3 D Eksterior Hus 7 Tetterepaa Ny
Galterudskogen, 2614 LILLEHAMMER

Ny tomannsbolig Skogen Sør - Barnevennlig, solrik og sentrumsnære leiligheter.

Pris fra

kr 4 090 000,-

 • Boligtype
  Leilighet
 • Bruksareal (BRA)
  115 m2
 • Soverom
  3
 • Antall enheter
  2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
Leilighet 115 m2 3 kr 4 090 000,-
Leilighet
BRA 115 m2 Soverom 3 Totalpris kr 4 090 000,-

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Sentralt, Bredbåndstilknytning

Beskrivelse

Leilighet 1

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

1
Leilighet 115 m2 3 kr 4 090 000,-
Leilighet
BRA 115 m2 Soverom 3 Totalpris kr 4 090 000,-

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Sentralt, Bredbåndstilknytning

Beskrivelse

Leilighet 2

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

2

Galterudskogen
2614 LILLEHAMMER

Loading map...

Innhold

Standard

VEGGER, TAK OG GULV

Vegger i alle tørre rom leveres med kostmalte panelplater fra Huntonit, type skygge. Vegger på bad leveres med baderomsplater type Fortissimo Milano Anstrasite F24. På vaskerom leveres glatte baderomsplater type Polar Grey. Alle himlinger leveres med hvitmalte trefiberplater. Det leveres hvite karmlister, gulv- og taklister.
Laminat type Contura Steingrå leveres i alle tørre rom utenom entre. Gulv på bad og vask leveres grå fliser, størrelse 20 x 20 cm. På gulv i entre leveres mørke grå fliser, størrelse 30 x 60 cm, samt sokkelflis.

DØRER OG VINDUER

Inngangsdører til boligene leveres hvite med godkjent sylinderlås. Balkongdører leveres hvite med glass, samt innvendig lås. Innvendig leveres ett-speils dører (type Visjon 1 fra Kloppen), med hvitmalte karmer og flate eiketerskler. Vinduer leveres hvite. Alle lister/karmer rundt vinduer og dører leveres hvitmalt.

BAD/VASKEROM

60cm innredning bad hovedplan og 100cm innredning på bad i underetasje. Hvit heldekkende servant og hvite fronter, samt speil med lys. Det er forberedt for vaskemaskin og tørketrommel, med mulighet for å få opplegg til dette også på vaskerom.
Dusjdører i boligene er 90 cm i herdet glass med sving. Hvitt, vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse.

KJØKKEN

Kjøkkeninnredning fra Sigdal type Fjell. Demping på skuffer. Laminat benkeplate, samt håndtak i rustfritt stål. Det vil være mulig å gjøre endringer av fronter, benkeplater, håndtak og generell utforming av kjøkkenet. Hvitevarer er ikke inkludert i standard leveranse. Kjøkkentegninger av hver enkelt bolig fås hos prosjektselger.

PEISOVN

Boligen leveres med stålpipe og vedovn med glassfront, type Circel S. Det blir lagt glassplate på gulvet foran ovnen.

BALKONGER/PLATTINGER

Alle leilighetene leveres med balkong eller platting som vist på plantegning. Rekkverk på balkonger utføres i impregnert treverk. Gulv på balkong og plattinger bygges av impregnert treverk.

VENTILASJON

Det leveres aggregat med balansert ventilasjon av boligene som plasseres i leilighetens innvendige bod. Anlegget leveres med varmegjenvinner og forvarmet tilluft som gir en energiøkonomisk gevinst og økt komfort. Luft tilføres i stue/kjøkken, alle soverom og entré gjennom ventiler i tak. Avtrekk via ventiler i tak på bad og bod. Det blir luftespalter under alle dører for å gi gjennomstrømming av luft.

ELEKTRISKE ANLEGG

Leveres iht. NEK 400 2018. Det elektriske anlegget ligger generelt skjult i leiligheten med unntak av lyd- og brannvegger. Lysarmatur leveres under overskap på kjøkken, lys i speil på bad, og lampe i boder. Det leveres også utendørs lampe ved inngang, på balkong/platting og utvendig bod. Øvrige rom forberedes med lyspunkt i himling eller stikkontakt i overgang mellom tak og vegg inkl. lysbryter. Det leveres varmekabler under alle flislagte gulv.

VVS

Ettgreps blandebatteri på alle vasker og termostatstyrte dusjbatterier inkl. dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin på vaskerom. Oppvaskmaskin tilkobles i kjøkkenbenk. I vaskerom plasseres fordelingsskap for rør, her plasseres også varmtvannsbereder.

TV/FIBER

Boligene blir forberedt for TV og bredbånd (fiber). Det leveres ett punkt i stue for tv/internett i hver leilighet. Sameiet inngår kollektiv avtale med leverandør før innflytting. Påkoblingsavgift betales av kjøper.

POSTKASSER

Postkasser leveres etter hvert som boligene ferdigstilles, 1 stk. pr. bolig. Postkassene skal monteres samlet på egnet sted.

PARKERING

Fire oppstillingsplasser på tomten. Se situasjonsplan i bilder.

UTOMHUS

Adkomstveg og gårdsplass gruses. Grøntområder opparbeides som plenarealer med ferdigplen. Felles lekeplass på feltet.

TILVALG/ENDRINGER

Det er lagt opp til en god og tidsriktig standard i boligene. Ønsker du allikevel noe annet enn BoligPartner original , vil du ha mulighet til å gjøre tilvalg.

Det er åpnet for følgende tilvalg i prosjektet:
-Overflater gulv (type parkett/laminat/flis i våtrom)
-Overflater vegg (farger på panelplater/gips/flis i våtrom)
-Overflater himling (tak-ess/panelbord/gips)
-Kjøkkeninnredning
-Elektro-leveranse: down-lights, varme i gulv etc.
-Valg av blandebatterier
-Baderomsinnredning
-Type peisovn

Det er ikke mulig å endre:
-Planløsning, bærevegger
-Fasader
-Plassering av ventilasjonsanlegg, sjakter, nedforinger, innkassinger
-Vann, avløp, sluk etc.

Beliggenhet

Boligfeltet ligger i landlige omgivelser, ca. 4,5 km fra Lillehammer sentrum, med gode rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet. Boligfeltet er rolig og barnevennlig, helt uten gjennomgangstrafikk. Det går en trygg gang- og sykkelsti inn til sentrum, og samtidig har du dagligvarebutikker, skoler, barnehager, idrettsanlegg og bensinstasjon innen en omkrets på under 3 kilometer. Svært gode bussforbindelser inn til byen er et pluss for dem som foretrekker å reise kollektivt. OL-byen tilbyr blant annet fantastiske friluftsmuligheter, yrende folkeliv, et bredt utvalg butikker, restauranter, idrettsanlegg, samt et rikt kulturliv. Lillehammers gågate refereres ofte til som en av Norges hyggeligste!

Det er flotte turmuligheter rett i nærheten, sommer som vinter, med turstier og skiløyper i gangavstand fra boligområdet. I tillegg ligger populære skidestinasjoner som Sjusjøen, Hafjell og Skeikampen kun en kjøretur unna, med sine flotte alpinsentre, nypreparerte skiløyper, golfbaner, og selvfølgelig en rekke fine turmuligheter også på sommerhalvåret

Diverse

Oppstart:
Ved 1 salg. Prosjektet er ikke ferdig prosjektert og må prosjekteres ferdig før det kan sendes byggesøknad til kommunen.

Betalingsplan:
Kr. 0,- ved kontraktsinngåelse. 10% av kontraktsum ved oppstart, og resterende 90% av kontraktssum + omkostninger og evt. endringsavtaler forfaller til betaling tre dager før overtakelse.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer ifm tinglysning. Dette utgjør 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien, hvilket her tilsvarer kroner 12500,- . Gebyr for tinglysning av skjøte kr 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og panteattest kr. 202,-.

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til prosjektselger. Kjøpesummen skal betales i sin helhet før overtakelse.

Sikkerhet / garantier:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser. Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen. Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer