Illustrasjonsbilde front. Hele huset.
Heibergs gate 8, 2213 KONGSVINGER

Nedsiden av Øvrebyen - Arkitekttegnet - Kjedet enebolig - Garasje - Høy standard - Lave energikostnader - Sentralt

Pris fra

kr 7 945 000,-

 • Boligtype
  Kjedet enebolig
 • Bruksareal (BRA)
  176 - 178 m2
 • Soverom
  4
 • Antall enheter
  2
Ferdigstillelse
Etter avtale
Fremdrift
Etter avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
Nedsiden av Øvrebyen - Arkitekttegnet - Kjedede eneboliger - Høy standard - Sentralt 176 m2 4 kr 7 995 000,-
Kjedet enebolig
BRA 176 m2 Soverom 4 Totalpris kr 7 995 000,-

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

1
Nedsiden av Øvrebyen - Arkitekttegnet - Kjedede eneboliger - Høy standard - Sentralt 178 m2 4 kr 7 945 000,-
Kjedet enebolig
BRA 178 m2 Soverom 4 Totalpris kr 7 945 000,-

Hvitevarer/tilbehør

Hvitevarer er inkludert.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig i kjede med garasje og balkong

Regulering

Kommuneplan

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

2

Overtakelse

Etter avtale

Heibergs gate 8
2213 KONGSVINGER

Loading map...

Om prosjektet

Unik høytliggende enebolig i kjede med sentral beliggenhet og gode solforhold. Boligen ligger vendt mot sør/vest med utsikt mot Tråstad og Kongsvinger by. Her kan du nyte solen hele dagen.

En spasertur unna finner du Øvrebyen med ærverdige bygninger, kafeer, bakeri, butikk, museer, kirke og Kongsvinger festning, for å nevne noe. På nedsiden av eiendommen har du kort vei til blant annet butikker, butikksentre, svømmehall, treningssenter, bowlinghall, bibliotek og restauranter.

Det er gå avstand til flere skoler og barnehager:
- Øvrebyen VGS (3 min)
- Sentrum VGS (7 min)
- Høyskolesenteret (7 min)
- Kongsvinger ungdomsskole KUSK (8 min)
- Langeland barneskole (13 min)
- Langeland barnehage (15 min)

Standard

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra Sigdal med malte fronter. Demping på skuffer. Integrerte hvitevarer. Muligheter for valg av fronter og benkeplater. Kjøkkentegninger av hver bolig fås av Boligkonsulent.

Bad:
- 90x90 cm dusjdører i herdet glass med sving.
- Hvit vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse.
- Fliser på vegg: Hvite matte fliser og membran (25x40 cm).
- Fliser på gulv: Mørk eller lys grå (30x30cm)
- Fliser i dusjsone: Mørk eller lys grå (10x10 cm)

Bad på hovedplan leveres med 60 cm baderomsinnredning, hvit heldekkende servant og skuffer med hvite fronter, samt speil med lys over. Det er forberedt for vaskemaskin og tørketrommel.

Bad i underetasje leveres med 100 cm baderomsinnredning, hvit heldekkende servant og skuffer med hvite fronter, samt speil med lys over.

Vegger, tak og gulv:
Vegger i gang, innvendig bod, begge soverom og stue/kjøkken leveres med gips som er sparklet og malt hvite i kvalitet-K2. Vegger på begge bad leveres med membran og 25 x 40 hvit matt veggfliser.

Alle himlinger leveres sparklet og malt gips for en slett overflate i K2-kvalitet. (på våtrom bruke våtromsmaling som er vaskbar. I øvrige rom brukes en matt maling som ikke er vaskbar) 1-stavs eikeparkett leveres på gulv i alle soverom, stue/kjøkken, hall/trapp, walk in closet og bod (9,4).

Gulv i gang (4,0) leveres 60 x 60 fliser. På gulv i vask/bod leveres fliser i fargen mørk eller lys grå i størrelsen 20 x 20 cm.
Det leveres hvite lister rundt dører og vinduer samt og langs gulver i tørre rom.

Det leveres listefritt mellom tak og vegg med unntak av vask/bod og bod 9,4 der det leveres hvite taklister.

Dører og vinduer:
Inngangsdører til boligene leveres hvite med Yale doorman låsesystem. Balkongdører leveres hvite med mulighet for å låse innvendig. Innvendige leveres hvite Visjon 1 heltre dører, med hvitmalte karmer og flate eiketerskler. Vinduer leveres hvite. Alle lister rundt vinduer og dører leveres hvitmalt.

Balkonger/plattinger:
Det leveres med balkong som vist på plantegning. Rekkverk på balkonger utføres i glass og stål. På balkonger legges gulv av impregnert treverk. Gulvene er å anse som en utvendig konstruksjon, mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvet etter regnvær og snøsmelting. Plattinger på bakken bygges av impregnert treverk. Platting til uteplass nede i hagen på 25 m2.

Øvrig leveranse

Tekniske anlegg

Ventilasjon:
Det leveres aggregat med balansert ventilasjon av boligene som plasseres i leilighetens innvendige bod. Anlegget leveres med varmegjenvinner og forvarmet tilluft som gir en energiøkonomisk gevinst og økt komfort. Luft tilføres i stue/kjøkken, alle soverom og gang gjennom ventiler i tak. Avtrekk via ventiler i tak på bad og bod. Luftespalter under alle dører for å gi gjennomstrømming av luft.

Elektriske anlegg:
Leveres iht. gjeldende NEK. Det elektriske anlegget ligger generelt skjult i huset med unntak av lyd- og brannvegger, der dette ligger synlig. Det leveres utendørs belysning ved inngang og på balkong. Alle rom leveres med lyskilde.

Oppvarming:
Det leveres vannbårent anlegg i huset.
Oppvarmingen kommer fra bergvarme-anlegget som vi forsyne vannbårent anlegg i gulv på alle rom i underetasjen, i gang, bad hovedplan og gi varmt vann til varmtvannsbereder. Dette anlegget er veldig energivennlig og vil redusere oppvarmingskostnadene med inntil 80% i forhold til elektrisk varme og oppvarming av varmt vann. Dette anlegget kan også videreutvikles til kjøling om sommeren.

VVS/rørlegger leveranser:
Ettgreps blandebatteri på alle vasker og termostatstyrte dusjbatterier inkl. dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin på Bad hovedplan og Vask/Bod. Klart til oppvaskmaskin og tilkobling i kjøkkenbenk. I Vask/Bod plasseres fordelingsskap for rør. Varmtvannsbereder på 180 + 200 liter plasseres på bod.

TV/Fiber:
Det leveres ett punkt i stue for tv/data. Påkoblingsavgift og abonnement betales av kjøper.

Fasader på bygget:
Yttervegger leveres med kledning av tre. Kledningen er Ultimalt fra fabrikk. Denne trenger etterbehandles innen 5 år etter montering ifølge produsent. Tak leveres med takmembran fra
Protan med innvendige taknedløp. Det leveres 3-lags vinduer, ytterdører og balkongdører i fargen hvit S0502-Y. Endelig farge på kledning, omramminger og søyler avklares i forbindelse med igangsettingssøknad (IG) fra kommunen eller ved bestillingsmøte med kunde.

Leveranse av garasje og bod:
Støpt betongplate i garasje og utebod.
Det leveres elektrisk/motorisert leddport med fjernkontroll til garasje.
Det leveres låsbar dør til utebod.
Taket på bod og garasje tekkes med det samme som huset.

Postkasser:
Postkasser leveres etter hvert som boligene ferdigstilles, 1 stk. pr. bolig. Postkassene skal monteres samlet på egnet sted.

Utomhus:
Adkomstveg er asfaltert, gårdsplass gruset, gulv i garasje er med støpt betong. Grøntområder opparbeides som plenarealer der det legges ferdigplen. Dette utføres så snart sesongen tillater det. Det skal opparbeides støttemurer på siden og nedsiden av boligen. BoligPartner bestiller avfallsdunker til overlevering av nytt hus.


Tilvalg og endringer i prosjektet:
Det er lagt opp til en meget god og tidsriktig standard i boligene. Ønsker du allikevel noe annet enn BoligPartner «original», vil du ha mulighet til å gjøre tilvalg. Det er utarbeidet et eget dokument som presenterer hvilke produkter/endringer det er mulig å velge. Prosessen er gjort enklest mulig. Prisene for de forskjellige produktene står enten ved hvert enkelt valg eller ved forespørsel. Muligheten for å endre leveransen vil være tidsbegrenset og kjøper vil få beskjed om dette gjennom prosessen. Kjøper vil bli invitert på et eget tilvalgsmøte i BoligPartner´s lokaler. Leveransen baserer seg utelukkende på produkter definert av selger.

Det er åpnet for følgende kundetilvalg i prosjektet:
- Annen parkett/laminat/belegg
- Annen flis og innredning på bad
- Annen overflate på innvendige vegger
- Andre fronter, benkeplater, håndtak og innmat i kjøkkeninnredning
- Elektro-leveranse som eksempel varmefolie, ekstra kontakter etc.
- Valg av blandebatterier.

Det er ikke mulig å endre:
- Planløsning, bærevegger
- Fasader
- Plassering av ventilasjonsanlegg, sjakter, nedforinger, innkassinger
- Vann, avløp, sluk etc.

Generelle forutsetninger i prosjektet
Alle opplysninger i denne prosjektbeskrivelsen er gitt med forbehold om rett til, uten forutgående varsel, å gjøre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten å forringe den generelle standarden. Illustrasjoner i tegningsmaterialet, annonser og prospekt vil vise innhold som ikke er med i leveransen. Eksempelvis kan dette være møblering, kjøkkenløsning, garderobeinnredning, fargevalg, blomsterkasser, beplantning, topografi, bygningsmessige detaljer: fasadedetaljer, detaljer på fellesarealet, materialvalg, farger.

Det kan forekomme avvik mellom denne prosjektbeskrivelse og godkjente søknadstegninger. I slike tilfeller er det alltid godkjente søknadstegninger som er gjeldende.

Det presiseres spesielt at kjøkken leveres i henhold til egen kjøkkentegning.

Detaljprosjektering av tekniske føringer og installasjoner kan medføre mindre endringer som utvidelse av vegger og nedforing av himlinger/innkassinger.

BoligPartner tar forbehold om endelig offentlig godkjenning av prosjektet.
For øvrig tas det forbehold om eventuelle skrivefeil i beskrivelsen.

Byggemåte

Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert over 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. Våre hus og hytter leveres ikke i ferdige moduler eller elementer, men bygges ute på tomten. Trelastleverandøren vår produserer virke etter precut-metoden. Dette betyr at hver enkelt komponent vi benytter til å bygge ditt hjem eller din hytte, har en nøyaktig lengde, dimensjon og fasong når den fraktes ut til byggeplass. Precut-metoden gjør at presisjonen er høy og monteringen rask. BoligPartner har salgskontorer i nær sagt hele landet. De siste årene har vi vært blant de 10 største leverandørene i Norge.

Oppvarming

Vannbårent anlegg tilknyttet Bergvarme.

Adkomst

Det er skiltet til eiendommen fra Øvre Langelands veg.

Parkering

Hver bolig har en stk. garasjeplass og utvendig bod. Det opparbeides gårdsplass som kan benyttes som parkering for gjester. Se illustrasjonsplan datert 26.08.2021.

Kjøpsbetingelser

10% av kjøpesummen forfaller ved mottatt igangsettingstillatelse fra Kongsvinger kommune. 90% av kjøpesummen samt evt. tilleggsfakturaer forfaller ved overtakelse av nytt hus.

Fellesutgifter inkluderer

Fellesutgifter skal dekke vedlikehold, snøbrøyting/strøing av felles gårdsplass/ parkeringsareal. Det er ikke fastsatt noe beløp til dette.

Regulering

Kommuneplan 2019-2030

Vei/Vann/Kloakk

Offentlig vann/kloakk

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.