Dji 0216
Elvefaret, 2625 FÅBERG

Fantastisk tomt i naturskjønne omgivelser

Pris

kr 980 000,-

  • Boligtype
    Boligtomt
  • Tomteareal
    764 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Elvefaret
2625 FÅBERG

Loading map...

Kort om eiendommen

Meget flott tomt beliggende ved Lågen med flott natur rundt tomten. Tomten er skrående, så en bolig med sokkel er nødvendig.

God solgang da tomten er vestvendt med sol i fra tidlig og morgenen til rundt 8-9 tiden kvelden om sommeren. Her er det muligheter for bading, båtplass og fisking i nærheten av tomten.

Avstand Høgskolen innlandet: 3km
Avstand Lillehammer sentrum: 7km
Avstand Jørstadmoen barneskole: 1km
Avstand Jorekastad Fritidssbad: 1km
Avstand nærmeste buss: 500m

Tomten ligger i kort avstand til flere attraksjoner som Jorekstad Fritidsbad, fotballbaner, frisbee golf, Hunderfossen familie park og Hafjell.

Det står i dag en garasje på tomten som enten kan beholdes eller rives av ny eier. Dette må også vurderes ut i fra plassering av ny bolig om plassen tilsier at den eksisterende garasjen kan stå på tomten.

Det er byggeplikt med Boligpartner på tomten. Gå inn på www.boligpartner.no for å se våre husmodeller eller ta kontakt med boligkonsulent for drøfting rundt aktuelle boliger på tomten.


Adkomst

Kjør over Brunlaug brua og fortsett opp Brunlaugbakken og tak første ned til venstre i Elvefaret. Kjør så mot den gamle Skifabrikken på Fåberg og da ligger tomten til venstre før den gamle Skifabrikken. Adresse på boligen som skiller av tomten er Elvefaret 12 og tomten ligger da ved siden av denne boligen.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer