Illustrasjon av hytten
Nordseter Fjellgrend tomt 84, 2618 LILLEHAMMER

Nordseter Fjellgrend - Hytte designet av Halvor Bakke og Boligpartner!

Pris

kr 3 150 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    58 m2
  • Soverom
    1
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Eksterne lenker:

Nordseter Fjellgrend tomt 84
2618 LILLEHAMMER

Loading map...

Om boligen

TV-personlighet og interiørdesigner Halvor Bakke har lenge hatt en drøm om å skape sin egen hytte. Sammen med BoligPartner har denne drømmen gått i oppfyllelse. I utviklingen av denne hytta har Halvor Bakke brukt all sin erfaring fra oppussing av nesten 60 hytter og skapt løsninger som han vet fungerer. Inspirasjonen har han hentet fra utenlandsreiser. Ved å kombinere dette med gammel norsk byggeskikk har han sammen med BoligPartner klart å skape noe nytt og unikt.

Hytten leveres innflyttingsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 695.000(Tomt 84). Grunnarbeider, bunnledning, graving, støpt plate er estimert til kr. 350.000 ,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Fjellhytta Lun er et perfekt valg for deg som lengter etter fridager på egen hytte
Lun er den sjarmerende lillesøsteren til Nue. Eksteriøret på fjellhyttene Nue og Lun har like signaturdetaljer. Planløsningen er også veldig lik, bortsett fra at Lun er 26 kvadratmeter mindre.

Lun er et godt valg for deg som liker å være tett på naturen. Her kan du enkelt finne deg en lun krok og sitte skjermet mot vær og vind. Den hyggelige svalen ønsker deg velkommen til hytta og kanskje blir benken her inne ditt favorittsted. Du vil nok også sette stor pris på den overbygde uteplassen som strekker seg rundt hele hyttehjørnet.

Tenk så deilig å bare skyve opp dørene fra kjøkken- og stuedelen i hytta og viske ut skillet mellom inne og ute. På denne måten glir hyttas indre i ett med den hyggelige uteplassen.

Inngangsdøra til hytta er en stalldør som gjør at du kan åpne kun den øverste delen hvis du ønsker. Legg også merke til skoddene rundt alle vinduer som gir fjellhytta et spennende dekorelement med minner fra tidligere byggetradisjoner. Hytta har ett soverom, sportsbod og et bad samt samme fleksible hemsløsning som du finner i Nue. I det koselige kjøkken- og stueområdet er det åpen himling, som sikrer en svært luftig følelse her inne i hyttas hjerte.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 53,6
Sportsbod: 4,2
Tilleggsareal utvendig: 27,2
Bruksareal hytte: 58
Totalt bruksareal: 85
Bebygd areal (BYA): 98,0

Standard

Beiset faspanel i himling
- Beiset slettpanel innvendige vegger
- Spesialdesignet dørblad
- Innvendige lister hvitmalt
- Stående utvendig Kledning type Låve Rett 19x148
- Skodder i spesialdesign
- Malmfuru tretak
- Planja modern tekking over uteplasser
- Skyvedører med hvitlakkert alu sprosser
- Øvrige vinduer hvitmalte tresprosser
- Stalldør
- Terrassegulv iht til tegning
- Verdikort kjøkken
- Lys 3-stavs parkett i alle oppholdsrom
- Flislagt gulv med baderomsplater vegg på bad.
- Fliser i Entre

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2014. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.

Oppvarming:
Ildsted Cirkel s med glass. Svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad/vask og vindfang.

TILVALG:
I tillegg til den gode standarden gir vi alle våre kunder mulighet til å gjøre endringer (tilvalg) på standarden. Det kan for eksempel være dine personlige preferanser vedrørende gulv, fliser, farger eller belysning. Sammen med din hyttekonsulent får du hytten akkurat slik du vil ha den.

Beliggenhet

Nordseter Fjellgrend ligger i Lillehammer kommune 15 km nordøst for byen, og ca 4 km fra Sjusjøen sentrum. Hyttefeltet ligger 750–800 moh. Tomtene ligger lett skrånende mot vest. Meget gode solforhold og fin utsikt.
Gjennom området går flotte preppede skiløyper vinterstid, og fine turstier på sommeren. Gode muligheter for jakt og fiske. Lillehammerfjellet er ideèlt for deg som ønsker fin natur og gode skiløyper. Nordseter Fjellgrend er et flott utgangspunkt for turer på Nordseter og Sjusjøen. Ofte starter skisesongen på Nordseter så tidlig som i oktober/november og slutter først i mai.
Nordseter og Lillehammerfjellet byr på mer enn 600 km maskinkjørte løyper. De fleste av dem både for klassisk og skøyting. Løypenettet knyttes sammen med Øyerfjellet (Hafjell /Pellestova) og Sjusjøen. Det er også flere fine nedfartsløyper helt til Lillehammer sentrum. Rett gjennom tomteområdet går skogsskiløypa mellom Nordseter og Sjusjøen.


Spenn på deg skiene og gå rett ut i de flotte skiløypene - eller utforsk nye stier til fots eller fra sykkelsetet! Med gode jakt- og fiskemuligheter, kafè, sportsbutikk, og skiskole i nærheten er Nordseter Fjellgrend et flott sted for hele familien

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer