Tomteskilt
Langelandsfaret 57, 2214 KONGSVINGER

Langeland - Byggeklar boligtomt! Meget fin utsikt. Kort veg til skole og barnehage.

Pris

kr 1 500 000,-

  • Boligtype
    Boligtomt
  • Tomteareal
    843 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Langelandsfaret 57
2214 KONGSVINGER

Loading map...

Kort om eiendommen

Denne unike tomten i Langelandsfaret har panoramautsikt mot sør-vest!
Her har du muligheten til å sikre deg en tomt i ett etablert villastrøk på Kongsvinger. Langelandsfaret bader i sol fra morgen til sent på kveld. Denne eiendommen skrår mot sør så her kan vi planlegge sammen ett hus som har sokkel. Gå gjerne inn på boligpartner.no og se på noe av det vi har og tilby. Hvis du ikke finner noe så har vi ansatt dyktige arkitekter som tegner det du ønsker. Ta kontakt for en avtale om en befaring på tomten eller ett møte på vårt kontor.

Beliggenhet

Tomten i Langelandsfaret ligger fantastisk til. Den ligger sør-vestvendt så sola skinner på eiendommen fra tidlig morgen til sent på kveld. Eiendommen ligger nært turløype/skiløype til opp til Bogerfløyta. Området byr på rike muligheter for naturopplevelser og friluftsliv. Her er det mange turstier å teste! Om vinteren så lages det skiløyper rett ovenfor eiendommen. Løypenettet er på mange mil hvis en ønsker en langtur. En kort spasertur fra Langelandsfaret så er dere i erverdige Øvrebyen med kafeer, butikker i den eldste delen av Kongsvinger. På toppen av Øvrebyen finner dere Kongsvinger festning. Det er verdt ett besøk!
Kongsvinger kommunen er kjent for sine aktive idrettslag med et bredt spekter av tilbud for hele familien. Her kan man spille håndball, fotball, innebandy, Ishockey, Isdans, lengdeløp, svømme, friidrett, turn, gå på ski etc. Alt du ønsker for en aktiv hverdag.

Langeland barneskole ligger i gangavstand og Kongsvinger Ungdomskole (KUSK) er en kort sykkeltur unna. Det finnes også mange muligheter for videre utdanning som Øvrebyen videregående og Sentrum videregående for å nevne noe.
For de minste barna er det flere barnehager å velge mellom i nærområdet. Kongsvinger sentrum ligger ca 1 kilometer unna og byr på både gode servicetilbud, spisesteder, kino/teater, kjøpesenter og attraktive forretninger mm.
Ønsker du å pendle til jobb, er det gode kollektivmuligheter til og fra Kongsvinger stasjon. Kommunen har også et mangfoldig og variert kulturtilbud.

Beskrivelse (type bolig)

Tomten er regulert så her bør vi følge denne ved planleggingen av huset.

Parkering

På egen tomt

Diverse

Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert over 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. Våre hus og hytter leveres ikke i ferdige moduler eller elementer, men bygges ute på tomten. Trelastleverandøren vår produserer virke etter precut-metoden. Dette betyr at hver enkelt komponent vi benytter til å bygge ditt hjem eller din hytte, har en nøyaktig lengde, dimensjon og fasong når den fraktes ut til byggeplass. Precut-metoden gjør at presisjonen er høy og monteringen rask. BoligPartner har over 50 salgskontorer og dekker nær sagt hele landet. De siste årene har vi vært blant de 10 største leverandørene i Norge.
Dette prospektet er ment som en orientering om tomten og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Forbehold

Tomten selges med byggeplikt fra BoligPartner.

Regulering

Langeland

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.