RO2 - dette er kun en illustrasjon av en tenkt hytte på tomten. Illustrasjonen vil vike fra virkeligheten og gjengir ikke korrekt tomt og beliggenhet.
Budor, 2340 LØTEN

Nøkkelferdig og prisgunstig hytte med 3 soverom i Svaenlia - Budor. TOMTEVISNING 5.AUGUST KL.18!

Pris

kr 3 150 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    86 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

05.08.2021 kl.18:00-18:00

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Budor
2340 LØTEN

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

På BFF6 ønsker BoligPartner as å tilby deg din hyttedrøm. Her får du muligheten til å velge hyttemodell (innenfor bestemmelsene), og tilpasse denne slik at den passer til dine ønsker og behov. Hos oss får du være med å bestemme størrelse og utforming av hytten og ikke minst innvendige materialvalg. Vi har satt opp ett gjennomarbeidet utgangspunkt, som vi vet er slik mange ønsker det, men ønsker du det annerledes så hjelper vi deg gjerne slik at du får DIN hyttedrøm. BoligPartner er tilknyttet merkeordningen «Trygt hyttekjøp». Trygt Hyttekjøp skal imøtekomme kunders og myndighetenes forventning til ansvarlighet, faglig utførelse og gode arbeidsvilkår. BoligPartner sitt hovedkontor ligger på Hamar, så Budor er vårt nærområde.
Våre tomter ligger høyt og luftig til med nydelige solforhold og flott utsikt. Skiløype rett ved feltet og kort veg til skitrekket.
Vi har et sterkt fokus på miljø og vi skal her ha minimal påvirkning på terrenget hvor naturpreget skal tas vare på så langt det er mulig. Torv skal i størst mulig grad, tas vare på å legges tilbake. BoligPartner er en lokal utbygger, og benytter kortreiste byggematerialer.
Nå kan du få bygge din hyttedrøm – ta kontakt, så starter vi!

Om boligen

VISNING AV TOMTER - TA KONTAKT MED MORTEN CHRISTENSEN TLF.40201991, SÅ FINNER VI ET TIDSPUNKT SOM PASSER FOR DEG!

Prisen er for nøkkelferdig hytte (RO2) inkl festetomt ( kr 700 000,-). Inkludert i prisen er det medregnet tomtekostnader, tilknytningsavgifter for vann/avløp og strøm, støpt såle, bunn og stikkledninger, renovasjon og antatte kostnader for graving og byggestrøm. Prisen inkluderer el installasjon iflg Nek 400 og rør innstallasjon. Hytta leveres med ferdig beiset panel innvendig og grunnet i ønsket farge utvendig.

RO2 kan også leveres med full hems mot et pristillegg på kr 400 000,-.

Savner du å ha et sted å reise til? Et sted å slappe av sammen med familien din. Hvor dere kan leve tett på naturen, finne roen og la tankene hvile. Det er her dere virkelig kan nyte fridagene sammen, være mye ute og bare gjøre ting som gir dere masse energi. Det ekte hyttelivet er bare nydelig - og sikrer deg alltid det deilige avbrekket fra en hektisk hverdag hjemme.
Nå har BoligPartner sine arkitekter utviklet RO- hyttene som passer godt sammen med det gode, enkle hyttelivet. Disse hyttene er romslige og har plass til akkurat det du har behov for. Du velger selv om du ønsker å bygge med eller uten hems. Hyttene har en ren og enkel form. Dette er helt klart praktiske hytter og våre absolutt mest prisgunstige modeller.
Med Ro ønsker vi å gi enda flere muligheten til å realisere hyttedrømmen sin. Dette er perfekte hytter for alle som er glad i friluftslivet og som lengter etter å ha sitt eget fristed.

Arealer (kvm):
Bruksareal hytte: 86
Bebygd areal (BYA): 96,0

Utdrag av leveransebeskrivelse:

- 3 stav lys eikeparkett i alle tørre rom, art.nr. 540335 fra Floor Factory.
- Innvendige vegger leveres i liggende 14*145 skygge skrå - BEISET -furupanel
- Himling leveres i 14*120 Faspanel - BEISET
- Gulv, tak og hjørnelister leveres - BEISET
- Utvendig leveres hytta ferdig grunnet i ønsket farge.
- Entre leveres med 30*60 FK pro trav antrasit gulvflis med varmekabler.
- Bad leveres ferdig med 20*20 rak shadow gulv og sokkelflis i 3 valgfrie farger og varmekabler, baderomsplater på veggene (flis som tilvalg).
- Verdikort kjøkken fra Norema/Sigdal verdi av 75.000,-, hvitevarer er ikke inkludert
- Circle S peisovn og stålpipe
- platting ved inngangsparti (4 m2) og terrasseplatting (15 m2) i impregnert furu
- Komplett elektriker-installasjon fra grunnarbeid til ferdig installert hytte, ihht. NEK 400:2018.
- I totalsummen ligger også en budsjett sum på kr 25 000,- til belysning
- Komplett rørleggerleveranse, med hvit Linn hilde baderomsinnredning, dusjvegger, utvendig kran.
- Komplett betongleveranse inkl ringmur, radonsperre og støpt plate.
- Håndtering av avfall under byggeprosess
- Byggvask før overlevering
- Tegning/prosjektering/situasjonsplan
- Byggesøknad
- Byggforsikring fra oppstart til overlevering, samt all lovpålagt garanti ihht Norsk Standard
- Kontrakt NS3425

Ønsker du å utvide hytta eller endre på planløsningen, eller andre materialvalg, så er vi svært fleksible på dette. Vi ønsker at du skal få bygge hytta slik du ønsker at den skal være.

Hytta er blitt vårt andre hjem. Både du og din familie skal trives.

Med ekte, solid og varig håndverk bygger vi våre hytter. Hytter med ulik og unik design, flotte hyttemodeller - nå, og i fremtiden.

Vi tar forbehold om feil i tekst eller i prisgrunnlag i annonsen.

Ta kontakt for en uforpliktende hytteprat og tomtebefaring.

Beliggenhet

Kun 1,5 time kjøretid fra Oslo og 1 time fra Gardermoen, ligger idylliske Budor, et attraktivt utfartssted og hytteområde. Budor har mye å by på. Budor er et utmerket sted for langrenn, med over 300 km oppkjørte løyper på Hedmarksvidda i lett gått terreng. Budor er et veldig snøsikkert sted, med langrennsløyper på natursnø fra november til slutten av april. Løypenettet blir hyppig brukt av alt fra familier til toppidrettsutøvere. I skianlegg er det gøy for små og store. Her kan du trygt la barna boltre seg på ski eller kjelke. Anlegget er et av få med egen kjelkenedfart. Nederst i bakken har vi et koselig, tilrettelagt område hvor hele familien kan kose seg foran grillen eller rundt akebakken med eget transportbånd, spesielt egnet for de aller minste. Budor ligger med store naturreservater på hver side. Her vil du alltid ha god tilgang til uberørt natur som en kilde for gode opplevelser. Det finnes mange flotte godt merkede turstier. Med det nye sykkel og turkartet for Budor området blir du fort godt kjent i området, og oppdager mange perler. I Koiedalen, som ligger like ved hyttefeltet, kan du oppleve skogens ro på en lett tilgjengelig måte. Koiedalen består av en samling skogskoier, som hver for seg forteller historien om skogsarbeideren. I tillegg til koier og gapahuk er det tilrettelagt med grusede stier, der det finnes både lekeapparater for barna og sitteplasser for alle. Her kan hele familien kose seg sammen. Viktigst av alt er at Budor er perfekt til å finne roen. Koble av fra hverdags maset, nyte dagene med de du er glad i. Stirre tomt ut i den nydelige naturen. Endelig få lest den gode boka. Rett og slett, -nyte roen.

Parkering

Det skal opparbeides minimum 2 parkeringsplasser ved hytta

Adkomst

Tomtefeltet er ikke opparbeidet enda, så veiene på feltet er foreløpig ikke opparbeidet. Området nås lettes ved å kjøre opp på venstre siden av skitrekket – Svaenlivegen til Gråspetten. Feltet ligger på nedsiden av skiløypa som går nedenfor parhyttene i Gråspetten. Tomtene vil bli skiltet om ikke lenge.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Denne hytta er et eksempel på hva som kan bygges på denne tomta, og kan endres etter ønske. Ta kontakt med selger Kjetil Noren for mer informasjon om dette.

Prisen er basert på prisindeks: Einebustader av tre, byggjearbeid unnateke stein-, jord- og sementarbeid pr 15.01.2021, og vil prisjusteres frem til byggestart.

Oppvarming

Peisovn og appstyrte varmekabler/panelovner

Regulering

Budor - Sør reguleringsbestemmelser 20.05.2020

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar