt på Lillehammers sørside, Søre Ål. Nå i første salgstrinn bygger vi 11 boenheter på Sveakollen, et område som befinner seg midt i mellom alt det beste Lillehammer har å by på av turmuligheter og urbane tilbud innen kultur, shopping, attraksjoner og servering. Her bor du landlig og åpent i et sentrumsnært og hyggelig strøk.

BYGG 1 - ENEBOLIGER I REKKE
Denne eneboligen i rekke med tre plan har et moderne uttrykk og spennende arkitektur – fra innsiden til utsiden. Bolig 1 har et bruksareal på 181 m2, mens Bolig 2 er på 192 m2, og begge har tilgang til egen garasje og gode uteplasser. I underetasjen er det mulighet for utleie av hybel.

Innhold

BOLIGENE
Enebolig i rekke over tre plan med balansert ventilasjon og vannbåren varme.
I underetasjen er det mulighet for utleie av hybel.

UTOMHUS
Asfalterte gårdsplasser og parkering garasje. Felles molokk avfallshåndtering. Opparbeidede fellesområder.

FELLESOMRÅDET
Et hyggelig samlende fellesområde der det er trygt og ferdes har hele tiden vært i fokus under planleggingen av Sveakollen. Her er det lagt til rette for flotte møteplasser og fine omgivelser som rammer inn alle boligene. En stor og fin lekeplass vil gi boligfeltets minste beboere ekstra glede og samhold i hverdagen.

Standard

Bestill prospekt for fullstendig informasjon om boligens standard og leveranse.

En egen tilvalgsliste gir deg oversikt over utstyr og innredning i boligen og hvilke tilvalg du kan gjøre.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning fra Sigdal med grå (S5500N) glatte fronter. Demping i skuffer og skap. Muligheter for valg av fronter og benkeplater. Hvitevarer er ikke inkludert i leveransen. Kjøkkentegninger av hver enkelt bolig fås hos prosjektselger. Det er mulig å endre/tilpasse kjøkkenet sammen med en konsulent fra Sigdal.

BAD
Boenhet 1 leveres med en 100 cm og en 60 cm baderomsinnredning, hvit heldekkende servant og hvite fronter, samt speil med lys over. I boenhet 1 er det forberedt for vaskemaskin og tørketrommel på bad i underetasje.

Boenhet 2 leveres med en 100 cm og en 120 cm baderomsinnredning, hvit heldekkende servant og hvite fronter, samt speil med lys over. I Boenhet 2 er det forberedt for vaskemaskin og tørketrommel på bad/vask i hovedplan 1. etasje.

VEGGER, TAK OG GULV
Vegger i hall, innvendig bod, soverom, gang og stue/kjøkken leveres med hvite kostmalte panelplater type skygge. Vegger på bad/ vask leveres med baderomsplater, type Fortissimo 3091 F01HG. Alle himlinger leveres med hvite trefiberplater. 1-stavs laminat leveres på gulv i soverom, wc, walk in closet, trapp, gang og stue/kjøkken. Type Gran Via 4V eik Emilia. På gulv bad og bad/ vask leveres grå fliser, størrelse 20 x 20 cm, samt sokkelflis. På gulv i innvendig bod der varmtvannsbereder er plassert, leveres grå fliser, størrelse 20 x 20 cm, samt sokkelflis. På gulv i entré/ gang leveres mørk grå fliser, 30 x 60 cm. Det leveres hvite gulv- og taklister. Det vil være synlige spikerhull på listverket.

BALKONGER/PLATTINGER
Boligene har to balkonger som vist på plantegning. Rekkverk på balkonger utføres i glass. På balkonger legges gulv av impregnert treverk.

TILVALG
Det er åpnet for følgende kundetilvalg i prosjektet:
• Parkett/laminat
• Flis og innredning på bad
• Overflater på innvendige vegger
• Fronter, benkeplater, håndtak og innmat i kjøkkeninnredning
• Elektro-leveranse: downlights, elbil lader
• Valg av blandebatterier
• Flistype i entré

Oppvarming

Det leveres vannbåren varme i alle rom, eksklusive soverom og sportsboder/carporter/garasjer.

Adkomst

Adkomstveg og gårdsplass asfalteres. Grøntområder opparbeides som plenarealer. Lekeplass opparbeides. Det leveres lekeapparater, dette er vippetass, huske og sandkasse. Det leveres felles molok for avfall, disse planlegges plassert iht. situasjonsplan. Krav fra renovasjonsselskap kan medføre plassering av molok lenger ned i området. Kostnad tilknyttet renovasjon belastes den enkelte beboer. Utvendig trapp leveres mellom bygg 1 og 2. Det leveres støttemurer med rekkverk/gjerder iht. situasjonsplan. Vannpost for felles arealer leveres.

Fellesutgifter inkluderer

Byggforsikring, snøbrøyting/strøing, strøm fellesareal, plenklipping, vedlikehold, vann i fellesareal.

Diverse

Betalingsplan:
Kr. 0,- ved kontraktsinngåelse. 10% av kontraktsum ved oppstart, og resterende 90% av kontraktssum + omkostninger og evt. endringsavtaler forfaller til betaling tre dager før overtakelse.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer ifm tinglysning. Dette utgjør 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien, hvilket her tilsvarer kroner 10 000,- (gjelder for samtlige boliger). Gebyr for tinglysning av skjøte kr 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og panteattest kr. 202,-.

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til prosjektselger. Kjøpesummen skal betales i sin helhet før overtakelse.

Sikkerhet / garantier:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser. Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen. Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer