Utsikt mot nordvest fra tomteområdet
Nordseter Fjellgrend, 2618 LILLEHAMMER

KUN 2 TOMTER IGJEN! Store solrike selveiertomter! Ski in/out langrenn.

Pris

kr 850 000,-

  • Boligtype
    Fritidstomt
  • Tomteareal
    1500 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Nordseter Fjellgrend
2618 LILLEHAMMER

Loading map...

Beliggenhet

Synes du hyttetomtene på Hafjell og Sjusjøen blir for dyre? I Nordseter Fjellgrend får du større og solrike selveiertomter til en langt bedre pris.

Spenn på deg skiene og gå rett ut i de flotte skiløypene - eller utforsk nye stier til fots eller fra sykkelsetet! Med gode jakt- og fiskemuligheter, kafè, sportsbutikk, slalåmbakke og skiskole i nærheten er Nordseter Fjellgrend et flott sted for hele familien.

Sjusjøen har flere år på rad blitt kåret til Norges beste langrennsdestinasjon, og i Nordseter Fjellgrend kan du altså bygge hytte på en prisgunstig tomt, samtidig som du får enkel tilgang til mange av de samme fasilitetene som hyttefolket på Sjusjøen.
Med hytte i Nordseter Fjellgrend kan du kombinere turer i skog og mark med utflukter til flere skianlegg, fornøyelsesparker og mjøsbyer med urbane impulser. Her ligger alt til rette for å skape uforglemmelige øyeblikk og nye minner med dem du er glad i – uansett behov.

Nordseter Fjellgrend ligger i Lillehammer kommune, bare 13 kilometer nordøst for Lillehammer by, og cirka 7 km fra Sjusjøen sentrum. Hyttefeltet ligger 750-800 meter over havet, og med tomter lett skrånende mot vest er du sikret gode solforhold dagen lang. Det finnes både gamle og nye hytter på feltet. For oversikt over hvilke tomter som fortsatt er til salgs må du klikke deg inn på Finn-annonsene for tomtene litt lenger ned.
Her er mulighetene store for å bygge akkurat den hytta du drømmer om!


Adkomst

Fra Lillehammer: Kjører mot Nordseter, ca. 15 km.
Like før man kommer til Nordseter tar man vei inn til høyre mot Sjusjøen. Deretter første vei ned til høyre rett etter krysset. Tomtefeltet er merket.
Fra Sjusjøen: Følg Sjusjøveien nesten til sentrum og ta til venstre inn Nordseterveien, og følg denne i ca 5 km. Tomtefeltet blir da på venstre side, rett før krysset i Nordseterveien. Tomtene er merket med BoligPartner skilt.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Det er kommunal vei fram til feltet og privat vei inne på feltet. Vann og avløp er kommunalt fram til hyttefeltet. Årlige utgifter til vedlikehold av privat vei, snøbrøyting etc. vil påløpe ihht. vedtak i hytteeierforeningen.

Området er regulert til fritidsbebyggelse. Se vedlagte reguleringsbestemmelser for området. Hyttene skal fortrinnsvis bygges på støpt, isolert plate på mark, eller ringmur/bjelkelag. Hyttestørrelsen skal maksimum være 120 m2 BYA + uthus som ikke skal overskride 30m2.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer