Arezzo - en moderne utgave av husmodellen Dalsheim fra Nostalgi-serien (illustrasjon).
Skrivervegen 31, 2214 KONGSVINGER

Visning av tomt lørdag 29.08 kl 1200! Kongsvinger - Langeland/Skriverskogen. Ny moderne enebolig med alt på en flate.

Pris

kr 4 950 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    114 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Etter avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Skrivervegen 31
2214 KONGSVINGER

Loading map...

Om boligen

Velkommen til en trygg visning!
BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.


Annonsert hus er inkl tomt, grunnarbeider og betongplate til huset. Under står det kortfattet av hva som leveres.

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. I Moderne-serien leveres døra ”Visjon 1”.
Ytterdøren er spesial laget for Moderne-serien våres.

Vindu:
Det leveres 3-lags vinduer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Boligen leveres med sparklet og malt gips i alle himlinger for en slett finish.
På vegger i tørre rom blir det levert 5-bords kostemalte panelplater. På vaskerom leveres baderomsplater av typen Fortissimo 3091-F23 HG Denver White, mens på bad leveres det hvite 25x40 cm fliser fra Fagflis.

Gulv:
Boligen leveres med en 3-stavs eik parkett type Landås i lys hvit utførelse i alle tørre rom med unntak av entrè som leveres med 60x60 cm fliser fra Fagflis. På vask leveres det våtromsbelegg og på bad leveres fliser i størrelse 30x30 cm og 10x10 i dusjsone fra Fagflis.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken:
Denne boligen blir levert med en innredningspakke fra Sigdal eller Norema til en verdi av kr 105 000,- Tilvalg gjøres etter avtale med valgte kjøkkenleverandør.

Bad:
Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger, som for eksempel servanter, veggmonterte toalett, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. I denne boligen leveres baderomsmøbler med dobbel vask m/ speil og lys, samt 90x90 cm rette dusjvegger og badekar med side og endepanel.


Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2018 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, fiber og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Det blir levert varmekabler i gulv med belegg eller fliser.
Boligen blir også levert med en moderne peisovn av typen Contura 510 fra Varmefag.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen blir levert med Royal impregnert kledning i valgfri farge fra Alvdal Skurlag sitt sortiment. Yttervegger isoleres med 25 cm og himlinger med inntil 40 cm isolasjon.

Utvendig:
Det leveres impregnert treplatting utenfor stue på 25 m2 og en på 8 m2 utenfor inngang. Det leveres også en 6 m2 utebod fra Trebodene.no

Tomten leveres med gruset gårdsplass og planert hageareal klar for matjord og tilsåing eller ferdigplen.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskrivelse (type bolig)

Arezzo - moderne hus til familien med alt på ett plan
Velkommen til Arezzo – et moderne hus i en etasje med tre gode soverom.

Her ønskes du velkommen inn i en romslig entré hvor det er god plass til garderobeskap. Fra gangen er det også direkte inngang til husets vaskerom, noe som er svært praktisk i hverdagen. Videre ledes du inn til husets herlige sosiale sone med et åpent kjøkken- og stueområde på nesten 45 kvadratmeter. Her inne er det ekstra lyst og luftig med store vinduer som strekker seg helt fra gulv til tak. Utenfor venter en flott overbygd uteplass. Huset har også et moderne bad med plass til både badekar, dobbeltservant og dusj.

Parkering

På egen eiendom.

Diverse

FINANSIERING
Vi leverer huset helt ferdig med tomt som er opparbeidet.
Det som ikke er inkludert er:
Finansiering,
byggelånsrenter, byggesaksgebyrer, tilknyttningsavgifter etc.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter avtale.

Forbehold

Forbehold om godkjent byggemelding av angitt hus.

Regulering

6702 Langeland II, datert 1. april 1969.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.