Bygg 1, Enebolig i rekke på Sveakollen. Boligen har mulighet for utleie.
Sveakollen Bygg 1, Søre Ål, 2614 LILLEHAMMER

Sveakollen - Enebolig i kjede med utleiemulighet, vannbåren varme og egen garasje. Vestvendt og barnevennlig beliggenhet

Pris fra

kr 6 490 000,-

 • Boligtype
  Rekkehus
 • Bruksareal (BRA)
  181 - 192 m2
 • Soverom
  4
 • Antall enheter
  2
Ferdigstillelse
1 års byggetid fra oppstart, anslått innflytningsklart kvartal 3 2022.
Fremdrift
Oppstart grunnarbeider er anslått kvartal 2 2021.
Prosjektet er byggesøkt og byggetillatelse er gitt.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt
 • Ina.Louise.Thorbjornsen@boligpartner.no Ina.Louise.Thorbjornsen@boligpartner.no
  Send e-post

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
Bolig 1 181 m2 4 kr 6 490 000,-
Rekkehus
BRA 181 m2 Soverom 4 Totalpris kr 6 490 000,-

Innhold

Underetasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

1. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

2. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

Bygg 1-1
Bolig 2 192 m2 4 kr 6 890 000,-
Rekkehus
BRA 192 m2 Soverom 4 Totalpris kr 6 890 000,-

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

Bygg 1-2

Sveakollen Bygg 1, Søre Ål
2614 LILLEHAMMER

Loading map...

Om prosjektet

Velkommen til Sveakollen! Vi er stolte av å presentere nok et attraktivt boligprosjekt på Skogen Sør. Første salgstrinn består av 11 boenheter, fordelt på 3 bygg.

På Skogen Sør bor du med nærhet til alt det beste Lillehammer har å by på av rekreasjonsmuligheter og urbane tilbud innen kultur, shopping, attraksjoner og servering. Her bor du landlig og åpent i et sentrumsnært og hyggelig strøk.

BYGG 1 - ENEBOLIGER I KJEDE
Denne kjedede eneboligen med tre plan har et moderne uttrykk og spennende arkitektur – fra innsiden til utsiden. Bolig 1 har et bruksareal på 181 m2, mens Bolig 2 er på 192 m2, og begge har tilgang til egen garasje og gode uteplasser. I underetasjen er det mulighet for utleieenhet, se forslag til løsning i bildekarusellen øverst i annonsen.

Innhold

BOLIGENE
Kjedet enebolig over tre plan med balansert ventilasjon, vannbåren varme og egen garasje i bygningskroppen.
I underetasjen er det mulighet for utleiedel, se forslag til løsning i bildekarusellen.

UTOMHUS
Asfalterte gårdsplasser med gjesteparkeringsplasser og felles carportanlegg tilhørende leilighetene i bygg 4 og 5. Felles molok avfallshåndtering. Opparbeidede fellesområder med plenarealer, gangstier og lekeplass.

FELLESOMRÅDET
Et hyggelig, samlende fellesområde der det er trygt å ferdes, har hele tiden stått i fokus under utviklingen av Sveakollen. Her er det lagt til rette for fine møteplasser og trygge omgivelser. En stor og flott lekeplass vil gi boligfeltets minste beboere ekstra glede og samhold i hverdagen.

Standard

Bestill prospekt for fullstendig informasjon om boligens standard og leveranse.

En egen tilvalgsliste gir deg oversikt over utstyr og innredning i boligen og hvilke tilvalg du kan gjøre.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning fra Sigdal med grå (S5500N) glatte fronter. Demping i skuffer og skap. Muligheter for valg av fronter og benkeplater. Hvitevarer er ikke inkludert i leveransen. Kjøkkentegninger av hver enkelt bolig fås hos prosjektselger. Det er mulig å endre/tilpasse kjøkkenet sammen med en konsulent fra Sigdal.

BAD
Boenhet 1 leveres med en 100 cm og en 60 cm baderomsinnredning, hvit heldekkende servant og hvite fronter, samt speil med lys over. I boenhet 1 er det forberedt for vaskemaskin og tørketrommel på bad i underetasje.

Boenhet 2 leveres med en 100 cm og en 120 cm baderomsinnredning, hvit heldekkende servant og hvite fronter, samt speil med lys over. I Boenhet 2 er det forberedt for vaskemaskin og tørketrommel på bad/vask i hovedplan 1. etasje.

VEGGER, TAK OG GULV
Vegger i hall, innvendig bod, soverom, gang og stue/kjøkken leveres med hvite kostmalte panelplater type skygge. Vegger på bad/ vask leveres med baderomsplater, type Fortissimo 3091 F01HG. Alle himlinger leveres med hvite trefiberplater. 1-stavs laminat leveres på gulv i soverom, wc, walk in closet, trapp, gang og stue/kjøkken. Type Gran Via 4V eik Emilia. På gulv bad og bad/ vask leveres grå fliser, størrelse 20 x 20 cm, samt sokkelflis. På gulv i innvendig bod der varmtvannsbereder er plassert, leveres grå fliser, størrelse 20 x 20 cm, samt sokkelflis. På gulv i entré/ gang leveres mørk grå fliser, 30 x 60 cm. Det leveres hvite gulv- og taklister. Det vil være synlige spikerhull på listverket.

BALKONGER/PLATTINGER
Begge boliger har to balkonger, samt platting på baksiden, som vist på plantegning. Rekkverk på balkonger utføres i glass. På balkonger legges gulv av impregnert treverk. Plattinger leveres av impregnert treverk.

TILVALG
Det er åpnet for følgende kundetilvalg i prosjektet:
• Parkett/laminat
• Flis og innredning på bad
• Overflater på innvendige vegger
• Fronter, benkeplater, håndtak og innmat i kjøkkeninnredning
• Elektro-leveranse: downlights, elbil lader
• Valg av blandebatterier
• Flistype i entré

Oppvarming

Det leveres vannbåren varme i alle rom, eksklusive soverom og sportsboder/carporter/garasjer.

Adkomst

Adkomstveg og gårdsplass asfalteres. Grøntområder opparbeides som plenarealer. Lekeplass opparbeides. Det leveres lekeapparater, dette er vippetass, huske og sandkasse. Det leveres felles molok for avfall, disse planlegges plassert iht. situasjonsplan. Krav fra renovasjonsselskap kan medføre plassering av molok lenger ned i området. Kostnad tilknyttet renovasjon belastes den enkelte beboer. Utvendig trapp leveres mellom bygg 1 og 2. Det leveres støttemurer med rekkverk/gjerder iht. situasjonsplan. Vannpost for felles arealer leveres.

Fellesutgifter inkluderer

Husforsikring, snøbrøyting/strøing, strøm fellesareal, plenklipping, vedlikehold, vann i fellesareal. Beboere må tegne egen innboforsikring.

Diverse

Betalingsplan:
Kr. 0,- ved kontraktsinngåelse. 10% av kontraktsum ved oppstart, og resterende 90% av kontraktssum + omkostninger og evt. endringsavtaler forfaller til betaling tre dager før overtakelse.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer ifm tinglysning. Dette utgjør 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien, hvilket her tilsvarer kroner 10 000,- (gjelder for samtlige boliger i prosjektet). Gebyr for tinglysning av skjøte kr 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og panteattest kr. 172,-.

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til prosjektselger. Kjøpesummen skal betales i sin helhet før overtakelse.

Sikkerhet / garantier:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser. Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen. Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer