Siste bygg i Skogenåsen er påbegynt
Galterudbekken 16, 2617 LILLEHAMMER

SKOGENÅSEN,Søre Ål - Perfekt for barnefamilier, flott solgang! 4 sov, 2 bad, 2 verandaer! 1 halvpart SOLGT!

 • Boligtype
  Other
 • Bruksareal (BRA)
  120 m2
 • Soverom
  4
 • Antall enheter
  2
Ferdigstillelse
Denne boligen vill stå ferdig for innflytting høsten 2021.

3/4 bygg er allerede ferdigstilt, og vi er i full gang med oppføring av bygg nr.4!
Fremdrift
Byggingen er i gang!

Vær tidlig ute, og du vil få mulighet til å påvirke leveransen til din nye bolig!
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
Leilighet 16A 120 m2 4 Solgt
Other
BRA 120 m2 Soverom 4 Totalpris Solgt

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon, Hage, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Leilighetsnummer

16 A
Leilighet 16B 120 m2 4 Solgt
Other
BRA 120 m2 Soverom 4 Totalpris Solgt

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Utsikt, Balansert ventilasjon, Hage, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Leilighetsnummer

16 B

Galterudbekken 16
2617 LILLEHAMMER

Loading map...

Om prosjektet

Bygging er i gang!

Gratis dobbeltboligforsikring!
Dette er en gratis forsikring for deg som kjøper bolig av BoligPartner. Med dobbeltboligforsikring har du en garanti mot doble bo-utgifter dersom det tar tid å selge nåværende bolig. Dobbeltboligforsikringen dekker dine ekstra boligkostnader med inntil kr 15 000 per måned i inntil 9 måneder dersom du ikke får solgt din nåværende bolig før overtakelse av ny bolig. Ta kontakt med oss for mer informasjon om forsikringen.

En leiligheter igjen, 7 av 8 solgt. Ønsker du en splitter ny bolig, litt utenom det vanlige? Leilighetene i denne tomannsboligen inneholder hele 4 soverom, 2 bad, 3 uteplasser (balkong på begge sider av huset, samt platting på bakken med utgang fra 1.etg), 3 boder, og carport i tilknytning til inngangsparti!

Velkommen hjem til sørsiden av Lillehammer, et område som gir deg muligheten til å bo midt i mellom alt det beste byen har å tilby. Selv om dette er et sentrumsnært strøk, får du likevel følelsen av å kunne trekke deg tilbake til landlige omgivelser, grønne lunger og åpent landskap som beboer her.

Skogen Sør er et svært populært område på Lillehammer – tilrettelagt for alle aldersgrupper, med gangavstand til det mye av det beste OL-byen har å by på. Her bygger BoligPartner Lillehammer prosjektet Skogenåsen, bestående av totalt åtte leiligheter, fordelt på fire nye tomannsboliger. 6 av 8 leiligheter er solgt, og to bygg er allerede ferdigstilt. Samtlige enheter har egen carport og sportsbod inkludert i prisen.

Skogenåsen er et godt sted å leve for alle, enten du er førstegangsetablerer, småbarnsfamilie, eller pensjonist. Skogen Sør tilbyr trygge og gode oppvekstsvilkår for barna, med lekeplasser, idrettsanlegg og marka rett i nærheten, i et nyetablert boligområde helt uten gjennomgangstrafikk. Her er trygghet og friluftsliv for alle satt i fokus.

Med moderne og smarte boliger skal vi i BoligPartner skape sentral idyll på Skogenåsen.


Fordeler ved kjøp:

- Boligen leveres «nøkkelferdig» med 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler

- Vi gir deg mulighet til å sette ditt personlige preg på leiligheten gjennom valg av overflater, baderomsinnredning, samt kjøkkenleveranse

- LAVE OMKOSTNINGER! betaler 2,5 % dokumentavgift av kun tomteverdien, i motsetning til hele salgssummen som ved kjøp av brukt bolig

- Lave fellesutgifter! Månedlig felleskostnad til sameiet er beregnet til kroner 609,-
Dette inkluderer: Bygningsforsikring, snøbrøytning/strøing, plenklipping, strøm/vann i fellesareal, vedlikehold/sparing

Innhold

Dette er en romslig, vertikaldelt tomannsbolig. Leilighetene har et totalt bruksareal på 120 kvadratmeter, fordelt på to plan. Den smarte løsningen med carport i bygget, gjør at du kan gå tørrskodd inn i boligen!

1. etasje inneholder 2 soverom, stor entré/hall, vaskerom, flislagt bad og innvendig bod. Hovedsoverommet er forbundet med eget kleskott under trappen, og det andre soverommet i 1.etg har egen utgang til solrik platting på baksiden av bygget. Utgang til platting er det også fra vaskerommet! På dette etasjeplanet finner du også boligens sportsbod, med utvendig adkomst, samt carport i tilknytning til inngangsparti.

2. etasje er det naturlige oppholdsstedet, bestående av en flott inndelt stue- og kjøkkenløsning på hele 32,8 kvadratmeter, med utgang til TO solrike balkonger! Begge balkonger vil få glassrekkverk. I tillegg rommer etasjen to ekstra soverom, samt bad/WC.

Denne tomannsboligen gir deg mye plass for pengene, og er en perfekt løsning for både barnefamilien og andre som drømmer om en romslig og lettstelt bolig i naturskjønne omgivelser.

Standard

BoligPartner leverer boliger i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet. Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse. BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at ditt hjem blir bygget med gjennomgående høy kvalitet.

INNVENDIGE OVERFLATER

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte 1-speils dører, fra Kloppen Trevare, type Vision1. Karm og utforinger leveres også hvitmalt.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak:
Standard leveranse er hvitmalte trefiberplater (tak-ess) i himlinger.
Kostemalte hvite 5-bords panelplater fra Huntonit i alle tørre rom. Platene er Svane-merket.
Flislagte bad, med 20x20 flis (lys grå) på gulv, og 20x40 flis (hvit, matt) på vegg. Vaskerommet får slette våtromsplater på vegg, type Legato.

Gulv:
3-STAVS EIKEPARKETT, lysehvit børstet fra Haro i alle tørre rom.
Lys grå fliser (20x20) på begge bad og vaskerom, med varmekabler. Mørk grå fliser 30x60 cm i entré, med varmekabler.

Listverk:
Det leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Det leveres trapp med hvitmalte vanger. Eiketrinn.

Kjøkken:
Kjøkkenet leveres fra Sigdal, type Vidde. Kjøper får mulighet til å påvirke kjøkkenleveransen med valg av fronter, benkeplater, innmat, håndtak etc. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen. Hvitevarer er ikke inkludert i standard leveranse. Ventilator og opplegg til hvitevarer leveres komplett.

Bad / vask:
Badet i 1.etg har baderomsinnredning 100 cm med heldekkende servant, hvite fronter og speil med lys. Badet i 2.etg leveres med 60cm baderomsinnredning, heldekkende servant, og speil med lys over. Badene leveres med rette dusjvegger i glass, 90x90 cm. Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Vegghengt toalett på begge bad.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden av NEK 400, og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.
Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Boligene leveres forberedt for TV og bredbånd. Kjøper er selv ansvarlig for å tegne abonnement, samt betale påkoblingsavgift.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning. Frisk og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming:
Boligene leveres med peisovn type Cirkle G. Glassplate på gulv foran ovnen. Varmekabler i entré og på begge bad + vaskerom. Det leveres panelovner på alle soverom, samt stue/kjøkken.

UTEPLASSER
Begge leiligheter i denne tomannsboligen har egen carport og sportsbod i bygget. To balkonger på begge sider av huset, med utgang fra 2.etg. Byggets fire balkonger leveres alle med glassrekkverk. Begge leiligheter får i tillegg platting på baksiden av huset, med utgang fra vaskerom og soverom i 1.etg. Platting foran inngangsdør.

UTVENDIG
Felles adkomstveg og parkeringsplasser opparbeides med toppdekke av asfalt. Vedlikehold / brøyting av på sameiets tomt vil inngå i felleskostnader for sameiet. Det monteres nødvendig sluk for overflatevann. Det legges tilsådd matjord rundt hvert bygg. BoligPartner har allerede levert utstyr og opparbeidet lekeplass, samt sådd til plen rundt byggene som er ferdigstilt.

Sportsbod/ carport /Parkering:
Egen carport og sportsbod i bygget.

Tilvalg:
Det er mange fordeler ved å flytte inn i en ny bolig på Skogenåsen, her gir vi deg blant annet muligheten til å sette personlig særpreg på ditt nye hjem. En bolig som harmonerer med hvem man er og hva man liker er viktig for mange, og vi bistår deg gjerne i prosessen med valg av overflater og innredninger som gjenspeiler deg og dine verdier. Vi åpner for frihet til å velge løsninger tilpasset dine behov, og har solide fagfolk i ryggen som gjør veien mot boligdrømmen ryddig og enkel. Både kjøkkenleverandør, elektriker, rørlegger, og murmester står klare for å bistå deg hele veien, med gode løsninger som møter akkurat dine ønsker.

Kontakt prosjektselger for ytterligere informasjon om standard leveranse, samt ulike tilvalgsmuligheter.Det presiseres at alle bilder av boligene i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Beliggenhet

Leilighetene ligger ca. 4,5 km fra Lillehammer sentrum, hvilket tilsvarer en kjøretur på i underkant av ti minutter. Det går en trygg gang- og sykkelsti inn til sentrum, og samtidig har du dagligvarebutikker, skoler, barnehager, treningssenter, idrettsanlegg og bensinstasjon innen en omkrets på under 3 kilometer.

Lillehammer sentrum ligger i gangavstand fra leilighetene, men det er også svært gode bussforbindelser inn til byen for dem som foretrekker å reise kollektivt. OL-byen tilbyr blant annet fantastiske friluftsmuligheter, yrende folkeliv, et bredt utvalg butikker, restauranter, idrettsanlegg, samt et rikt kulturliv.

Det er flotte rekreasjonsmuligheter rett i nærheten, sommer som vinter, med turstier og skiløyper i gangavstand fra boligområdet. I tillegg ligger populære skidestinasjoner som Sjusjøen, Hafjell og Skeikampen kun en kjøretur unna, med sine flotte alpinsentre, nypreparerte skiløyper, golfbaner, og selvfølgelig en rekke fine turmuligheter også på sommerhalvåret.

Fellesutgifter inkluderer

Månedlige felleskosnader til sameiet er beregnet til kroner 609,-
Dette inkluderer: bygningsforsikring, snøbrøytning/strøing, plenklipping, strøm/vann i fellesareal, vedlikehold/sparing

Diverse

Betalingsplan:
Kr. 0,- ved kontraktsinngåelse. 10% av kontraktsum ved oppstart, og resterende 90% av kontraktssum + evt. endringsavtaler forfaller til betaling før overtakelse.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer ifm tinglysning. Dette utgjør 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien. Gebyr for tinglysning av skjøte kr 525,-, evt gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og panteattest kr. 202,-.

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges til fast pris etter "først til mølla"-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til boligselger. Kjøpesummen skal betales i sin helhet før overtakelse.

Eierforhold:
Selveiet tomt med gnr. 92 og bnr. 57 i Lillehammer Kommune. Eiendommen blir seksjonert og utgjør sameiet Skogenåsen 12-18, og består av 4 tomannsboliger. Vedtekter og budsjett er utarbeidet, og kan fås ved henvendelse til prosjektselger.

Heftelser:
Tinglyst pliktig medlemskap i eierseksjonssameiet Skogenåsen, samt Skogen Sør Velforening, for samtlige hjemmelshavere på Skogenåsen. Sameiet overtar drift og vedlikehold av fellesarealer. Kostnader i forbindelse med drift og vedlikehold av sameiets tomt, deles mellom hjemmelshavere i sameiet. Det er pliktig medlemskap i Skogen Sør Velforening for alle beboere på Skogen Sør.

Sikkerhet / garantier:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser. Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen. Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer