Bjørkli (illustrasjon)

Nordgardsmoen 6, 2625 FÅBERG

Prisgunstig og innholdsrik enebolig med 4 soverom på Jørstadmoen

Pris

kr 3 950 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    152 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Nordgardsmoen 6
2625 FÅBERG

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Bjørkli er et klassisk hus med svært arealeffektive planløsninger. Bruksarealet på 152 kvadratmeter rommer fire romslige soverom, hvorav ett også har walk-in closet. Huset har bad og bod i begge etasjer, og loftsplanet har en god og stor gang. Kjøkkenet har god plass til et stort spisebord, og stua har plass til peis og flere sittegrupper. Fra stua ledes du ut til en koselig terrasse.

Prisen inkluderer ferdig bolig, graving/betong og tomt. Bjørkli er et forslag til bolig som kan bygges på tomten. Vi har også andre modeller som passer inn på tomten.

Innhold

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra ”Ola 4”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
Hvitmalte trefiberplater i himlinger og kostmalte panelplater på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
Parkett eik 3-stav lysehvit børstet. Hall/trapp leveres med flis Marte 30x60. Gulv på begge bad leveres med flis 20x20 og det samme leveres på sportsbod.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – det er inkludert et verdikort pålydende 105.000,-.

Bad:
På bad leveres baderomsplater type fortissimo 3091HG F23. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel baderomsinnredning, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Begge bad, sportsbod og hall/trapp leveres med varmekabler. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming:
Stålpipe med peisovn type Curve 100.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Kostnader:
Følgende kostnader er ikke inkludert i prisen: byggestrøm, renovasjon, kommunale avgifter, dokumentavgift tomt og uavhengig kontroll.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer