VELKOMMEN TIL UTSYNSBAKKEN!
Messenlivegen 55 C-D, 2611 LILLEHAMMER

UTSYNSBAKKEN - MØBELKAMPANJE VERDI 112 000! Ny leilighet i tomannsbolig Innflyttingsklar! Fantastisk utsikt og solgang.

Pris fra

kr 4 790 000,-

 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Bruksareal (BRA)
  110 - 126 m2
 • Soverom
  3
 • Antall enheter
  2
Fremdrift
Tomannsboligen er innflyttingsklar.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
Hus 1 - leilighet 2 126 m2 3 kr 4 790 000,-
Tomannsbolig
BRA 126 m2 Soverom 3 Totalpris kr 4 790 000,-

Beskrivelse

Her har du mulighet til å sikre deg en spennende leilighet i en tomannsbolig litt utenom det vanlige. For å passe perfekt inn i terrenget er tomannsboligen tegnet i vinkel, noe som gir flere av rommene i leilighet 2 (s. 19) en litt annerledes form. Både hovedsoverommet og badet på hovedplanet, samt boden i underetasjen, har usymmetriske vegger – ganske så tøft! Legg også merke til at det er dør fra soverommet og ut til en egen uteplass. Tenk å nyte morgenkaffen her?
Leiligheten har ellers en stor og åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til en tilbaketrukket og delvis skjermet balkong. Også fra kjøkkenet er det dør ut til en
egen uteplass på baksiden av huset. Begge soverommene er plassert i hovedetasjen. Hovedsoverommet har i tillegg til egen uteplass også et stort walk-in closet.
I underetasjen finner du et eget vaskerom, samt bad nummer to. Fra carporten er det dør inn til en stor sportsbod, i tillegg har leiligheten to store boder i underetasjen. Om du ikke har behov for så mye bodplass kan du kanskje realisere kinorommet du alltid har drømt om? Eller hva med et treningsrom? Valget er ditt!

Beskrivelse (type bolig)

Tomannsbolig

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

2
Hus 1 - leilighet 1 110 m2 3 Solgt
Tomannsbolig
BRA 110 m2 Soverom 3 Totalpris Solgt

Beskrivelse

Leilighet 1 har en tradisjonell planløsning med rektangulære rom. Denne leiligheten har 3 soverom, hvorav hovedsoverommet med walk-in closet er plassert i underetasjen. Også denne leiligheten har ett bad i hver etasje, og rikelig med oppbevaringsplass. Det store kjøkken- og stuerommet er selve hjertet i denne leiligheten, og med utgang til uteplass fra både stue og kjøkken kan sola nytes dagen lang.
Leilighetene har carport og sportsbod i tilknytning til inngangspartiet – ganske så praktisk når man kommer hjem med barnevogn eller sportsutstyr.

Beskrivelse (type bolig)

Tomannsbolig

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

1

Messenlivegen 55 C-D
2611 LILLEHAMMER

Loading map...

Om prosjektet

MØBELKAMANJE!!
Få ferdig møblert leilighet fra Møbelringen Lillehammer til en verdi av 112 000!

Leiligheten er innflyttingsklar!

Vi er stolte av å presentere fire eksklusive enheter, fordelt på to tomannsboliger, i et av Lillehammers mest populære strøk. Leilighetene ligger i et attraktivt og veletablert boligområde, midt mellom alt det beste OL-byen har å by på. Her bor du svært sentrumsnært, samtidig som du har marka med flotte turmuligheter og skiløyper kun et steinkast unna.

Utsynsbakken er et godt valg for både førstegangsetablerere og småbarnsfamilier - eller for deg som er lei av stort hus og hage, og drømmer om et hjem der du kan senke skuldrene og fylle dagene med akkurat det du vil. Med busstopp rett over vegen, samt en trygg gangveg til både barnehage, skole, nærbutikk og sentrum, er Utsynsbakken et godt sted å leve uansett livsfase. Her ligger alt til rette for en trygg og enkel hverdag for alle familiens medlemmer.


Fordeler ved kjøp:

- Boligen leveres nøkkelferdig med 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler

- Du betaler 2,5 % dokumentavgift av kun tomteverdien, i motsetning til hele salgssummen som ved kjøp av brukt bolig.

Innhold

BYGG 1, LEILIGHET 2

Leiligheten har 3 soverom, hvorav hovedsoverommet med tilhørende walk-in closet. Leiligheten har ett bad i hver etasje, samt separat vaskerom, og rikelig med oppbevaringsplass. Stue og kjøkken i åpen løsning, og med utgang til uteplasser på begge sider av huset, kan sola nytes til det fulle gjennom hele dagen og årstidene.

Carport og sportsbod er selvfølgelig inkludert, disse er plassert i tilknytning til inngangspartiet. Leiligheten har gjesteparkering ved siden av carporten.

Standard

BoligPartner leverer boliger i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet. Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse. BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at ditt hjem blir bygget med gjennomgående solid kvalitet.

Innvendige overflater

Gulv:
Laminatgulv av typen Oak Emilia Velvet Grey 4v i alle tørre rom.
Flislagt gulv på begge bad, type Glade Cinza Matt 30 x 30 cm. Vaskerom leveres med 20 x 20 cm flis, samt sokkelflis.
På gulv i entré-sonen leveres grå fliser, 30 x 60 cm, type Zeus Grafite Matt. Gulv i sportsbod er av betong. Varmekabler i alle flisgulv.

Vegger / tak og himling:
Hvitmalte trefiberplater (tak-ess) i alle himlinger, og kostemalte 5 bords Huntonit panelplater i fargen MIST i alle tørre rom.
Vegger på begge bad blir flislagt med typen Glade Branco Matt 60 x 60 cm, 5 x 5 cm mosaikk i dusj. Vaskerommet får Legato våtromsplater på veggene.

Kjøkken:
Kjøkkenet leveres av Sigdal, med hvite glatte fronter, og laminat benkeplate. Vinkelkjøkken og øy med spiseplass. Kjøkkenet leveres komplett, med unntak av hvitevarer. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

Dører:
Innvendige dører - hvitmalte ett-speils kompakt dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
Det leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres i hvitmalt MDF.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Det leveres trapp med hvitmalte vanger og trinn i eik.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Bad:
Varmekabel i gulv. Hvit baderomsinnredning 80 cm med heldekkende servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i herdet glass 90x90 cm. Vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel plasseres på vaskerommet.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden av NEK 400.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming:
Boligen leveres med stålpipe med vedovn type Circle S. Varmekabler i entré og på bad i begge etasjer, samt vaskerom. Det leveres panelovner på soverom og stue/kjøkken.

Beliggenhet

Bykjernen i Lillehammer ligger knappe 3 kilometer fra leilighetene, med trygge gangfelt og gode veier, men det er også svært gode bussforbindelser rett utenfor døra for dem som foretrekker å reise kollektivt. OL-byen tilbyr blant annet fantastiske friluftsmuligheter, yrende folkeliv, et bredt utvalg butikker, restauranter, idrettsanlegg, samt et rikt kulturliv. Lillehammers gågate refereres ofte til som en av Norges hyggeligste!

Ved å bosette deg på Lillehammer får du nærhet til nasjonale attraksjoner for både små og store medlemmer i familien. Både Hunderfossen, Lilleputthammer og Maihaugen byr på fine opplevelser og kulturtilbud.

Leilighetene ligger i et attraktivt og veletablert boligområde, midt i mellom det beste av byens mange tilbud. Det er flotte turmuligheter, sommer som vinter, med turstier og skiløyper i gangavstand fra boligområdet. I tillegg ligger populære skidestinasjoner som Sjusjøen, Hafjell og Skeikampen kun en kjøretur unna, med sine flotte alpinsentre, nypreparerte skiløyper, golfbaner, og selvfølgelig en rekke fine turmuligheter også på sommerhalvåret.

Parkering

Leiligheten får egen carport i tilknytning til inngangspartiet. Gjesteparkeringsplass ved siden av carport. Øvrig parkering på feltet iht. situasjonsplan. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til prosjektselger.

Kjøpsbetingelser

Boligene selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til boligselger. Kjøpesummen skal betales i sin helhet før overtakelse.

Diverse

Betalingsplan: Vederlaget + omk. forfaller til betaling før overtakelse.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer ifm tinglysning. Dette utgjør 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien. Gebyr for tinglysning av skjøte kr 525,-, evt gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og panteattest kr. 202,-.

Sikkerhet / garantier:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser. Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen. Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer