Dronebilde mot vest og Vingersjøen.
Beverlia , 2210 GRANLI

Byggeklar, landlig eneboligtomt på Granli. Kun 8 minutter fra Kongsvinger.

Pris

kr 400 000,-

  • Boligtype
    Boligtomt
  • Tomteareal
    1604 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Beverlia
2210 GRANLI

Loading map...

Om tomta

Tomt nr 7 er byggeklar så her kan du kanskje få drømmehuset ditt om kort tid! Noen hundre meter fra eiendommen ligger Vingersjøen. Denne er ypperlig hvis du ønsker å fiske eller ta deg ett forfriskende bad. Veien inn til området som heter Sjølivegen er kommunal veg og veien Beverlia tilhører Beverlia Vel. Tomten får privat vann fra felles borrehull som alle på tomteområde er knyttet til. Det samme gjelder avløp/kloakk. Drift av pumpe, strøm, og forsikring av pumpe og pumpehus dekkes av de faste innbetalingene til Beverlia Vel; Det er et startinnskudd på kr 5.000,- og så er det kr 500,- fast pr mnd. pr husstand. Dette dekker også snørydding og strøing om vinteren. Det er ikke fiber på område pr i dag, men Telenor har vært på området og sagt at de etter planen skal legge fiber til området i løpet av høsten 2020. Dette er ikke bekreftet skriftlig.

Beliggenhet

Eiendommen ligger kun 7 km fra fra Kongsvinger sentrum. Der finner du mange butikker, spisesteder, skoler, barnehager, togstasjon etc.

Beskrivelse (type bolig)

Eiendommen skal bebygges med enebolig fra BoligPartner AS. Gå inn på boligpartner.no og se på utvalget av boliger. Ønsker du endring på boligene du finner i katalogen så har vi ansatt mange arkitekter som utfører dette. Ta kontakt med boligkonsulent Lars Atle Nymoen ved ditt lokale kontor BoligPartner Kongsvinger.

Parkering

På egen grunn.

Adkomst

Fra Kongsvinger stasjon.
Kjør ut fra Kongsvinger stasjon ta til venstre. Kjør til rundkjøringen. Kjør E16 mot Elverum. Kjør 1,5 km. Ta til høyre mot Øiermoen/Torsby på E16. Kjør ca 3 km. Ta til venstre mot Granli. Kjør 2,5 km og ta til venstre inn Sjølivegen. Kjør 600 meter så ligger Beverlia og tomten på venstre side. Den vil bli skiltet med Til Salgs skilt fra BoligPartner.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter avtale med selger.

Forbehold

Selger av eiendommen forbeholder seg retten til å endelig godkjenne ny kjøper av eiendommen før kontraktinngåelse.

Tomten selges med byggeplikt fra BoligPartner AS. Vi har ett stort utvalg av boliger i vår hus-katalog der dere kan starte. Bestill hus-katalogen på boligpartner.no Ønskes det endringer så har vi ansatt dyktige arkitekter som tegner om huset til det dere ønsker.

Regulering

Reguleringsbestemmelser for reguleringsplan 8802B Beverlia. Mindre endring i planen datert 2017.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.