Storasen Karakter Eksterior Siggsoft 2019 Original
Tomt 194, 2669 BJORLI

Boligpartner skal bygge hytter på Bjorli! Sjå denne flotte familiehytta!

Pris

kr 3 795 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    78 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Tomt 194
2669 BJORLI

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Bjorlia Nord Vest - Hyttetomter med flott beliggenhet, ski inn/ski out og gode solforhold!

Om boligen

Vi bygger en flott visningshytte på tomt nr. 194. Hytta "Nysetra" har store flotte vindu som ønsker naturen velkommen inn i stua. med to soverom, + 2 på hemsen er det god plass til hele familien. Vi leverer hytta nøkkelferdig, be om oversikt på leveranse hos oss.

Flott tomteområde med ski in/ski out! Tomtene har en flott sydvendt beliggenhet med fin utsikt og gode solforhold. Tomtene ligger ca. 900 meter fra Bjorli Skisenter med 6 heiser og 11 nedfarter. Tomtene ligger sentralt til alt Bjorli har å by på av fasiliteter som Bjorli skisenter, langrennsløyper, turområder, jakt og fiske muligheter, Vetlegrenda og andre fasiliteter.

De store flotte vinduene i stua ønsker naturen utenfor velkommen inn i denne familievennlige hytta fra Birken-serien.

Her kan hele familien samles og være sammen i det flotte sosiale kjøkken- og stueområdet på over 40 kvadratmeter. Hytta har to soverom, bad/vaskerom og praktisk bodplass. Den ene boden har egen inngang utenfra for enkel oppbevaring av sportsutstyr.

I tillegg har hytta en praktisk hems hvor takhøyden er 1.89 meter på det høyeste partiet. Hemsarealet gir en ekstra fleksibilitet og er et perfekt sted hvor barna eller ungdommene i huset kan trekke seg tilbake og ha sin egen sone i hytta.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 76,7
Gulvareal hems: 45,5
Tilleggsareal utvendig: 0,8
Bruksareal hytte: 76,7
Totalt bruksareal: 77,5
Bebygd areal (BYA): 92,0
Standard

Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid estimert til 300 000,-, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse, samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 675.000,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Taktekking:
Pappshingel type mørk skrå leveres som standard. Tretak, torvtak, eller betongtakstein kan leveres som tilvalg. Ta kontakt med selger for ytterligere detaljer.

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 2-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Som standard i Birkenserien leverer vi 12x120 faspanel i himling og ferdigmala plater på vegg. Vi har også mange flotte paneltyper du kan velge mellom, ferdigbehandlea furupanel kan leveres som tilvalg.

Gulv:
Parkettgulv i alle tørre rom.

Listverk:
Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse.

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre hytter – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Verdikort på kr. 65 000,-.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Trespo baderomspanel på bad og bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 20 x 20 cm fliser. I himling leveres ubehandlet furupanel. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg.


Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2014. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.


Oppvarming:
Stålepipe og peisovnen "Lisboa" fra Nordpeis. Varmekabler på begge bad, på bod og i entre.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beliggenhet

Tomt 194 i Bjorlia Nord Vest

Adkomst

Fra YX Bjorli følger man Bjorliveien til avkjøring mot Vetlegrenda. Passer Vetlegrenda og følg veien videre til ett t-kryss, følg så skilting mot Bjorlia. Følg veien til skilting av Prosjekt "Bjorlia Nord Vest" på venstre hånd.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Vi leverer og monterer stålpipe og peisovn, varmekabler på alle rom med flis.

Overtakelse

Oppstart på oppføring blir i løpet av våren 2020, overtakelse ved avtale.

Regulering

Eiendommen er regulert for fritidsforemål.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.