Eksteriør (illustrasjon)
Gamlevegen 201, 2615 LILLEHAMMER

Sentralt på Lillehammer - SJELDEN MULIGHET! Herskapelig bolig med 5 sov og 2 bad

Pris

kr 8 530 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    200 m2
  • Soverom
    5
Ferdigstillelse
Ca. 1 år fra oppstart av graving.
Fremdrift
Oppstart avhenger av salg. Prosjektet er ikke byggesøkt og det tas forbehold om godkjenning.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Gamlevegen 201
2615 LILLEHAMMER

Loading map...

Om boligen

Bestselgeren Raumarheim er et generøst, staselig og klassisk hus med valmtak for flate tomter. Planløsningen er smart og 1. etasje inneholder ett soverom, bad/vaskerom, sportsbod stor stue med dobbeltdør ut til terrassen og et romslig og adskilt kjøkken. . I andre etasje finnes en koselig loftstue med utgang til balkong, fire store soverom, bad og tre boder. Bodene kan enkelt gjøres om til walk-in closets.

Innhold

OVERFLATER
I alle tørre rom utenom hall/trapp leveres Haro parkett 1- stav eik. Hall/trapp leveres med flis 30x60. Begge bad leveres med flis 30x30 inkl. mosaikk i dusj. I sportsbod leveres flis 20x20 på gulv. Alle innvendige vegger leveres med sparklet og malt gips utenom begge bad og boder. Bad leveres flis 30x60 og boder leveres med paneplater på vegger. Alle innvendige tak leveres sparklet/malt gips. Overgang mellom vegg og tak blir listet.

Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Sigdal og Norema leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I prisen er det inkludert verdikort pålydende 150.000,-.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad hovedplan har dobbel vask med baderomsinnredning 130cm. Bad i andre etasje leveres med baderomsinnredning 100cm. Det leveres speil med lys over innredning. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt toalett.
Begge bad har mulighet for badekar.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det leveres sju utvendige lamper og en enkel lampe pr. bod. Varmekabler leveres på begge bad og i hall.
Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres trepanel i henhold til tegninger. Panelen leveres med et malingsstrøk og ønsket farge bestemmes av kjøper. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk levers som vist på illustrasjon.

OPPVARMING:
Stålpipe med peisovn type Circel S.

Antall parkeringer

2

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Uavhengig kontroll, byggestrøm og gebyrer er ikke inkludert.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Flat og praktisk tomt. Grunn og betongarbeider er inkludert. Det er også inkludert 300m2 med ferdigplen og gårdsplass leveres gruset.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer