3D-illustrasjon eksteriør Utsynsbakken hus 2, tomannsbolig
Messenlivegen 55, 2611 LILLEHAMMER

UTSYNSBAKKEN - Lillehammer. Nytt og spennende boligprosjekt, panoramautsikt og lang solgang!

Pris fra

kr 4 490 000,-

 • Boligtype
  TwoFlat Prosjekt
 • Bruksareal (BRA)
  110 m2
 • Soverom
  3
 • Antall enheter
  2
Fremdrift
Boligen er godkjent for bygging og byggestart avhenger av 1/2 boliger solgt.
Neste visning

30.09.2020 kl.16:30-17:30

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Vedlegg:

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
Hus 2 - leilighet 2 110 m2 3 Solgt
TwoFlat
BRA 110 m2 Soverom 3 Totalpris Solgt

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

1
Hus 2 - leilighet 1 110 m2 3 kr 4 490 000,-
Prosjekt
BRA 110 m2 Soverom 3 Totalpris kr 4 490 000,-

Fasiliteter

Balansert ventilasjon

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

1

Messenlivegen 55
2611 LILLEHAMMER

Loading map...

Om prosjektet

Gratis dobbeltboligforsikring!
Dette er en gratis forsikring for deg som kjøper bolig av BoligPartner. Med dobbeltboligforsikring har du en garanti mot doble bo-utgifter dersom det tar tid å selge nåværende bolig. Dobbeltboligforsikringen dekker dine ekstra boligkostnader med inntil kr 15 000 per måned i inntil 9 måneder dersom du ikke får solgt din nåværende bolig før overtakelse av ny bolig. Ta kontakt med oss for mer informasjon om forsikringen.

Prosjektet er byggegodkjent og byggestart blir så fort 1 er solgt.

Det er med stor glede vi endelig kan ønske velkommen til vårt nye boligprosjekt Utsynsbakken – flott beliggende langs Messenlivegen på Lillehammer!

Vi er stolte av å presentere fire eksklusive enheter, fordelt på to tomannsboliger, i et av Lillehammers mest populære strøk. Leilighetene ligger i et attraktivt og veletablert boligområde, midt mellom alt det beste OL-byen har å by på. Her bor du svært sentrumsnært, samtidig som du har marka med flotte turmuligheter og skiløyper kun et steinkast unna.

Utsynsbakken er et godt valg for både førstegangsetablerere og småbarnsfamilier - eller for deg som er lei av stort hus og hage, og drømmer om et hjem der du kan senke skuldrene og fylle dagene med akkurat det du vil. Med busstopp rett over vegen, samt en trygg gangveg til både barnehage, skole, nærbutikk og sentrum, er Utsynsbakken et godt sted å leve uansett livsfase. Her ligger alt til rette for en trygg og enkel hverdag for alle familiens medlemmer.


Fordeler ved kjøp:

- Boligen leveres nøkkelferdig med 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler

- Vi gir deg mulighet til å sette ditt personlige preg på leiligheten gjennom valg av overflater, baderomsinnredning, samt kjøkkenleveranse

- Du betaler 2,5 % dokumentavgift av kun tomteverdien, i motsetning til hele salgssummen som ved kjøp av brukt bolig

Innhold

Dette er en vertikaldelt tomannsbolig av høy standard, med speilvendte leiligheter. Begge leilighetene strekker seg over to etasjer, og har tre soverom, hvorav master bedroom med walk-in closet er plassert i underetasjen. Her er også boligenes hovedbad, med opplegg for vaskemaskin.

De to soverommene på hovedplanet er akkurat like store, og passer ypperlig som barnerom, gjesterom eller kontor. Den store og åpne kjøkken-/stueløsningen teller 31,6 kvadratmeter og har god plass til spisebord og sofagruppe. Merk deg også at det er utgang til uteplass og balkong fra både stue og kjøkken. Her kan du altså nyte morgensola på baksiden av huset, mens grillmiddagen inntas på den vestvendte balkongen med nydelig utsikt mot Mjøsa og Vingnes.

De praktiske og arealeffektive planløsningene i disse to leilighetene rommer også en innvendig bod, samt en sportsbod i tilknytning til carporten ved inngangsdøra. Store vinduer gir boligene et moderne uttrykk, samtidig som de sørger for godt med lys og et unikt utsyn mot Mjøsa og den flotte naturen rundt.

Standard

BoligPartner leverer boliger i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet. Dette gjenspeiler seg i vår leveranse- beskrivelse. BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at ditt hjem blir bygget med gjennomgående høy kvalitet.

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører - hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare av typen Visjon 1. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
Det leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres i hvitmalt MDF.

Vegger / tak og himling:
Hvitmalte trefiberplater i himlinger og kostemalte hvite 5 bords Huntonit panelplater i alle tørre rom. Fliser 20x40 på bad, våtromsplater på vegg i vaskerom.

Gulv:
1-stavs eikeparkett lysehvit børstet i alle tørre rom. Fliser på gulv bad, vaskerom (20x20) og i entré (30x60).

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Det leveres trapp med hvitmalte vanger.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Kvalitetskjøkkenet leveres fra Sigdal, med hvite glatte fronter. Her vil det være mulighet for å gjøre ulike endringer på benkeplate, fronter og håndtak. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

Bad:
Fliser 20x40 på vegger og 20x20 på gulv. Varmekabel i gulv.
Baderomsinnredning hvit soft 80 cm med heldekkende servant, hvite fronter og speil med lys. Bad leveres med dusjvegger 90x90 cm. Bad/ vask gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Vegghengt toalett.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden av NEK 400.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming:
Boligen leveres med stålpipe med vedovn type Circle S. Varmekabler i entré og på bad i begge etasjer. Det leveres panelovner på soverom og stue/kjøkken.

Tilvalg:
Det er mange fordeler ved å flytte inn i en ny bolig i Utsynsbakken, her gir vi deg blant annet muligheten til å sette personlig særpreg på ditt nye hjem. En bolig som harmonerer med hvem man er og hva man liker er viktig for mange, og vi bistår deg gjerne i prosessen med valg av overflater og innredninger som gjenspeiler deg og dine verdier. Vi åpner for frihet til å velge løsninger tilpasset dine behov, og har solide fagfolk i ryggen som gjør veien mot boligdrømmen ryddig og enkel. Både kjøkkenleverandør, elektriker, rørlegger, og murmester står klare for å bistå deg hele veien, med gode løsninger som møter akkurat dine ønsker.

Kontakt prosjektselger for ytterligere informasjon om standard leveranse, og ulike tilvalgsmuligheter.

Generell informasjon

Betalingsplan:

Kr. 0,- ved kontraktsinngåelse. 10% av kontraktsum ved oppstart, og resterende 90% av kontraktssum + evt. endringsavtaler forfaller til betaling før overtakelse.

Omkostninger:

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer ifm tinglysning. Dette utgjør 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien. Gebyr for tinglysning av skjøte kr 525,-, evt gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og panteattest kr. 202,-.

Kjøpsbetingelser:

Boligene selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til boligselger. Kjøpesummen skal betales i sin helhet før overtakelse.

Sikkerhet / garantier:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser. Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen. Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Beliggenhet

Bykjernen i Lillehammer ligger knappe 3 kilometer fra leilighetene, med trygge gangfelt og gode veier, men det er også svært gode bussforbindelser rett utenfor døra for dem som foretrekker å reise kollektivt. OL-byen tilbyr blant annet fantastiske friluftsmuligheter, yrende folkeliv, et bredt utvalg butikker, restauranter, idrettsanlegg, samt et rikt kulturliv. Lillehammers gågate refereres ofte til som en av Norges hyggeligste!

Ved å bosette deg på Lillehammer får du nærhet til nasjonale attraksjoner for både små og store medlemmer i familien. Både Hunderfossen, Lilleputthammer og Maihaugen byr på fine opplevelser og kulturtilbud.

Leilighetene ligger i et attraktivt og veletablert boligområde, midt i mellom det beste av byens mange tilbud. Det er flotte turmuligheter, sommer som vinter, med turstier og skiløyper i gangavstand fra boligområdet. I tillegg ligger populære skidestinasjoner som Sjusjøen, Hafjell og Skeikampen kun en kjøretur unna, med sine flotte alpinsentre, nypreparerte skiløyper, golfbaner, og selvfølgelig en rekke fine turmuligheter også på sommerhalvåret.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer