Bilde av tomta
Gammalsrudvegen 13, 2340 LØTEN

Tomt selges - flat og solrik tomt på Slettmoen i Løten

Pris

kr 700 000,-

  • Boligtype
    Boligtomt
  • Tomteareal
    550 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Gammalsrudvegen 13
2340 LØTEN

Loading map...

Om tomta

Fin tomt som ligger fint til på veletablerte Slettmoen i Løten kommune. Tomten er flat, sydvent, solrik og oppleves luftig da det er god avstand til nabohus.

Tomten skal fradeles og ca areal for den nye tomta er på 550 m2. Se bilde.

Tomten består i dag stort sett av naturtomt med vegetasjon som blåbærlyng og trær. Dette ryddes/fjernes av kjøper etter ønske og i forbindelse med grunnarbeidene.

Ta kontakt med selger for informasjon rundt tomten og hva som kan bygges her. I samarbeid med BoligPartner finner vi din husdrøm og prosjekterer huset inn på tomta.

Det er byggeklausul på tomt og den må bebygges med hus fra BoligPartner.

Lund skole og Lund barnehage ligger i umiddelbar nærhet. Løten ungdomsskole ligger kun en kort kjøretur unna i Løten sentrum. Løten sentrum innehar også alle servicetilbud man trenger, som matbutikker, apotek, frisør, legesenter ++

Joker Brenneriroa og Løiten lys AS ligger kun 1 km unna tomta.

Parkering

Parkering på egen eiendom, enten i garasje eller biloppstillingsplass.

Adkomst

Kjør RV 24 fra Hamar mot Elverum. Ca 700 meter etter man har passert Joker Brenneriroa tar man av til venstre og inn på Gammalsrudvegen. Følg denne ca 230 meter og tomten dukker opp på høyre side (foran en rød enebolig)

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten selges slik den er. Grunneier eller BoligPartner tar intet ansvar for grunnforhold.

Strømskap ligger inne på et hjørne av tomten, antatt påkoblingsmuligheter her. Offentlig vann/avløp ligger i Gammalsrudvegen.

Regulering

Reguleringsplan Slettmoen Øst

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar